• شنبه / ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۹:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99112518629
  • خبرنگار : 71588

انگلیس ۱۰۰ دستگاه خودروی زرهی به ارتش لبنان تحویل داد

انگلیس ۱۰۰ دستگاه خودروی زرهی به ارتش لبنان تحویل داد

وزارت دفاع انگلیس از ورود ۱۰۰ دستگاه خودروی نظامی زرهی از نوع «لندرور» و کادری انگلیسی که به نظامیان لبنانی طرز استفاده از آن را آموزش خواهند داد، خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، وزارت دفاع انگلیس تصویری را از این تجهیزات در توییتر منتشر و اعلام کرد که ورود این تجهیزات خبر بزرگی برای حفاظت از ثبات لبنان و امنیت انگلیس به شمار می‌آیند.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد، هدف از افزایش این تجهیزات زرهی، به شکل اساسی، دفاع از مرزهای با سوریه است.

وزارت دفاع انگلیس همچنین اعلام کرد، این تجهیزات فرصت‌های ممانعت از ورود تروریست‌ها به اروپا و توقف قاچاق مواد مخدر و سلاح از طریق عبور از مرزها را تقویت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha