• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99120503382
  • خبرنگار : 71498

آغاز طرح تبدیل خودروهای مسافربر شخصی به دوگانه سوز

آغاز طرح تبدیل خودروهای مسافربر شخصی به دوگانه سوز

قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده های نفتی گفت: طرح تبدیل خودروهای مسافربر شخصی به دوگانه سوز سی ان جی با اولویت ماشین های پرمصرف و اعطای یارانه دولتی از این هفته اجرایی شده است.

به گزارش ایسنا، حمید قاسمی ده‌چشمه امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این طرح در ادامه طرح ملی و مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر تبدیل خودروهای عمومی به دو گانه سوز بنزین – سی ان جی اجرا خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه اولویت برای ماشین های مسافربر شخصی پر مصرف است افزود: فهرست اسامی این خودروها ها از جانب وزارت کشور به وزارت نفت اعلام شده است که می توانند از یارانه دولتی این طرح (حدود ۷۵ درصد هزینه تبدیل) استفاده کنند.


قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده های نفتی گفت: برای خودروهای شامل طرح، پیامک واجد شرایط بودن استفاده از این طرح ارسال خواهد شد و مالکان می توانند تنها با مراجعه به سایت gcr.niopdc.ir اقدام به ثبت نام  و نوبت گیری در کارگاه های تبدیل کنند.

قاسمی ده‌چشمه با اشاره به اینکه از خرداد ماه و  ابتدای طرح تا کنون حدود بیش از ۲۲۰ هزار خودرو در این سایت ثبت نام کرده اند که حدود ۱۱۰ هزار خودرو واجد شرایط استفاده از تسهیلات طرح بوده اند افزود: مالکان خودروها هرچه سریعتر برای ثبت نام در این سایت به آن مراجعه و نوبت خود را دریافت نمایند.

وی با تاکید بر آمادگی ۲۶۱ کارگاه‌ مجاز تاکید کرد: این امکان وجود دارد تا در صورت نیاز تعداد کارگاه ها نیز افزایش یابد اما ظرفیت کافی برای تبدیل خودروهای ثبت نامی در حاضر در کشور وجود دارد.

قاسمی افزود: تاکسی‌های اینترنتی و مسافربرهای بین شهری و روستایی از طریق فهرستی که وزارت کشور به وزارت نفت ارائه شده، تبدیل خواهند شد و احتمال دارد در سال آینده این فرصت برای سایر مسافربرهای شخصی نیز بر اساس اولویت پر مصرف بودن فراهم شود.

وی همچنین با تأکید بر آمادگی زیرساخت‌ها در این سامانه برای دریافت اطلاعات خالص و سرعت گرفتن کار ثبت‌نام، گفت: پیمانکاران طرح نیز هم‌زمان به اطلاعات پنل این سامانه دسترسی دارند و می‌توانند برای کارگاه‌ها و تأمین کالا و مباحث مالی برنامه‌ریزی کنند.

قائم مقام شرکت ملی پخش فراورده های نفتی  تاکید کرد: هم اکنون به طور میانگین روزانه ۲۳ میلیون مترمکعب گاز سی‌ان‌جی در کشور توزیع می‌شود که با توجه به زیرساخت‌های موجود امکان افزایش این رقم تا روزانه ۴۰ میلیون مترمکعب نیز وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha