دکتر محمد طاهری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: به طور حتم هر چه تعداد ماسکها بیشتر باشد، در برابر عبور ویروس مقاومتر خواهد بود اما تاکنون در هیچ مقالهای بیان نشده که شانس ابتلا به کروناویروس در افرادی که یک ماسک استفاده میکنند، بیشتر است.
طاهری تصریح کرد: هر قدر تعداد ماسک بیشتر شود، میزان اکسیژن رسانی به مغز کاهش پیدا میکند و خود این مسئله میتواند عوارضی مانند سردرد، سرگیجه و کاهش اکسیژن خون را در پی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: طبق پروتکل who استفاده از یک ماسک ایمن که ملتبلون دارد، کافی است و احتمال دارد صحبتهایی که در استفاده از ماسکهای پارچهای در کنار ماسکهای پرستاری مطرح میشود، جنبه تجاری داشته باشد.
طاهری در رابطه با نحوه توزیع واکسن کرونا در استان، بیان کرد: طبق پروتکل وزارت بهداشت که در سراسر استانها لازمالاجراست، اولویت با پزشکان عفونی و متخصصان بیهوشی است چراکه این افراد به صورت مستقیم در ICU با بیماران بدحال در ارتباط هستند.
وی با بیان اینکه متخصصان داخلی، طبّ اورژانس و پرستارها نیز در اولویتهای بعدی تزریق واکسن کرونا هستند، خاطرنشان کرد: در واکسیناسیون عمومی هم افرادی که دیابت دارند یا پیوند عضو انجام دادند، زودتر از سایر افراد واکسن دریافت میکنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا مطرح کرد: سه هفته پیش یک مرحله واکسن به استان همدان داده شد که تجویز آن هم به صورت کامل صورت گرفت، اواسط هفته قبل هم تعدادی واکسن دریافت کردیم و در حال تجویز آن هستیم.
طاهری در پایان اظهار کرد: زمانبندی مشخصی برای توزیع واکسن کرونا نداریم، هر چقدر تعداد واکسن بیشتری از وزارت بهداشت دریافت کنیم، سرعت واکسیناسیون هم بیشتر میشود.
انتهای پیام
نظرات