جعفر مرادی حقیقی در گفتوگو با ایسنا از آغاز این زراعت با 50 هکتار در مناطق جنوبی سمنان خبر داد و اظهار کرد: گسترهای 1250 هکتار در پاییندست تصفیهخانه در حال تکمیل سمنان برای این مهم آماده شده است.
وی با بیان اینکه آب مورد نیاز این طرح از پسابهای شهری تامین میشود افزود: در حال حاضر میزان دبی این پساب 150 لیتر برثانیه است که با تکمیل طرح تصفیهخانه تا 350 لیتر بر ثانیه افزایش مییابد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با بیان اینکه در حال حاضر در سه شهر سمنان، مهدیشهر و دامغان پساب شهری وجود دارد افزود: برای توسعه زراعت چوب در این شهرها برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به برنامهریزی منابع طبیعی استان برای افزایش زراعت چوب در این استان عمدتا کویری گفت: با وجود محدودیت در منابع آبی برای بهرهبرداری حداکثری از این بخش برنامهریزی شده است و در همین راستا در این گام 214 هکتار نهالکاری مثمر و غیرمثمر در قالب زراعت چوب آغاز شده و در آینده سطح تولید و زراعت چوب با استفاده از آبهای نامتعارف و پسابهای شهری افزایش قابل توجهی خواهد یافت.
مرادی حقیقی با اشاره به افزایش قاچاق چوب طی سالیان اخیر در بسیاری از استانها از توسعه زراعت چوب به عنوان راهکاری برای مقابله با این پدیده نام برد و تصریح کرد: تامین نیازهای کشور از طریق توسعه زراعت چوب علاوه بر ایجاد اشتغال و کمک به اقتصاد بهرهبرداران به حفاظت از منابع طبیعی و اراضی جنگلی کمک شایانی میکند.
انتهای پیام
نظرات