• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99112015010
  • خبرنگار : 71496

هیاتی از کمیته انتخابات فلسطین فردا به غزه می‌رود

هیاتی از کمیته انتخابات فلسطین فردا به غزه می‌رود

سخنگوی کمیته انتخابات فلسطین اعلام کرد که هیاتی از این کمیته فردا (سه‌شنبه) در چارچوب آمادگی ها برای برگزاری انتخابات سراسری سفری دو روزه به غزه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، کمیته مرکزی انتخابات فلسطین اعلام کرد که هیاتی از این کمیته در چارچوب آمادگی برای برگزاری انتخابات سراسری فردا به نوار غزه فرستاده خواهد شد.

طبق بیانیه سابق ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، انتخابات در سال جاری میلادی طی سه مرحله برگزار خواهد شد: ابتدا انتخابات پارلمانی در تاریخ ۲۲ مه، سپس انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان در تاریخ ۳۱ ژوئیه و در آخر انتخابات شورای ملی در تاریخ ۳۱ اوت برگزار خواهد شد.

فرید طعم الله، سخنگوی این کمیته به خبرگزاری آناتولی گفت: هیاتی از کمیته مرکزی انتخابات سه‌شنبه برای سفری دو روزه وارد غزه خواهد شد. این هیات نشست‌هایی با گروه‌های فلسطینی، نهادهای حقوقی، جامعه مدنی و روزنامه‌نگاران برای بررسی مسایل حقوقی و طرح کمیته جهت آمادگی برای انتخابات آتی خواهد داشت.

به گفته طعم الله، همزمان با ورود هیات یاد شده به غزه، کمیته انتخابات ۲۱ مرکز ثبت نام رای‌دهندگان را در سراسر نوار غزه خواهد گشود.

هیات‌های گروه‌های مختلف فلسطینی به دعوت رسمی مصر، روز یکشنبه از گذرگاه مرزی رفح، نوار غزه را به مقصد قاهره ترک کردند تا در گفتگوی ملی امروز در قاهره برای بررسی سازوکار برگزاری انتخابات شرکت کنند.

پیش از این نیز دو جنبش فتح و حماس اعلام کرده بودند که جلسات گفتگوی ملی جامع هشتم فوریه جاری در قاهره آغاز خواهند شد.

آخرین انتخابات پارلمان فلسطین اوایل سال ۲۰۰۶ برگزار شد که به پیروزی حماس در اکثر کرسی‌ها ختم شد و یک سال قبل از آن نیز انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان برگزار شده بود که در آن محمود عباس پیروز شده بود.

از سال ۲۰۰۷ دو جنبش حماس و فتح دچار اختلاف شدند اما میانجیگری‌ها و توافق‌های مختلف دراول ماه جاری به توافق دو جنبش درباره چگونگی و زمان برگزاری انتخابات منجر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha