دکتر محسن پوررضا بیلندی، عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به همراه تیمی از اعضای هیات علمی در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاهها و سازمانها و مراکز پژوهشی علمی بینالمللی به منظور شناساندن ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه بیرجند، گسترش همکاریهای دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشور و ارتقای رتبه دانشگاه در پایگاههای ملی و بینالمللی، پروژهای را با عنوان "بهبود کارآیی سامانههای آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" با همکاری چند مؤسسه و دانشگاه بینالمللی از آلمان و قطر به ثبت رساند.
به گزارش ایسنا، به نقل از دانشگاه بیرجند، بدین ترتیب دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاهها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی موفق شد به کنسرسیومی بینالمللی متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جزو ۱۰۰ دانشگاه اول دنیا)، دانشگاه دولتی قطر(تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جزو ۴۰۰ دانشگاه اول دنیا) و دو موسسه فنی - مهندسی و آموزشی آلمانی وارد شود.
عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به عنوان مسئول پروژه و نماینده دانشگاه بیرجند (طرف ایرانی پروژه) پیشنهاد برای دعوت دکتر محمدعلی شهیدی، دکتر عباس خاشعی سیوکی، دکتر محمدعلی بهدانی و دکتر هادی معماریان، چهار تن از اعضای هیات علمی گروههای علوم و مهندسی آب، زراعت و اصلاح نباتات و منابع طبیعی و آبخیزداری را به عنوان همکار به رییس کنسرسیوم ارائه داد.
پوررضا بیلندی ابراز امیدواری کرد: ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راهحلهای پایدار و اجرایی درخصوص استفاده از آبهای نامتعارف برای کشت زعفران (بهعنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) همچنین همکاریهای بعدی در قالب تفاهمنامههایی بین طرفهای این کنسرسیوم شود
انتهای پیام
نظرات