• یکشنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۴:۵۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99112518654
  • خبرنگار : 71567

مبالغ و جزئیات ۵ نوع وام دانشجویی نیمسال دوم اعلام شد

مبالغ و جزئیات ۵ نوع وام دانشجویی نیمسال دوم اعلام شد

صندوق رفاه دانشجویان مبالغ و جزئیات پرداخت ۵ نوع وام دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شامل وام تحصیلی برای همه مقاطع تحصیلی(قابل پرداخت در هر نیمسال)، شامل وام های ضروری، تحصیلی، ویژه دکتری، شهریه و مسکن در نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، سامانه دانشجویی (پورتال) صندوق رفاه برای ثبت تقاضای درخواست وام دانشجویان از ۱۶ بهمن فعال شده است و تا پایان نیم سال تحصیلی جاری فعال خواهد بود و تمامی دانشجویان متقاضی واجدشرایط می توانند نسبت به ثبت تقاضای خود درسامانه مذکور اقدام کنند.

با توجه به اینکه صرفا دانشـجویانی که اطلاعات هویتی و تحصـیلی آنها به سامانه تبادل اطلاعات آموزشی وزارت عتف (GSB )ارسال شـده باشـد می تواننـد نسـبت به ثبت تقاضای وام اقـدام نمایند، لذا ضـروری است دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بـا قید فوریت در خصوص به روز رسانی مسـتمر اطلاعات آموزشـی دانشـجویان خود در درگاه تبادل اطلاعات وزارت متبوع اقدام کنند.

همچنین هنگام ثبت اطلاعات سـند تعهـد در پرونـده دانشجویان، ضروری است مشخصات ضامن یا ضامنین از طریق وب سرویس سازمان ثبت احوال استعلام و پس از تایید مراتب، تصاویر اسناد تعهد به صورت خوانا بارگذاری شود.

برای سهولت در پرداخت وام ها، لیست متقاضیان از هر نوع وام حداکثر در قالب ۶ لیست در مهلت هـای مقرر در طول نیم سال تحصیلی به صورت دقیق، مستند و بدون نقص پس از تأیید معاون دانشجویی از طریق سامانه فاز ۲ به این صندوق ارسال شود.

بنابراین مبلغ وام تحصیلی دانشجویان بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است. همچنین مبلغ  وام ضروری برای رویدادهای موارد خاص نظیر تولد فرزند دانشجوی متأهل ۳۰ میلیون ریال، فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو ۳۰ میلیون ریال دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات تا ۵۰ میلیون ریال، دانشجویان مبتلا به بیماری‌های خاص و پرهزینه تا ۵۰ میلیون ریال، بیماری خاص و پر هزینه یکی از اعضای خانواده تحت تکفل دانشجو تا ۴۰ میلیون ریال، سایر موارد مشابه به تشخیص رئیس صندوق تا سقف ۵۰ میلیون ریال، تعیین شده است.

دانشجویان دکتری روزانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیز هر ماه مبلغ ۷۰۰ هزار تومان وام در قالب وام ویژه دکتری دریافت خواهند کرد که این مبلغ هر سه ماه یکبار پرداخت می شود.

 ضمن اینکه مبلغ وام مسکن برای دانشجویان بنا بر شهر محل اسکان مبلغ ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.میزان وام شهریه نیز بنا بر مقطع تحصیلی بین یک تا ۵ میلیون تومان متغییر است.

بر این اساس، "وام مسکن متاهلی" در نیمسال دوم تحصیلی نیز از طریق صندوق رفاه پرداخت خواهد شد. همچنین افزایش یک رویداد به مجموع سقف رویدادهای وام ضروری در هر مقطع در نیمسال جاری به منظور حمایت بیشتر از دانشجویان در وضعیت شیوع بیماری کرونا صورت گرفته است.

همچنین "وام شهریه" به تمام دانشجویان واجد شرایط از سال تحصیلی جدید، فقط از طریق صندوق رفاه دانشجویان پرداخت می‌شود. همچنین دانشجویانی که قبلاً از خدمات بانک طرف تعهد استفاده نموده‌اند و درخواست مجدد جهت بهره مندی از خدمات آن بانک را دارند، دانشگاه‌ها می‌بایست درخواست این قبیل دانشجویان را طی لیستی جداگانه به صندوق ارسال کنند. همچنین دانشجویان دانشگاه‌های آزاد، علمی کاربردی، غیر انتفاعی می‌توانند به جای وام بانک از وام شهریه صندوق بهره مند شوند

دانشجویان ورودی سال‌های تحصیلی گذشته دانشگاه‌های آزاد اسلامی، علمی و کاربردی و مؤسسات غیردولتی – غیرانتفاعی بهره مند از وام شهریه بانک طرف تعهد، در صورت تمایل از سال تحصیلی جدید پس از ارائه سند تعهد جدید و مدارک و مستندات به اداره رفاه دانشگاه می‌توانند از وام شهریه صندوق رفاه استفاده کنند.

همچنین دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی در اولویت دریافت وام دانشجویی هستند. دانشجویان ورودی سال‌های تحصیلی گذشته دانشگاه‌های آزاد اسلامی، علمی و کاربردی و مؤسسات غیردولتی – غیرانتفاعی بهره مند از وام شهریه بانک طرف تعهد، در صورت تمایل از سال تحصیلی جدید پس از ارائه سند تعهد جدید و مدارک و مستندات به اداره رفاه دانشگاه می‌توانند از وام شهریه صندوق رفاه استفاده کنند.

در بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه ها تاکید شده است؛ به منظور تسریع در پرداخت وام ها به دانشجویان واجد شرایط ترتیبی اتخاذ کنند نسبت به ثبت اطلاعات داشجویان متقاضی و ارسال لیست های وام در بازه های زمانی تعیین شده اقدام لازم انجام شود.

با توجه به اینکه صـرفا دانشـجویانی که اطلاعات هویتی و تحصـیلی آنها به سامانه تبادل اطلاعات آموزشی وزارت عتف (GSB )ارسال شـده باشـد می تواننـد نسـبت به ثبت تقاضای وام اقـدام نمایند، لذا ضـروری است دانشـگاه ها و مراکز آموزش عـالی بـا قیـد فوریت در خصوص به روز رسـانی مسـتمر اطلاعات آموزشـی دانشـجویان خود در درگاه تبادل اطلاعات وزارت متبوع اقدام کنند.

همچنین هنگام ثبت اطلاعات سند تعهـد در پرونـده دانشـجویان، ضـروری است مشـخصات ضامن یا ضامنین از طریق وب سرویس سازمان ثبت احوال استعلام و پس از تایید مراتب، تصاویر اسناد تعهد به صورت خوانا بارگذاری شود.

برای سهولت در پرداخت وام ها، لیست متقاضیان از هر نوع وام حداکثر در قالب ۶ لیست در مهلت هـای مقرر در طول نیم سال تحصیلی به صورت دقیق، مستند و بدون نقص پس از تأیید معاون دانشجویی به این صندوق ارسال شود.

همچنین شـرایط افراد دارای اولویت مرتبط با پرداخت هر یک از وام ها، شرایط اعطای هر وام درآیین نامه پرداخت و بازپرداخت ذکرشده است و باید در تنظیم و ارسال درخواست ها مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha