داود بهبودی در نشست بررسی آخرین اقدامات پروژههای دومین سند تدبیر توسعه استان، اظهار کرد: لازم است طرح تشکیل شرکتهای تخصصی صادرات به شکل کارشناسی تدوین و با استفاده از ظرفیت شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی موانع حقوقی مسئله رفع شود.
وی افزود: زیرساختها و پتانسیلهای مورد نیاز تشکیل شرکتهای تخصصی و کنسرسیومهای صادراتی در استان موجود است و تحقق این امر میتواند منجر به جهش صادراتی در آذربایجان شرقی شود.
وی خاطرنشان کرد: در قانون ظرفیت معافیتهای مالیاتی، مشوق صادرات هم وجود دارد و باید از لبه نرم قانون برای پیشبرد اهداف توسعه صادرات استان بهره بریم.
بهبودی در ادامه با اشاره به پروژه «نوسازی ناوگان حمل و نقل کالاهای صادراتی» به حجم ۵۰۰۰ دستگاه، گفت: آذربایجان شرقی پیشینه تجاری دیرینهای دارد و فرسودگی ناوگان حمل و نقل هم به دلیل ریشهدار بودن صنعت حمل و نقل در آن است.
وی اظهار کرد: مدیریت شرکت حمل و نقل بین المللی یک فعالیت تخصصی بوده و فرهنگ خودرانندگی و مالکیت خودرو توسط افراد حقیقی در آینده جوابگو نخواهد بود.
وی تشریح کرد: اگر شرکتهای حمل و نقل تخصصی از ابتدا در استان شکل گرفته بود، ناوگان به موقع بازسازی و مسائل مربوط به بحثهای رفاهی و بازنشستگی رانندگان نیز خودبخود مرتفع میشد.
به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، در این جلسه آخرین اقدامات انجام شده در خصوص پروژههای هستههای کلیدی "توسعه تجارت و خدمات بازرگانی" و "تکمیل شبکه و زنجیره ارزش در بخش صنایع و معادن" مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات