• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99121108106
  • خبرنگار : 71553

تجارت ۶۵ میلیارد دلاری ایران در سال جاری

تجارت ۶۵ میلیارد دلاری ایران در سال جاری

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: ایران در ۱۱ماهه سالجاری ۶۵ میلیارد دلار تجارت خارجی انجام داده است.

به گزارش ایسنا، حمید زادبوم در نشست خبری که ظهر امروز با موضوع رونمایی از سامانه های قرنطینه گیاهی در سازمان حفظ نباتات برگزار شد، اظهار کرد: ایران علی رغم همه تحریم ها سال گذشته بیش از ۸۰ میلیارد دلار تجارت خارجی انجام داد و در ۱۱ماهه امسال نیز ۶۵ میلیارد دلار تجارت خارجی انجام شد که حدود ۳۴ درصد آن واردات و حدود ۳۱ درصد آن صادرات است.

وی با بیان اینکه هدف تحریم ها این است که تعامل و تجارت جهانی ایران تحت تاثیر قرار گیرد، افزود:در  این شرایط سخت تنها بخشی که رشد صادرات داشته بخش کشاورزی بوده است.

رئیس سازمان توسعه تجارت  با اشاره به اینکه توسعه صادرات محصولات کشاورزی و واردات نهاده‌های مورد نیاز این بخش  مورد توافق همه است، گفت: واردات و صادرات نیازمند ملزوماتی است و آشنایی و تسلط بر مقررات بین المللی از مهمترین الزامات آن است و سامانه های پلمب قرنطینه ای از اقدامات ارزشمند در این راستا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha