• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99112820992
  • خبرنگار : 71624

بررسی ۵۷۳ اثر در اولین جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون

بررسی ۵۷۳ اثر در اولین جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون

دبیر اولین جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون از ارسال ۵۷۳ اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد.

به گزارش ایسنا،  زهرا نقی‌زاده در مراسم اختتامیه اولین جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون که ظهر امروز سه شنبه (۲۸ بهمن) برگزار شد با اشاره به نقش معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و معاونت تعاون وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: از جمله مهم‌ترین کارهایی که در این جشنواره انجام شد رصد استادان و مراکز علمی در سطح ملی و بین‌المللی بود. به دنبال این بررسی‌ها، ۵۳۶ استاد و مرکز علمی شناسایی شدند.

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که یکی از چالش‌های عرصه تعاون این است که پژوهش‌هایی که در عرصه علمی انجام می‌شود از سوی دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار نمی‌گیرد. متولیان دستگاه‌های اجرایی نیز معتقدند چالش‌هایی دارند که نهادهای علمی باید آن‌ها را حل کنند. ما باید برای این خلا میان مراکز علمی و دستگاه‌های اجرایی راه‌حل پیدا می‌کردیم.

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد الزهرا ادامه داد: در بهار سال جاری، در اندیشکده تعاون اولین گام‌ها برای جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون را برداشتیم و کتاب‌ها، پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی ارسال شده به دبیرخانه جشنواره را بررسی کردیم.

نقی‌زاده با بیان این که 41 کتاب، 190 طرح پژوهشی، 76 پایان‌نامه و 262 مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است گفت: پس از سه مرحله داوری، 64 اثر به کمیته علمی ارسال شد و در نهایت پس از بررسی این کمیته، 10 اثر نهایی به شورای سیاست‌گذاری ارسال شد و این شورا آثار را تایید کرد.

به گفته‌ی دبیر این جشنواره، کم بودن تعداد کتاب‌های ارسالی به دبیرخانه اولین جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون حاکی از این است که در زمینه بسط نظری در حوزه تعاون همچنان چالش‌هایی وجود دارد.

در ادامه‌ی این برنامه، دکتر حمید آماده، دبیر علمی جشنواره پژوهش‌های برتر حوزه تعاون با اشاره به تاسیس اندیشکده تعاون و راه‌اندازی جشنواره پژوهش‌های برتر تعاون در سال جاری گفت: این جشنواره فرصتی برای تعامل بهتر میان پژوهشگران حوزه تعاون است و بررسی آثار نشان می‌دهد بین بخش تعاون و نهادهای پژوهشی ارتباط خوبی وجود دارد.

به گفته‌ی این عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی 40 نفر از استادان دانشگاه به عنوان داور با مسئولان این جشنواره همکاری کرده‌اند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: یک کتاب، سه پایان‌نامه، سه مقاله و سه طرح پژوهشی در این جشنواره برگزیده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha