• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99113022543
  • خبرنگار : 50187

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران:

استان کرمان رتبه نخست صادرات کشور را کسب کرده است

استان کرمان رتبه نخست صادرات کشور را کسب کرده است

ایسنا/کرمان مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: استان کرمان رتبه نخست صادرات را به کسب کرده است اما ششمین مشتری صندوق است و انتظار داریم نخستین مشتری صندوق هم باشد و می توانیم این شکاف را پر کنیم.

"سجادی" امروز ۳۰ بهمن ماه در همایش تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان کرمان اظهار کرد: صادرات امر مقدسی است و چنانچه توسعه یابد، بر کرامت، عزت، رفاه، آسایش و حتی سلامتی مردم به واسطه تولید و افزایش درآمدی که ایجاد می شود، آثار بلندمدت و پربرکتی به جا می گذارد.

وی افزود: صندوق ضمانت صادرات آنطور که باید شناخته نشده، در حالی که در کشورهای دیگر رکن رکین صادرات است و صندوق امنیت استرداد وجوه، امنیت در برابر ریسک های سیاسی تجاری و ... را تامین می کند.

سجادی با اشاره به اینکه ۲۰۰ میلیون یورو افزایش اعتبار در صندوق داشته ایم، تصریح کرد: ۱۰۰ میلیون دلار پوشش صادراتی برای استان کرمان در نظر گرفته ایم.

مدیرعامل صنوق ضمانت صادرات ایران گفت: استان کرمان رتبه نخست صادرات را به عهده دارد اما ششمین مشتری صندوق است و انتظار داریم نخستین مشتری صندوق هم باشد و می توانیم این شکاف را پر کنیم.

وی با اشاره به اینکه دومین رتبه دریافت کننده خسارت از صندوق نیز متعلق به استان کرمان است، افزود: در فرآیند صادرات نقدی، دو تا سه هفته در انتقال وجوه زمان می برد و این گپ طلایی برای صادرکننده است و در شرایط بازارهای دنیا پرداخت نقدی فرصت طلایی است و در صندوق این ضمانت، مصونیت و پوشش ریسک را می دهیم که پرداخت نقدی و بسیار راهگشا برای صادرکنندگان است.

سجادی با اشاره به اینکه ۱۸ نوع محصول در صندوق داریم، گفت: کاهش بروکراسی و توسعه حوزه های غیرنفتی را دنبال می کنیم و آمادگی داریم به بهترین شکل در کنار صادرکنندگان باشیم.

به گزارش ایسنا، "موسویان" معاون سازمان توسعه تجارت ایران نیز در این همایش اظهار کرد: در ۱۰ ماهه امسال ۵۷ میلیارد دلار صادرات داریم و تا پایان سال به نزدیک ۷۰ میلیارد دلار خواهد رسید که با تلاش همه صادرکنندگان و تولیدکنندگان کشور اتفاق افتاد در حالی که تحت شدیدترین تحریم ها هستیم.

وی افزود: کرونا همه اقتصاد دنیا را تحت تاثیر قرار داده و کشورهای صنعتی و اروپایی را نیز دچار کاهش صادرات و واردات کرده است.

موسویان تصریح کرد: بانک جهانی اعلام کرده اثرات شیوع کرونا ۱۰ تا ۱۵ درصد است که برای برخی کشورها بیش از این بوده و در سازمان توسعه تجارت تلاش کردیم این فشارها را تا جایی که ممکن است کاهش بدهیم.

وی بیان کرد: تا پایان سال پنج رایزن بازرگانی کشورمان با فروکش کردن کرونا به محل ماموریتشان می روند و استانداردهای سختگیرانه ای برای انتخاب رایزن بازرگانی داریم.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در حوزه موافقت نامه های بازرگانی، سال قبل موافقتنامه تجارت آزاد با اوراسیا را داشتیم که موجب شد صادرات به کشورهای حوزه این اتحادیه افزایش یابد و امیدواریم این تجربه را در رابطه با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای همسایه تکرار کنیم تا از این طریق تاثیر تحریم و کرونا را از بین ببریم.

وی افزود: بودجه مشوق های صادراتی برای زیرساخت های استان ها، برندسازی، و تقویت بخش خصوصی و بازاریابی هزینه می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha