• یکشنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99120301490
  • خبرنگار : 30057

توسعه زیرساخت نرم‌افزاری برای برگزاری کلاس‌های درس و جلسات سازمانی جنوب کشور

توسعه زیرساخت نرم‌افزاری برای برگزاری کلاس‌های درس و جلسات سازمانی جنوب کشور

یک شرکت خلاق با بهره گیری از هوش مصنوعی سامانه‌ای برای آموزش آنلاین و برگزاری جلسات سازمانی عرضه کرد و در گام بعدی اقدام به توسعه این زیرساخت نرم افزاری در جنوب کشور کرده است.

به گزارش ایسنا، محمد خالوئی، مدیرعامل این شرکت خلاق اساس ایده تاسیس این سامانه را همه‌گیری ویروس کرونا دانست و گفت: با توجه به گسترش نیاز به سیستم‌های برخط دورکاری و آموزش آنلاین، سامانه برگزاری جلسات آنلاین در این شرکت، تولید شد.

وی ادامه داد: در ابتدا با تشکیل یک تیم تحقیق تلاش کردیم تا با رصد و بررسی نیازمندی‌های واحدهای آموزشی دانشگاهی، یک نسخه ویژه آنها تولید کنیم. در حال حاضر دانشگاه‌ها درخواست گزارش گیری‌های متعددی را از سامانه دارند و اطلاعات مختلفی با استفاده از این سامانه در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

خالویی، ادامه داد: پس از همکاری موفق با دانشگاه‌هایی مانند امیرکبیر، نسخه سازمانی و شرکتی نیز تدوین شد. در نسخه سازمان‌ها نیز مدیران جلسه می‌توانند اتاق‌های متعدد برگزاری جلسات را تشکیل بدهند و جزئیات مرتبط با جلسه را راهبری و مدیریت کنند.

مجری طرح با اشاره به فعالیت‌های نوآورانه صورت گرفته در این شرکت، خاطر نشان کرد: پس از انجام بررسی‌های لازم، یک نسخه ویژه مدارس نیز تولید شد. در نسخه مدارس تمام جزئیات مهم و دارای اولویت برای معلمان، مدیران و مشاوران مدارس گنجانده شده است و هر روز در حال تکامل و به‌روزرسانی است. برای مثال تلاش شد تا میزان مشارکت هر دانش‌آموز در کلاس‌های مختلف و میزان پاسخگویی و گفتگوی او، سنجیده شود.

مدیرعامل این شرکت خلاق با اشاره به جزئیات فنی این سامانه یادآور شد: در این سامانه با استفاده از هوش مصنوعی و همکاری یک هسته دانشگاهی فعال در این حوزه، دیتا به صورت برخط تحلیل می‌شود و نتایج این داده‌ها در اختیار معلمین یا مدیران قرار می‌گیرد تا در راستای بهبود کیفیت آموزش و سنجش توانایی دانش‌آموزان از آن استفاده شود.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست‌جمهوری، به گفته وی، با وجود عرضه این خدمات تلاش کردیم تا این زیرساخت در جنوب کشور و استان‌هایی مانند کرمان نیز به صورت گسترده عرضه شود تا آن مناطق نیز از این خدمات بهره ببرند. خوشبختانه در این مسیر هم توانسته‌ایم تا حدودی موفق عمل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha