• پنجشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99122116145
  • خبرنگار : 50165

استاندار زنجان عنوان کرد

کاهش مقرری‌بگیران بیمه‌ بیکاری در زنجان

کاهش مقرری‌بگیران بیمه‌ بیکاری در زنجان

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: امسال تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان کاهش داشته است.

فتح‌الله حقیقی شامگاه دیروز (۲۰ اسفندماه) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، اظهار کرد: بهبود فضای کسب و کار در اولویت برنامه‌های استان قرار دارد. کارگروه جهش تولید استان زنجان در دوم فروردین‌ماه امسال و بلافاصله بعد از نام‌گذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب، تشکیل و نقشه راه آن در نیمه اول خردادماه، تکمیل و عملیاتی شد.

وی با بیان اینکه رشد شاخص‌های صنعتی استان زنجان در همه موارد، بالاتر از میانگین کشوری است، افزود: این نشان می‌دهد که کار بسیار عظیم و ارزشمندی انجام شده و این توفیقات در شرایط کنونی تحقق پیدا کرده است.

این مسئول ادامه داد: با برگزاری میدانی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان همزمان با بازدید از واحدهای صنعتی، مشکلات واحدها در سطح استان و در غیر این صورت با پیگیری از مسئولان ملی، حل شده است. حتی تسهیلات اعطایی در این بخش در سال‌جاری نسبت به سال گذشته بیش از ۱۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

استاندار زنجان تصریح کرد: امسال ۲۱۸ میلیون دلار صادرات برای استان زنجان از سوی وزارت صمت تعیین شده بود که تاکنون ۲۶۰ میلیون دلار صادرات از این استان انجام شده است. همچنین این استان در نرخ مشارکت اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم کشور را دارد و افزایش شمار بیمه‌شدگان اجباری و کاهش شمار مقرری‌بگیران بیمه بیکاری، نشان از فعالیت واحدهای تولیدی در سطح استان دارد.

حقیقی با بیان اینکه سه اقدام مهم در حوزه تولید در استان زنجان انجام شده است، یادآور شد: اقدام اول این بود که واحدهایی که آغاز به کار کرده بودند را به مرحله بهره‌برداری رساندیم و در این راستا در دهه‌فجر امسال، واحدهایی با حجم سرمایه‌گذاری بیش ۷۶۵۲ میلیارد تومان با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری رسید و ارزش تولیدات این واحدها به اندازه‌ای بود که برنامه‌های یک روز رئیس‌جمهوری به این موضوع اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه اقدام دوم بازگرداندن واحدهای تعطیل به چرخه تولید است، خاطرنشان کرد: از سال ۹۷ تاکنون ۶۰ واحد به چرخه تولید بازگشته و ۲۰۰۰ اشتغال، احیا شده است. اقدام سوم نیز رفع مشکل واحدهای تولیدی است که با همه توان برای حل آن‌ها تلاش شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha