طرح ملی «ایران مرز پرگهر» با هدف تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار «ما میتوانیم» توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و با همکاری مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران، ویژه دانشـگاهیان و نخبگان دانشگاهی سراسر کشور به منظور آشنایی آنها با مواریث فرهنگی، تمدنی و طبیعی، پروژههای ملـی و توانمندیهای صنعتی، اقتصادی، علمی- آموزشی و زیربنایی کشور انجام میشود.
این طرح از سال ۱۳۸۴ تا پایان سال تحصیلی ۱۳۹۸ طی پانزده دوره در سراسر کشور برگزار شده است و اردوهای شـانزدهمین دوره بـه علت شرایط ناشی از شیوع کرونا و مصوبات کمیته گردشگری و فضاهای ورزشی ستاد ملی کرونا مبنی بـر محدودیت اجرای اردوهای دانشجویی، برگزار نخواهد شد.
بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین؛ نظر به اهمیت تداوم طرح از سویی و حفظ سلامتی دانشجویان و رعایت مقررات جاری کشور از سوی دیگر، «تولید محتوا» محور اصـلی اجرای این دوره از طرح در اَشکال فیلم، تصویر و مکتوب است که طی آن دانشگاهیان با مواریث تـاریخی، طبیعـی و دستاوردهای فناورانه کشـور آشنا شوند.
یکی از مراکز صنعتی که برای تولید محتوا در جهاد دانشگاهی استان قزوین انتخاب شده، کارخانه بیدستان است. این کارخانه انواع سرکههای تقطیری و تخمیری، انواع سرکه، تولید ظروف پلیمری جهت بستهبندی، بستهبندی الکل، انواع سسها را تولید میکند.
در این راستا گروه ایران مرز پرگهر در قزوین متشکل از تصویربردار و دو دانشجو برای انجام مصاحبه در محل این کارخانه حضور پیدا کردند و مصاحبه با مدیر آزمایشگاه، مدیر تحقیق و توسعه، سرپرست سالن تولید مواد ضدعفونی و سرپرست سالن سس با رعایت دستورالعملهای بهداشتی انجام شد.
همچنین گروه ایران مرزپرگهر جهاد دانشگاهی از آزمایشگاه، سالن تولید ضدعفونی و سالن سس بازدید کردند؛ گفتنی است حاصل این بازدید به زودی در قالب مستندی کوتاه منتشر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات