ابراهیم قادری با اشاره به تزریق دومین مرحله واکسیناسیون همگانی مقابله با ویروس کرونا در قالب طرح ملی در استان اظهار کرد: آغاز این مرحله بر اساس اولویتبندی ستاد مقابله با کرونا شامل کادر درمان شاغل در بخش کرونا، مراکز ۱۶ ساعته، سالمندان و جانبازان شیمیایی است.
وی با بیان اینکه کادر درمان و گروههای پر خطر در اولویت دریافت واکسن کرونا هستند، افزود: بر اساس طرح مذکور ۹۴۰ دوز واکسن در مرحله دوم به کردستان اختصاص یافت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه در فاز اول کادر درمانی فعال در بخش مراقبتهای ویژه بخش کرونا در بیمارستانهای استان اولین گروه دریافت کننده واکسن بودند، خاطرنشان کرد: در مراحل بعدی سایر کارکنان بخش درمان و بهداشت و سایر گروههای جامعه، واکسینه می شوند.
قادری با بیان اینکه وضعیت دریافت کنندگان واکسن کرونا در مرحله اول مساعد است، تصریح کرد: تعداد کمی از آنها عوارض خفیفی از قبیل تب و احساس سرماخوردگی را از خود نشان دادند که این عوارض قابل پیشبینی بود اما خوشبختانه هیچ کدام دچار عارضه جدی نشدهاند.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون کویید ۱۹ کاملاً رایگان بوده و از طریق شبکه بهداشت و درمان انجام خواهد شد، عنوان کرد: واکسن کرونا به هیچ عنوان در داروخانههای سطح شهر توزیع نخواهد شد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با ذکر اینکه محیطهای بسته و تهویه نامناسب شانس انتقال ویروس را افزایش میدهد اضافه کرد: بایستی تا قطع کامل زنجیره بیماری شیوهنامههای بهداشتی رعایت شود.
قادری قطع زنجیره کرونا را مستلزم مشارکت عمومی، رعایت پروتکلهای بهداشتی و خودداری از دورهمیها برشمرد و گفت: در صورت عادی انگاری شرایط و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی دچار پیک شدیدتر بیماری خواهیم شد.
انتهای پیام
نظرات