• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۹:۲۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99121814032
  • خبرنگار : 50294

در وبینار کرسی تعاون و کارآفرینی مطرح شد:

دانش و اطلاعات به روز نیازمند تشکیل تعاونی است

دانش و اطلاعات به روز نیازمند تشکیل تعاونی است

ایسنا/کردستان مدیر امور تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با تاکید بر ضرورت آموزش در بخش تعاون گفت: لازم است که ما حتما تعاونی‌ها را آماده کنیم که در جهت رسیدن به اهداف خود حرکت کنند که این امر مستلزم دانش و اطلاعات به روز است.

علی اصغر عباسی امروز (18اسفند) در وبینار کرسی تعاون و کارآفرینی که با همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی کردستان برگزار شد اظهار کرد: لازمه تشکیل تعاونی وجود هفت نفر در گروه است و این هفت نفر می‌بایست دو سوم اعضای آن‌ها در آن رشته‌ای که طرح آن را پیشنهاد می‌کنند باید تخصص داشته باشند.

عباسی بیان کرد: بعد از تشکیل گروه کمتر از یک ماه شرکت تشکیل و فعالیت خودرا آغاز می‌کنند؛ تجربیات نشان داده است که اکثر تعاونی‌ها حاصل تفکر یک نفر که به آن بنیان‌گذار گفته می‌شود است که چند نفر را جمع‌آوری و آن‌ها را متقاعد می‌سازد که در قالب یک تشکل فعالیت کنند.

وی عنوان کرد: بسیار مهم است که فرد بنیان‌گذار پایبند باشد به کاری که قرار است انجام دهد زیرا اگر غیر از این باشد شرکت به ثبت نخواهد رسید و بعد از مدتی با مشکل روبه‌رو خواهد شد و باید در شرکت به مسائل مادی، حقوقی و اجتماعی توجه داشته باشد.

عباسی افزود: برحسب تجربه تعاونی‌های سنتی افراد کم‌سواد و یا از تخصص پایینی برخوردار هستند و بی‌تجربه و بی‌علاقه هستند نسبت به کاری که قرار است انجام شود، بعد از مدتی فردی باسواد بالاتر و تخصص بیشتر وارد شرکت می‌شود و امور را در دست می‌گیرد و مابقی اعضا تنها فرمانبردار او هستند و به جای اینکه شرکت یک شرکت فراگیر باشد به یک شرکت غارتگر تبدیل می‌شود و تمام اصول تعاون پایمال می‌شود.

وی بیان کرد: در تعاون چندین اصول وجود دارد، که از جمله این اصل‌ها میتوان به داوطلبانه بودن اعضا، آزاد بودن در عضویت و ورود و خروج از تعاونی، اصل اداره دموکراتیک، استقلال تعاونی را نام برد.

عباسی ادامه داد: آنچه که تعاونی را از سایر بخش‌ها متمایز می‌کند این است که افراد با سرمایه بسیار اندک فرصت آن را پیدا می‌کنند که کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند.

وی تصریح کرد: بهتر آن است در همان روز اول تشکیل تعاونی افراد گروه را با دقت انتخاب کنیم زیرا اگر پایه‌های اولیه سست باشد نمی‌توان به هدف رسید.

عباسی خاطرنشان کرد: لازم است که ما حتما تعاونی‌ها را آماده کنیم که در این جهت حرکت کنند که این مستلزم دانش و اطلاعات به روز است.

وی ادامه داد: تعاونی‌ها سازمان‌های مکانیک و ارگانیک هستند که در عین حال که به سود توجه دارند باید به روابط و تعاملات اجتماعی نیز توجه کنند.

عباسی اضافه کرد: یک مدیر تعاون هم باید یک روانشناس قوی باشد و هم سطح اجتماعی خوبی داشته باشد که بتواند به بهترین شکل ممکن با تیم و اعضای تعاونی خود تعامل برقرار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha