به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، در حالی که تعریف عده ای از ثروتمند بودن داشتن خانه و خودرو لوکس و یک حساب بانکی با مانده بالا است، برای قرار گرفتن در بین یک درصد جمعیت ثروتمند جهان باید خیلی بیشتر ثروت داشت. در حالی که بسیاری از افراد در نتیجه کرونا شغل خود را از دست دادند و یا با کاهش شدید ثروت خود مواجه شدند، برخی از ثروتمندان ثروت خود را به میزان چشمگیری افزایش دادند.
بانک کردیت سوییس در گزارش خود از ثروتمندان جهان نوشت: تا پایان اکتبر ۲۰۲۰ تعداد افراد دارای ثروت یک میلیارد دلار و بالاتر در جهان ۲۱۸۹ نفر بوده که در مقایسه با جمعیت ۷.۸ میلیارد نفری جهان میزان خیلی کمی است. این افراد در مجموع بیش از ۴.۷ تریلیون دلار ثروت در اختیار دارند. در استرالیا دو میلیون نفر که دو دهک بالای جامعه را هم تشکیل می دهند به طور میانگین ۳.۲ میلیون دلار استرالیا ثروت دارند.
همچنین در شرایطی که کرونا روی درآمد میلیون ها شهروند این کشور تاثیر گذاشته و حدود ۱.۸ میلیون نفر نیز به طور دائمی شغل خود را از دست داده اند، ثروتمندان هم در آمریکا و هم در جهان از فرصت کرونا برای افزودن به ثروت خود استفاده کرده اند تا جایی که اکنون مجموع ثروت ۴۰۰ فرد ثروتمند نخست جهان به ۳.۲ تریلیون دلار رسیده است. آمریکا و چین به ترتیب بیشترین تعداد افراد میلیاردر را در جهان دارند.
به گفته این بانک سوییسی برای قرار گرفتن در یک دهک ثروتمندان جهان باید حداقل ۳۰۸ هزار دلار در سال درآمد داشت.
ثروتمندترین فرد حال حاضر جهان جف بزوس- مدیرعامل و بنیان گذار آمازون- با بیش از ۱۸۵ میلیارد دلار ثروت است. برای قرار گرفتن در بین ۵۰ ثروتمند نخست جهان باید حداقل ۲۸.۹ میلیارد دلار ثروت، ۱۰۰ ثروتمند نخست حداقل ۱۹.۳ میلیارد دلار ثروت و ۲۰۰ ثروتمند نخست جهان حداقل ۱۱.۴ میلیارد دلار ثروت داشت.
انتهای پیام
نظرات