علی سلیمانی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: در حال حاضر این کشتارگاه علاوه بر تامین گوشت شهرستان به خارج استان از جمله، سمنان، تهران و مازندران نیز گوشت ارسال میکند.
وی ادامه داد: در ارتباط با بستهبندی گوشت نیز باید بگویم که به مدت سه یا چهار ماه آینده فاز دوم توسعه این کشتارگاه به بهرهبرداری خواهد رسید و لاشهها نیز در همین مکان بستهبندی میشوند.
سلیمانی با بیان این که ظرفیت این کشتارگاه ۱۰۰۰ راس دام سبک و ۱۰۰ راس دام سنگین است، اظهار کرد: تمام امکانات کشتارگاه صنعتی نیشابور، فراهم شده و دارای پروانه بهداشتی است که البته یکی از کشتارگاههای خوب استان نیز به شمار میرود و به استانهای دیگر هم گوشت، صادر میکند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور افزود: در حال حاضر در فاز دوم توسعه کشتارگاه هستیم و لاشه گوشت را همیشه خواهیم داشت اما بسته بندی در وزنهای یک کیلویی و غیره برای فروشگاههای زنجیرهای و هایپر مارکت و مکانهایی که گوشت بستهبندی لازم دارند، در این فاز اتفاق خواهد افتاد و گوشت به شکل بستهبندی نیز عرضه خواهد شد.
وی درباره تضمین کیفیت گوشت بسته بندی شده نیز تصریح کرد: لاشه اگر دارای تاریخ باشد، گوشت مشکلی ندارد و تقلب هم بسیار کم صورت میگیرد و به این شکل نیست که بتوان لایه رویی گوشت را مرغوب و لایه زیرین را نامرغوب گذاشت چرا که نظارت شکل خواهد گرفت و تا به امروز هم طبق گزارشهای مردمی به ندرت چنین اتفاقی پیش آمده است. زمانی که گوشت دارای تاریخ، لیبل، مهر دامپزشکی، پروانه بهداشتی و بهره برداری دامپزشکی باشد، بسیار به ندرت چنین اتفاقاتی را شاهد خواهیم بود.
سلیمانی مطرح کرد: شهرستان نیشابور به لحاظ ظرفیت کشتار با مشکل خاصی رو به رو نیست و علاوه بر اینکه میتواند استحصال گوشت شهرستان را به طور کامل تامین کند، به شمال کشور مانند مازندران و همچنین تهران و سمنان، نیز گوشت صادر کرده است.
انتهای پیام
نظرات