داود بهبودی در دیدار با معاون اداری مالی حوزه هنری کشور اظهار کرد: همکاران حوزه هنری استان فراتر از روحیه کارمندی تلاش می کنند و این تلاشها از ارزشمند و قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه وضعیت جامعه هنری بهمراتب باید بهتر شکل فعلی باشد، افزود: متاسفانه در سالهای اخیر دولت با تنگناهای شدید مالی مواجه بوده با این حال حوزه هنری جزو معدود دستگاه های اجرایی استان است که اعتبارات عمرانی آن 100درصد تخصیص یافته است.
وی تشریح کرد: از حوزه هنری کشور انتظار داریم نگاه و رویکردشان نسبت به استانهایی که دارای سابقه طولانی در زمینههای فرهنگی و هنری و در نتیجه استعدادهای بیشتری است، واقع بینانهتر باشد و توجهات و امکانات صرفا متوجه استانهای محروم نباشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان اینکه انتظار داریم که تعادل برقرار شود و نه لزوما تساوی، افزود: بین آذربایجان شرقی با سابقه طولانی هنر سینما و استانهایی که سوابق چندانی در این زمینه ندارند، باید تفاوتهایی باشد.
وی اضافه کرد: در ارتباط با اعتبارات تملک داراییهای سرمایه ای حوزه هنری استان، برابر با تفاهم نامه سه جانبه منعقده بین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، حوزه هنری و معاونت امور سینمایی حوزه هنری کشور رقم مورد نیاز مقاوم سازی و بازسازی سینما 29 بهمن تبریز، بالغ بر 79 میلیارد ریال برآورد شده است.
بهبودی با بیان اینکه این پروژه تحت عنوان "بازسازی و تجهیز پردیس فرهنگی سینمایی 29 بهمن تبریز" از سال 1398 شروع شده است، اضافه کرد: سازمان مدیریت برنامه ریزی با اولویت قرار دادن تامین اعتبار و تخصیص کامل آن نسبت به تعهدات اعتباری خود در سال جاری به صورت 100درصدی عمل کرده است.
احداث پردیس سینمایی شهر مراغه
معاون اداری مالی حوزه هنری کشور نیز در این دیدار از عقد تفاهمنامه احداث پردیس سینمایی شهر مراغه با بیش از شش هزار مترمربع زیربنا و با مشارکت شهرداری مرغه خبر داد.
قره باغی اذعان کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان آذربایجان شرقی همواره حامی حوزه هنری بوده و اگر حمایتهای سازمان نبود پردیس سینمایی قدس به سرانجام نمیرسید و عملیات احداث پردیس ۲۹ بهمن آغاز نمیشد.
به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، وی متذکر شد: حوزههای هنری استانها از نظر بدنه خیلی چابک و کارآمد هستند؛ با اینحال حمایتهای بخش دولتی اندکی بهره مند میشوند.
انتهای پیام
نظرات