سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی در نشست هماهنگی تشییع و خاکسپاری ۵ شهید گمنام در استان مرکزی اظهار کرد: امروز میزبان ۵ شهید گمنام در استان هستیم. این شهدا همچون چراغی مسیر را نشان می دهند و قطعا ورود آنها به استان منشاء خیرات و برکات بسیار زیادی خواهد بود.
وی افزود: مردم استان مرکزی در طول ۴۲ سال گذشته همواره وفاداری خود به آرمان های بلند انقلاب، امام(ره) و شهدا را به خوبی اثبات کرده اند و امروز که استان مرکزی میزبان ۵ شهید گمنام است مردم استان برای ورود این شهدای والامقام لحظه شماری می کنند.
به گفته وی، جانمایی برای ۵ شهید گمنام در سطح استان انجام شده و پرونده مکان ها به معراج شهدا ارسال شده که در روز شهادت حضرت زینب(س) در سطح استان مرکزی تشییع و خاکسپاری خواهند شد.
بر اساس اعلام سپاه روح الله، کریمی افزود: از تعداد ۵ شهید گمنام متعلق به استان مرکزی، یک شهید در دانشگاه آزاد شهرستان ساوه، یک شهید در نیم ور محلات، یک شهید در داودآباد، یک شهید در دانشگاه فرهنگیان اراک و یک شهید هم در دانشگاه صنعتی اراک خاکسپاری خواهند شد.
وی اظهار کرد: آن چیزی که امروز برای همه مسئولین و مردم قابل اهمیت است که در خصوص شهدای گمنام اتفاق بیفتد برگزاری باشکوه کلیه مراسمات با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی، ساخت یادمان در شأن شهدا و برگزاری برنامه های محتوایی فرهنگی در یادمان هاست که همه باید برای تحقق این سه مسئله مهم مشارکت داشته باشند.
کریمی گفت: حضور یک شهید در یک منطقه معجزه آفرین خواهد بود و منشاء خیرات و برکات زیادی خواهند شد، لذا ما باید برنامه ریزی دقیقی برای میزبانی خوب و باشکوه از آنها داشته باشیم.
وی رعایت پروتکل های بهداشتی در کلیه مراسمات شهدای گمنام در سطح استان را یک ضرورت دانست و گفت: فرمانداران اراک و ساوه مسئولیت برگزاری این مراسمات را خواهند داشت و همانگونه که در مراسمات قبلی استان مرکزی الگو بود باید در این مراسم هم خوب ظاهر شود.
کریمی افزود: در خصوص تشییع شهید در شهر ساوه فرماندار با مشارکت سپاه ساوه و سایر دستگاه های دیگر مراسمات را برنامه ریزی خواهند کرد، در مورد ۲ شهید گمنام در اراک هم مراسم شبی با شهدا در مصلی اراک برنامه ریزی شده و در شهر داوودآباد نیز مراسم شبی با شهید در مصلی این شهر برگزار خواهد شد.
حسین بختیاری فرماندار اراک نیز اظهار کرد: شهید گمنام عضو خانواده هر ایرانی است و وقتی وارد شهر می شود دیگر گمنام نیست چراکه هر خانواده ایرانی شهید والامقام را متعلق به خانواده خود می داند.
وی افزود: مردم اراک همواره وفاداری خود به شهدا و پایبندی به مسیر شهدا را در طول این ۴۲ سال انقلاب به خوبی نشان داده اند و این ایام که شهرهای اراک و داوودآباد میزبان ۳ شهید گمنام هستند برای ورود شهدا به شهرشان لحظه شماری می کنند.
بختیاری گفت: امروز میزبانی از شهدای گمنام برای همه ما افتخار بزرگ و نعمت ارزشمندی است و باید از این فرصت به خوبی برای انجام وظیفه و رسالت خود استفاده کنیم و پیام شهدا را در قالب های مختلف به مردم و خصوصا نسل جوان منتقل کنیم.
وی اظهار کرد: استان مرکزی و شهر اراک در ایام کرونایی مراسمات خوبی برای گرامیداشت های ایام مختلف با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام داده و خوشبختانه تجربه های بسیار موفقی کسب شده که در مراسمات شهدا بکارگیری خواهند شد. آنچه که در مراسمات تشییع شهدای گمنام بسیار حائز اهمیت است توجه به رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در ابعاد مختلف است که باید به آن اهمیت ویژه ای کنیم و همه باید در این مسئله نقش آفرین باشند.
بختیاری گفت: فضای مجازی یک ظرفیت بسیار مناسب برای انتقال پیام شهدا و تبیین آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی، ادامه راه امام خمینی(ره)، عملیاتی کردن مطالبات مقام معظم رهبری و پیام شهداست که باید به بهترین نحو از آن استفاده کرد.
وی افزود: شهر داوودآباد 101 شهید والامقام به انقلاب اسلامی هدیه کرده و دو شهید مفقودالاثر دارد که مردم این شهر از روزهای گذشته برای ورود این شهید لحظه شماری می کنند و در آمادگی کامل برای استقبال باشکوه از این شهید هستند و خوشبختانه این آمادگی استقبال از شهدا در دو مرکز دانشگاهی اراک نیز وجود دارد.
بختیاری گفت: ساخت یادمان شهید گمنام در شهر داوودآباد با قوت پیگیری خواهد شد و در دو مرکز دانشگاهی با مسئولین استانی هماهنگی ها و رایزنی ها انجام خواهد شد که بتوانیم با کمک دانشگاه ها یادمانی در شان شهدا بسازیم.
انتهای پیام
نظرات