• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99122418186
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی عنوان کرد

توسعه صنایع پائین دستی فولاد/ تکمیل زنجیره تأمین و زنجیره ارزش در صنعت فولاد

توسعه صنایع پائین دستی فولاد/ تکمیل زنجیره تأمین و زنجیره ارزش در صنعت فولاد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی تکمیل زنجیره تأمین و زنجیره ارزش و توسعه صنایع پائین دستی در صنعت فولاد و توسعه صنایع تبدیلی در منطقه را اولویت های مجموعه صمت استان در سال جدید عنوان کرد.

حبیب امین زاده در آئین تجلیل از صادرکنندگان برتر، گفت: صنعتگران، تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی کشور رزمندگان جنگ اقتصادی هستند و در سال جهش تولید خروج از اقتصاد نفت محور، توسعه صادرات غیرنفتی و تولید محصولات صادراتی مهمترین اقدام عملیاتی جهادگران عرصه تولید و اقتصاد استان بوده است .

وی با اشاره به سرمایه گذاری 20 هزار میلیارد تومانی در مجتمع فولادی شاهین بناب، گفت: یکی از اصول مجموعه صمت استان توجه به مزیت‌ها و اولویت‌های سرمایه گذاری براساس ظرفیت شهرستان های مختلف است و شهرستان بناب در زمینه صنایع فولادی و تبدیلی قابلیت های بالایی جهت توسعه دارد.

رئیس سازمان صمت استان از تحقق اهداف صادراتی در 11 ماهه سال جهش تولید خبر داد و اظهار کرد: علیرغم شیوع بیماری کرونا ، محدودیت های مرزی و تحریم های ظالمانه به همت بخش خصوصی توانمندمان میانگین آمار صادراتی استان ارتقاء یافته و رشد آن از میانگین کشوری بالاتر بوده است.

وی با اعلام این‌که سازمان صمت استان همراه فعالین تجاری به ویژه تولیدکنندگان محصولات صادراتی است، ادامه داد: تداوم فعالیت استان در گرو توسعه صادرات غیرنفتی بوده و در جلسات تعامل همواره مشکلات و مسائل واحدهای صنعتی و معدنی با همراهی سایر دستگاه های متولی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

امین زاده بر اصلاح برخی قوانین در جهت بهبود وضعیت تولید تأکید کرد و گفت: با پیگیری و پیشنهاد سازمان صمت در زمینه اصلاح بخشی از قوانین مرتبط با حوزه صنعت، معدن و تجارت و همکاری نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، شاهد اصلاح شیوه نامه‌ها و ابلاغ به سراسر کشور بوده ایم .

وی حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان استانی را از دیگر اولویت های صمت در سال 1400 برشمرد و افزود: صادرات بدون دانش به جایی نمی‌رسد و با توجه به برنامه های مقام عالی وزارت و همچنین استاندار آذربایجان شرقی به عنوان رئیس ستاد توسعه تجارت با جمهوری آذربایجان باید بیشترین بهره را از فرصت سرمایه گذاری در منطقه ببریم.

وی با اشاره به اهمیت و ضرورت توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه ، گفت: در شرایط امروز باید آموزش‌های لازم به شرکت های مدیریت صادرات ارائه شود تا با شناسایی بازارهای هدف به اهداف تبیین شده دست یافته و شرکت های دانش بنیان و توسعه صادرات استانی دانش محور شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha