• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99112921471
  • منبع : بوشهر

اجرای طرح جدید توسعه مشاغل خانگی با ثبت‌نام بیش از ۱۷۰۰ نفر در استان بوشهر

اجرای طرح جدید توسعه مشاغل خانگی با ثبت‌نام بیش از ۱۷۰۰ نفر در استان بوشهر

ایسنا/بوشهر رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد: دستگاه های اجرایی در اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی، جهاددانشگاهی را همراهی کنند.

علی احمدی‌زاده در نشست کارگروه طرح توسعه مشاغل خانگی استان بوشهر گفت: برای به ثمر نشستن طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان تلاش شبانه‌روزی و فعالیت‌های جهادی انجام شده است. 

وی با بیان اینکه بیشترین متقاضی در شهرستان دشتستان بوده، افزود: نیروهای حوزه اشتغال جهاد دانشگاهی در شهرستان‌های مورد هدف استان حضور یافته و پس از شناسایی، مذاکره و انعقاد تفاهم‌نامه با پیشرانان به مهارت‌آموزی و توانمندسازی جامعه هدف پرداختند. 

این مسئول خاطرنشان کرد: در ابتدای شیوع کرونا و با توجه به نیاز جامعه بالغ بر چند هزار ماسک توسط زنان سرپرست خانوار تولید شد که خدمت خوبی برای آن مقطع زمانی -که مشکلات زیادی برای تامین ماسک وجود داشت- توسط این عزیزان بوده است. 

مشکلات و کمبودها مدیریت شود 

به گزارش ایسنا، رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر تصریح کرد: پیشران‌ها در نقاط مختلف، روستاها، شهرها و منازل اقشار و جامعه هدف به آموزش افراد پرداختند و برای این کار واقعا از جان و دل مایه گذاشتند. 

احمدی‌زاده با بیان مشکلات و روند پیگیری‌های شناسایی افراد و جامعه هدف طرح گفت: برای جذب متقاضیان و رسیدن به زمان برگزاری کارگاه‌ها بالغ بر ۸۰۰ تماس و پیگیری تا خروجی نهایی حاصل شده و در پایان برای ۱۳۵ نفر آموزش، توانمند و اتصال به بازار شکل گرفت و پس از آن نیز نمایشگاه صنایع دستی و کارگاه‌های توانمندسازی تشکیل شد.

وی بیان کرد: با بودجه اندک اختصاص یافته برای این طرح باید کار را پیش برده و با مدیریت مشکلات، مسائل و کمبودها و شناسایی ضعف‌ها و تلاش برای برطرف کردن آنها کار را به سرانجام خوبی برسانیم.  

به دنبال ایجاد ظرفیت شغل پایدار هستیم

این مسئول با اشاره به حمایت‌ها و پشتیبانی از طرح عنوان کرد: حمایت خوبی از پیشران‌ها صورت نگرفته است و انتظار داریم مسئولین از پیشران ها حمایت نمایند.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر با تاکید بر اهمیت توسعه و مسائل مربوط به آن اظهار کرد: نظر من این است که در حوزه فرهنگی، یک پارک علم و فناوری در استان شکل گیرد. این ظرفیت خیلی خوبی برای منطقه است که البته همراهی همه دستگاه‌ها را می‌طلبد. 

احمدی‌زاده عنوان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی با ثبت نام بیش از ۱۷۰۰ نفر در استان در حال اجرا است که کارهای مطالعاتی و نیازسنجی هر شهرستان و تشکیل شبکه و معرفی پیشران در حال انجام بوده و با همراهی دستگاه های مرتبط وارد فاز مشاوره، آموزش و توانمندسازی خواهیم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha