• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99112014802
  • خبرنگار : 50147

کارت زرد کارگران به مسئولان پارس جنوبی

کارت زرد کارگران به مسئولان پارس جنوبی

ایسنا/بوشهر مجتمع گاز پارس جنوبی بزرگترین تامین کننده گاز طبیعی مصرف داخل و صادرات خارجی با مالکیت و مدیریت ۱۰ پالایشگاه گازی است؛ اما کارکنان فازهای ۲۴‌گانه میدان گازی پارس جنوبی به عنوان بزرگترین شرکت گازی ایرانی سال‌هاست درگیر حق و حقوق خود هستند و این داستان همچنان ادامه دارد...

و حالا دو ماه است که کارکنان پیمانکاری فاز ۱۹ پارس جنوبی نسبت به پایین بودن پایه حقوق و تبعیض‌ها در شرایط کاری سخت و همینطور وضعیت حقوق و دستمزد خود اعتراض دارند تا جایی که این موضوع به یک چالش بزرگ و لاینحل برای کارگران تبدیل شده ولی در میان جنگ برای متعهد کردن مدیران و مسئولان امر، گرانی‌های بی‌ضابطه و بی‌رویه، مشکلات اجتماعی چون آلودگی و بی‌آبی و محرومیت و همچنین عدم پایبندی کارفرما و پیمانکاران به تعهدات خود، حقوق این کارگران از دست رفته و به دیگر مسئولیت‌های اجتماعیِ از یاد رفته صنایع مستقر در عسلویه پیوسته است.

به گزارش ایسنا؛ نیروهای پیمانکاری فاز ۱۹ پارس جنوبی به کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق و دریافتی‌های خود معترض هستند؛ اعتراضی که با وجود بازخورد بالا و انعکاس در مطبوعات و فضای مجازی حتی پاسخگویی و کوچکترین اصلاح یا پاسخ به رسانه ها و افکار عمومی را در پی نداشته است!

صادق –نام مستعار- که بیش از ۱۰ سال سابقه کار در فاز ۱۹ پارس جنوبی را دارد جزء معترضان به وضعیت کار و قرارداد است. برای دومین بار با او تماس می‌گیریم تا اگر تغییری در وضعیت آنها رخ داده مطلع شویم، او درباره شرایط حال حاضر به ایسنا گفت: «وضعیت ما اصلا هیچ تغییری نکرده است و فقط تنها کاری که می کنند اینکه برای خاموش کردن ما به چند نفر بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان پشت کارتی و اضافه حقوق پرداخت کرده اند تا راضی شوند. از یک طرف می‌گویند نمی توانیم در قرارداد دست ببریم و از سوی دیگر به راحتی دریافتی افراد گلچین شده را بالا می برند. فقط می خواهند ما اعتراض نکنیم، و هر بار هم حرفی زده ایم گفته اند نماینده بفرستید. بعد از تعیین نماینده یا آنها را تهدید می‌کنند و یا همکاران را پشت در پالایشگاه می‌گذارند. این میان ما مانده‌ایم و مشکلات حقوقی و معیشتی حل نشده، کسی هم به داد ما نمی‌رسد.»

به حرف‌ها و خواسته های ما توجهی نمی‌کنند

او اضافه کرد: «حتی هیچ جلسه ای تشکیل نشده است و ما پیگیری هایی داشته ایم ولی مدیر مپنا یا دیگر مسئولان مجتمع گاز نسبت به این قضیه واکنشی نداشته اند. هر بار هم کسی از ما به عنوان نماینده می‌رود به حرف‌ها و خواسته ها توجهی نمی‌کنند. مسئله ما حق مسکن، بن کارت، و مزایای دیگر بود که آنقدر ما را دواندند و تجمع و اعتراض و اعتصاب پرسنل به هیچ جا نرسیده تا آنجا که فراموش شود.»

همچنین یکی از مسئولان اداره کار که نسبت به این موضوع اطلاعات کاملی دارد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص کاهش حقوق کارگران و کارکنان فاز ۱۹ عنوان می‌کند: «دو سال است که فاز ۱۹ راه به بهره برداری رسیده است. پیمانی که قبلا بوده به صورت حجمی و در دست خود پیمانکار بوده و نفرات در چارت نبوده‌اند اما به تازگی و در پیمان جدید در قالب پیمان‌سپاری نفرات در چارت قرار گرفته و تقریبا کار آنها دائمی شده و به نوعی امنیت شغلی پیدا کرده‌اند. ولی از طرفی طبق جدولی که از مجتمع گاز یعنی از ستاد شرکت ملی گاز به آنها ارائه شده حقوق ها را پرداخت می کنند و در این قضیه شرکت مجتمع گاز و هم شرکت مپنا هیچ دخل و تصرفی ندارند و دفترچه پیمان از تهران و ستاد ملی تنظیم شده است.»

وی ادامه داد: «در قرارداد تنظیم شده برخی از آیتم ها مانند اضافه کاری و... قید نشده و به همین دلیل پرسنل فکر می کنند حقوق آن ها کاهش پیدا کرده است. طبق چیزی که شرکت به من گفته برای کسانی که حقوق بالایی داشتند حقوقشان حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش داشته است. ما قصد داریم که مشکل را برطرف کنیم چه با قرار دادن اضافه کاری و یا راهکارهای دیگر... مدیران مجتمع گاز گفتند که این مشکل برطرف می شود.»

این مسئول درباره آیتم هایی مانند نوبت کار، اضافه کار، جمعه کار و... که در قرارداد نیامده است، توضیح داد: «قرارداد از نظر اداره کار هیچ مشکلی ندارد، چون اکثر قراردادها در عسلویه جنبه توافقی دارد، ولی ما تا جایی که بتوانیم پیگیری می کنیم اما اگر نشد باید از طریق هیئت های حل اختلاف پیگیری کنند تا بتوانند از طریق قانونی پیگیری کنند.»

یکی دیگر از کارگران فاز ۱۹ پارس جنوبی در خصوص شرایط خود و همکارانش می گوید: «اعمال پایه حقوق حداقلی در قرارداد جدید باعث کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق‌ها شده، که آیتم‌های اضافه کاری، نوبت کاری، جمعه کاری، عیدی و سنوات تحت تاثیر قرار گرفته و در نهایت به کاهش وحشتناک دریافتی‌ها منجر شده که تأثیر زیادی در حقوق دریافتی ما خواهد داشت.»

بی‌توجهی وزارت نفت به اجرای بخشنامه‌ها

طی دو ماه گذشته کارکنان و کارگران مدت موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مستقر در عسلویه به هر شکل که توانستند مطالبات و خواسته‌های خود را فریاد زدند اما گوش شنوایی برای فریادهایشان نبود تا آنجا که جان پرسنل به لب رسیده و صبح روز دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ تعدادی از آنان در اعتراض به وضعیت شغلی و حقوق خود، پایین بودن حقوق و بی‌توجهی وزارت نفت به اجرای بخشنامه‌ها تجمع کردند.

افراد حاضر در این تجمع به پایین بودن حقوق و تبعیض های موجود در منطقه اعتراض داشتند. به گفته این افراد پایین بودن حقوق و تبعیض جاری در سازمان و همچنین وضعیت شغلی مبهم و نامشخص ما را بی انگیزه کرده و بی توجهی وزارت نفت به اجرای بخشنامه‌های مرتبط با وضعیت شغلی و شرایط کار و همچنین پرداخت ها پرسنل را خسته کرده است. یکی از حاضران در این تجمع می‌گوید: «سال‌هاست وعده اجرای طرح یکسان‌سازی حقوق، طرح طبقه‌بندی مشاغل و همچنین رعایت عدالت، ضوابط اداره کار و امور اجتماعی و اجرای بخشنامه‌های مربوط به قوانین کار مطرح می‌شود ولی تاکنون به این مهم توجهی نشده است.»

حاضران این تجمع اعتراضی، خواستار تبدیل وضعیت و بازنگری در قرارداد، همسان‌سازی حقوق، پرداخت آیتم‌های حقوقی مربوط به بدی آب و هوا، سختی کار، محرومیت از تسهیلات، دوری از خانواده و کار کردن و اسکان در منطقه آلوده، طرح اسکان، فوق‌العاده پارس جنوبی و حق جذب و همچنین توجه بیشتر به وضعیت معیشتی خود و برابری در پرداخت‌ها بودند. همچنین تبدیل وضعیت پرسنل قرارداد موقت، پرداخت آیتم‌های رفاهی، و توجه به قوانین کار از دیگر خواسته های تجمع‌کنندگان و کارکنان عسلویه و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.

گفتنی است کارکنان مدت موقت به نابرابری در پرداخت‌ها و عدم توجه به معیشت خانواده‌های خود معترض هستند و برای عنوان کردن این اعتراضات و خواسته‌های صنفی خود بارها و بارها با مسئولان سازمان منطقه ویژه پارس و وزارت نفت مکاتبه و دیدار کرده‌اند اما ترتیب اثر داده نشده است.

تاکید منطقه ویژه پارس بر خودمختاری و استقلال خود

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی متاسفانه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) با تولی‌گری وزارت نفت، یکی از مناطقی است که علی‌رغم مکاتبات، نشست‌ها و پیگیری‌های متعدد به موضوع ماده ۲۴ قانون مناطق ویژه بی تفاوت بوده و همچنان بر موضوع ماده ۳ مقررات اشتغال و خودمختاری و استقلال خود تاکید دارد و واحد کار و خدمات اشتغال آن منطقه به صورت غیرقانونی و بدون مدیر منصوب از سوی وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال فعالیت بوده و مستقل از اهداف آن منطقه را پیگیری می‌کند.

اینطور که معلوم است مسئله اصلی و گره کور این ماجرا در روابط کار و صیانت از نیروی کار و ماهیت قراردادها در به‌کارگیری نیروهای پیمانی است که البته انتظار می‌رود مدیران و مسئولان وزارت نفت پیمانکاران را موظف به پرداخت کامل و منظم حقوق کارکنان نمایند اما آنچه در واقعیت اتفاق می‌افتد نادیده گرفتن قوانین و پرداخت‌های حداقلی و ناکافی یا کاهش حقوق و مزایای مزدی پرسنل است.

تا اینجای کار نمایندگان استان بوشهر به ویژه نماینده دشتستان، امام جمعه دیّر، معاون سیاسی سابق استانداری بوشهر و رئیس کل دادگستری استان بوشهر نسبت به مطالبات جامعه کارگری و اجرای دقیق قوانین و مقررات در حوزه صنعت و کار در این منطقه داشته اند تا جایی که علی جمادی، رئیس کل دادگستری استان بوشهر تابستان امسال با بیان اینکه حمایت قضایی و اجرای عدالت برای تحقق جهش تولید و حفظ رونق حوزه‌های کار و صنعت و تولید ملی و مطالبات جامعه کارگری در دستور کار دستگاه قضایی استان بوشهر قرار دارد، عنوان کرد: «مسئولان اهتمام ویژه‌ای برای پیشگیری از مسائلی که موجب خلل در روند کار و تولید در این حوزه صنعت می‌شود، داشته باشند.»

وی ضمن تاکید بر اجرای دقیق قوانین و مقررات در حوزه صنعت و کار در این منطقه ادامه داد: «نظارت بر اجرای بخش روابط کار و کارفرمایان و مقررات مدیریت کار و خدمات اشتغال می‌تواند به پیشگیری از مشکلات کمک کند.»

عدم پرداخت حقوق پایه و سندسازی برای دور زدن قوانین

اما همانطور که ابتدای سال سهام کارگر، رئیس انجمن‌ های صنفی کارگران بوشهر در خصوص تخلف کارفرمایان در مورد عدم پرداخت حقوق پایه به کارگران و سندسازی برای دور زدن قوانین گفت: «کارگران به دلیل ترس از دست دادن شغل خود، بدعهدی کارفرما و شرایط نامناسب را تحمل می کنند، و کارفرمایان هم با سوء استفاده از این موقعیت و استفاده از این ترفند حقوق کارگران را زیر پا گذاشته و به آنان ظلم روا می‌دارند.»

مشکلات قشر کارگر بی‌شمار است و کارگران برای تامین معیشت و گذران زندگی خود مشکلات زیادی دارند. از شیوع بیماری کووید ۱۹ و تاثیرات منفی آن بر معیشت تا مشکلات کارگران با کارفرمایان و همچنین فرار پیمانکار از تعهدات به کارگران و مشکلات قراردادی. در شرایطی که دستمزد کارگران کفاف یک زندگی معمولی را هم نمی دهد و با توجه به تورم بسیار بالا، هزینه های سرسام آور زندگی کار را به جایی رسانده که کارگران نتوانند اقلام ضروری و کالاهای اساسی مورد نیاز خانواده خود را تأمین کنند؛ و برای حل این مشکلات حتی توان و زمان داشتن شغل دوم و محل درآمد دیگر را ندارند...

امید است که مسئولان و متولیان پارس جنوبی و شرکت گاز و همچنین مسئولان ارشد استانی نسبت به این موضوع حساسیت و همّت داشته و در رفع مشکلات این قشر اقدامات عاجل انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۲:۲۸

... اونجا که روی معدن طلا خوابیده هم به کارگرها حقوق درست نمیدید شماها چه میکنید اقای اشنا راست گفت بودجه مملکت 90 درصدش میره به سوی نهادهای خاص و...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۱:۱۴

ما رو‌ که اخراج کردن بعد از ۵ سال که جز نفرات سیستم کنترل بودیم و پیمانکار نفرات خودش رو گرفت توی فاز ۱۳. متاسفانه توی کشور ما خوردن حق نفرات پایین دست جز کارهای ساده ست و قانون هم همیشه پشت کارفرماست....

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۱:۴۷

من هم یکی از کارکنان فاز ۱۹ هستم. طبق مدارکی که در دست دارم و طبق همین قضیه اعتراض که منتشر کردین ، اطلاع دارم که برای راضی نگه داشتن کسانی که قبلا در پروژه حقوق مثلا ۱۵ تومان میگرفته اند اما الان حقوقشون به ۷ تومان تقلیل پیدا کرده در پیمان سپاری ، برای جبران و خاموش کردن حدودی اعتراضات ، از حقوق افرادی مانند من کسر و به حقوق اون افراد اضافه میکنند شرکت مپنا دارای دو بخش مپنا او ام و پارسیان کهن میباشد و ما که به تازگی استخدام شدیم و طبیعتا در شرکت بی امکانات پارسیان کهن مپنا مشغول به کار میشویم ، محکوم به کسر حقوق و اضافه شدن مبالغ ما به سری افرادی هستند که به تاپ چارت معروفند. این کاهش توسط مدیر پالایشگاه و در جلساتی پیش از پرداخت حقوق انجام میگیرد. مدارک مستدلی دارم از بابت اینکه مثلا برای اینجانب ، از طرف شرکت مپنا بابت حقوق دی ماه ۹۹ ، مبلغ ۷ میلیون و دویست هزار تومان تعیین شده اما مدیر پالایشگاه اون رو به ۶ میلیون و پانصد هزار تومان تقلیل داده و به حقوق افرادی که در تاپ چارت مپنا هستند اضافه نموده که اینکار برای راضی نگه داشتن اون افراد هست که قبلا حقوق خیلی بالا داشته اند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۰۸

فقط باید بازرسی از وزارت‌ خانه بیاد واز کارگران‌ و فیش و قرارداد وضعیت غذا و کمپ‌ و سرویس بازدید کنه تا بفهمه‌ که چقدر تفاوت بین یک کارگر پتروشیمی و گاز هست اونجا ۱۱ میلیون‌ گاز ۴ میلیون خدایا بین دوتا کارگر ۷ میلیون اختلاف واقعا ظلمه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۲۲

واقعا رسیدگی نمیکنن و فقط وعده های پوچ میدن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۲۴

...مسئولین هر قسمت پارس جنوبی توجهی به کارگران و خواسته هاشان ندارن فقط منافع خود و خانواده و اشناهاشان در نظر دارن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۲۹

خیانت به نیروهای قرارداد موقت نفت در تاریخ ثبت می‌شود.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۲:۱۰

آیا شکسته شدن پایه حقوق اداره کاری کارکنان قانونی است؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۲:۴۰

تبعیض به شدت در مناطق پارس جنوبی موج میزند .

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۲:۵۵

تبعیض اینطوری شده که نفر رسمی شرکت گاز با نفر پیمانی شرکت دیگر(مپنا ، اویکو ، بهره برداری پتروپارس و ...) اختلاف حقوق بیش از ۱۰ میلیونی دارند و نفر رسمی دارای مزایای بسیاری از قبیل مسکن ، کارانه ، پاداش و... داشته ولی نفر پیمانی هیچکدام را ندارد و بیشتر کارهای پالایشگاه نفر پیمانی انجام داده و نفر رسمی با خیال راحت پشت میز خود نشسته است و هر بار که اعتراضی از طرف پیمانی بوده سریعا سرکوب شده .

avatar

باسلام. مگه اینکه رسانه دادرس ما باشه. نه پایه حقوق ما درست شد نه حقوق دریافتی ما. نه مزایا و بن و مسکن همش کاهش یافتن و کم شدن اداره کار و کارفرما باهم هستن. بعد از ۹ سال سابقه هنوز تا هنوزه غذای پیمانکار و کارفرما یعنی نیرو پیمانی و رسمی با هم متفاوته این تبعیض نیس؟ حالا تا برسه سرویس ایاب و ذهاب کمپ مسکونی حقوق و مزایا و ۱۰۰ آیتم دیگه به ما ظلم میشه حالا چرا شب عیدی کاهش حقوق؟ مگه ماهیت کار تغییر کرده؟ نه. خدا حق ما رو میگیره

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۳:۳۰

اراده ای برای رفع مشکلات کارگران دیده نمیشه و تمام مدیران بالادستی از این شرایط سود میبرن نفر اداره کار هم آدم بیطرفی نیست به نفع مجتمع گاز صحبت میکنه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۳:۳۴

با این وضعیت پیش بره ما باید از سال دیگه یه چیزی هم به شرکت ماهانه پرداخت کنیم انگار نه انگار جایی کار میکنیم که بودجه کشور طبق درآمدش داره بسته میشه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۳:۴۱

متأسفانه در حق نیروهای پیمانکار مپنا در فاز نوزده خیلی ظلم می‌شود و کسی پیگیر نیست

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۳:۴۴

تغییر قرارداد و مبهم بودن آیتمهای فیش حقوقی و در نهایت کاهش حقوق پایه که تبعیض فاحش و بی عدالتی کامل محسوب میشه باعث شده در این پالایشگاه هیچ کارگری با انگیزه وارد این پالایشگاه نشود و سفره های کارگران این پالایشگاه هر روز خالی تر از دیروز شود...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۴:۰۷

آیا تو این اوضاع تورم و چند برابری قیمت، باید حقوق نفرات شاغل در فاز 19 کاهش پیدا کنه و پایه حقوق آنها به شدت کم بشه ایا حقوق مسئولان هم به این شکل کم میشه یا باید فقط یه عده کارگر حقوق آنها باید کم بشه ما باید بریم کجا به دادمان برسن؟ لطفا جواب ما رو بدین

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۴:۱۵

۳۰ هزار کارگر مظلوم توی بدترین شرایط توسط کارکنان شرکت گاز به کار گرفته شدن تا با بدترین شرایط حقوقی کار کنند و همه مزایا برسه به کارکنان رسمی شرکت گاز. هیچ شخصیتی برای مهندسین شرکت پیمانکار قائل نیستند و مارو آدم خودشون میدونن. نوبت ما که میرسه قانون حداقل حقوق اداره کار اجرا میشود ولی برای خودشون این قانون ها معنی نمیده.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۵:۲۸

باشه قبول حقوق رو براساس چارت ستاد تعیین کنن ولی سابقه ی کار چی میشه؟؟ اونی که 1ماهه اومده سره کار با اونی ک 10ساله توی همین منطقه کار میکنه حقوقش یکیه و حتی کمتر آهااااای مردم کمک شرکت مپنا که اسمش رو توی تمام رسانه ها میشنوین و هر روز یک پروژه ملی با اون عظمت داره حق ما کارگرا رو میخوره، زورمون بهشون نمیرسه فقط رسانه ها میتونن پشت ما باشن تا صدامون به اون بالا برسه خدایا شکرت

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۶:۴۸

کارگران مظلوم ترین قشر روی زمین هستند. نه نان دارند نه جان!

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۷:۴۷

بله درسته ، اصلا سابقه ده ساله ما در نظر گرفته نشده ، همین دو شب پیش بود که یکی از نفرات به فامیل عباسیان تحت فشار های عصبی زیاد در پالایشگاه به خاطر کسر حقوق در دو سال اخر بازنشستگی در پالایشگاه سکته کرده و در بیمارستان به سر میبره ، متاسفانه کسی جوابگوی حقوق ما نیست ، همه ی مسئولین خودشونو به خواب زدن ، خود بازرسی منطقه ویژه حق رو به ما میده به صورت شفاهی و میگه من میدونم حق با شماست ولی مجبوریم طرف پیمانکار رو گرفتیم ، و راه اخر رو برامون شکایت گذاشتن . تفاوت من با یه سمَت بالاتر با گرید 17 و اون که گریدش 18 هستش دو برابر هست و زک به ما میگه شرکت پیمانکاری هست و دوست داریم این مقدار بهش بدیم، از طرفی قرارداد میگن شرکت ملی گاز داده ، من نمیدونم پشت پرده چه خبره ، و شما انشالله با پیگیریهاتون انتظار داریم روشن کنین برامون این قضیه رو .

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۰۶:۴۵

وقتی اومدم و شنیدم واقعا ناراحت شدم. جناب عباسیان از نیروهای خوب برق بودند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۷:۵۴

حقوق پایه من 40 درصد کاهش پیدا کرده به بهانه تغییر کد کارگاه، من پایه ام بعد از نه سال کار با پیشرفت به 3800 رسیده بود که شرکت مپنا به همدستی شرکت ملی گاز پایه حقوقی منو به 2200 کاهش داده اند ، ای دااااد ، من باید کجا اعتراض کنم ، چرا رسیدگی نیست ، چرا کاری نمیکنن ، چرا حق زن و بچه من باید بره تو جیب مثلا تاپ چارت ها ، از حق و حقوق من میگیرن میدن به تاپ چارت ها ، خدایا دادم رو به کی بگم

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۸:۱۰

من هم از نظر روحی روانی و هم حقوقی تو این پالایشگاه دارم دیوونه میشم ، نهاد نظارتی نیست . زن و بچه من رو اواره کردن ، پول ندارم کرایه مسکن بدم ، همسرم داره دیوونه میشه.شرایط حقوقیم اینقدر بهم ریخته که مجبور شدم دست زن و بچه هامو بگیرم و بفرستمشون شهرستان ، نداشتم پول کرایه مسکنم رو بدم .پول وام ، مسکن ، خوراک و پوشاک کمر شکن شده ، چرا حقوق و مزایای منو کاهش دادن و بهم نمیدن ، چه دلیلی داره تو این گرونی حقوقم کاهش پیدا کنه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۲۳:۲۹

به طور اعم امنیت ملی و به طور اخص امنیت انرژی کشور با مدیریت به غایت ضعیف فاز ۱۹ دچار تهدید شده است و این مساله در کوتاه مدت و میان مدت باعث کاهش بهره وری و افزایش ریسک غیر سیستماتیک این فاز پارس جنوبی خواهد شد.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۹:۰۱

وقتی کارشان قانونی هست پس چرا فیش حقوقی به پرسنل نمیدهند؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۲۱:۲۸

من از کارکنان فاز ۱۹ هستم که حقوقم نسبت به قبل نصف شده کدام قانون به همچین اقدامی رای مثبت می دهد نیم سال اول این مبلغ را دریافت کنی و نیم سال دوم حقوق را تغییر دهند و نصف کنن. من بالای بیست سال سابقه کار دارم که اصلا هیچی برام لحاظ نشده و اینجوری ما را به نان شب محتاج کردن ما طبق حقوق قبلی وام گرفتیم و قسط پرداخت میکنیم که الان از پرداخت قسط واممان ناتوان هستیم. فیش حقوقی هم بهمون نمیدن هزینه ایاب و ذهاب پرداخت نمیکنن رفاهیات پرداخت نمیکنن با بیمه تکمیلی دانا قرارداد داریم ولی ۶ماه است که هزینه های ما رو پرداخت نمیکنه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۰۲:۴۷

نلاتارر

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۰۶:۳۹

به خدا موندم با این دوری از شهرم و این مرخصی ناچیز و این حقوق ناچیز با این هزینه های گزاف این منطقه با چه رویی برم بگم میخوام متاهل بشم. خسته شدیم و افسرده. ما مرده های متحرک هستیم ، جسم داریم روح نه. قاصد روزان ابری داروگ کی میرسد باران...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۰۷:۵۴

سلام .من از کارکنان فاز ۱۹ پارس جنوبی هستم تبعیض، رانت، بی مدیریتی بیداد می کنه اینجا. کاهش حقوق و موارد دیگه. مشکل اینجاست که هیچ نهادی پاسخگو نیست

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۰۷:۵۵

من این کاهش حقوق رو لمس کردم و بچ ۱ هستم و کلی حقوقم کم شده نه فیش حقوقی نه مزایا نه تسویه حساب سنوات گذشته خرید مرخصی هیچ نمیدن. لباس کار و کاپشن و فرم ندادن، با شلوار و لباس شخصی میاییم سر کار. غذا دو نوع با تبعیض بین نفرات توزیع میشه. آب معدنی به زور به ما میدن چه بگیم چکار کنیم. یکی بیاد ما رو از این شرایط نجات بده

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۰۸:۰۲

من از کارمندای اتاق کنترل فاز ۱۹ هستم خداییش آدم مونده چی بگه... ۱۲ ساعت سر کار باشی و همش هم بیدار بعد آخر کاری بیان همین چندر غاز حقوق هم که میگرفتی کم کنن، انگیزه ای دیگه برامون نمونده... لطفا پیگیری کنید تا ما هم به این باور برسیم میشه از طریق خبرگزاری‌ها حق مظلومو از ظالم پس گرفت با تشکر

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۰:۱۶

درود، من عاجزانه از مسولان امر می‌خوام حتما به دیکتاتوری که توسط مدیر شرکت پترو پالایش گنگان توسط آقای قادری هست، رسیدگی کنند و حق ما را از این فرد خودخواه که زندگی نزدیک به هزار نفر پرسنل را تحت تاثیر تگنا از لحاظ حقوق و مرخصی قرار داده دادخواهی کنند، کجای منطقه پارس جنوبی باید نفر به اصلاح روز کارش از ساعت پنج و نیم صبح بیاد سر کار تا پنج و نیم عصر و وقتی پنج شنبه و جمعه که به اصطلاح باید حق نیامدن اش باشه، به اجبار تهدید از اخراج شدن بیاد سر کار!!!!

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۰:۳۱

اگر فیلم just mercy را دیده باشین که یه فیلم بر اساس داستان واقعی هست وقتی وکیل از همه جا ناامید میشه به قدرت رسانه ها پناه میبره و بالاخره حقشو میگیره. ببینیم شما هم میتونین حق ما رو بگیرین یا نه؟ چون اداره کار و شرکت مپنا و مجتمع گاز همگی با هم متحد شدن که ما کارگران رو له کنند و مدام هم میگن این قرارداد طبق قوانین اداره کار هستش. شما رسانه ها کدوم طرفی هستین؟ فقط میخوایین خبر پخش کنین یا که از قدرتتون برای احقاق حق هم استفاده میکنین؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۲:۴۱

من عادل هستم با لیسانس شیمی داخل اتاق کنترل ۱۲ ساعت شب و روز چشم و گوش و حواسم به تولید پایدار هست و بوده؟ چرا حقوقم باید کم بشه؟ چرا؟ چه چیزی تغییر کرد؟ لطفا اسم این بازرس اداره کار رو ذکر کنید تا ما بریم اداره کار فیشش ببینم طبق چه بند و تبصره ایی گفته که بدون تغییر کارگار و ماهیت کار حقوق دریافتی نفر کاهش پیدا کنه اونم وسط قرارداد؟ ظلم در مجتمع گاز پارس جنوبی بیداد میکنه همش دست آقایان مشهدی هست

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۳:۰۷

تبعیض برای جامعه کارگری نه تنها در پارس جنوبی که در کل کشور بیداد میکنه. کارگر و حق و حقوقش آخرین چیزیه که مسئولین بهش فکر میکنن. من بیشتر از 6 سال هست که به صورت پیمانکاری تو شرکت گاز پارس جنوبی کار می‌کنم و سالهایی بوده که مبلغی که ابتدای سال به حقوق ما اضافه شده چیزی نزدیک به صد هزار تومان بوده، اونم با وجود تورم کمرشکن که بر هیچکس پوشیده نیست و با کاهش قدرت خرید، سال های سال هست که حقوق کارگر داره آب میره و کمتر و البته کم ارزش‌تر میشه. تورمی که توی بعضی از آمارها بالای 40 درصد و 50 درصد هست (و مسلماً چیزی که مردم حس میکنن بیشتر از این آمارها هست)، و در نتیجه کاهش قدرت خرید مخصوصا برای قشر ضعیف جامعه، بار مشکلات اقتصادی که دولت تا حالا نتونسته کاری براش بکنه رو روی دوش مردم و جامعه کارگری گذاشته که روز به روز دارن بیشتر زیر این فشار له میشن. با این حال دولت به جای اینکه حمایتش رو متوجه بخش ضعیف تر جامعه بکنه، اما مثل همیشه داستان برعکس هست و همچنان دست مسئولین در جیب مردم و البته مثل همیشه بیشتر در جیب اقشار ضعیف فرو رفته و از نجابت و صبر و تحمل کارگران شریف سوء استفاده میکنن. حالا که بعد از سال ها صحبت از اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، و در ظاهر یکسان سازی و عدالت در پرداخت حقوق هست، می‌بینیم که نه تنها حمایتی صورت نگرفته، نه تنها فشار روی اقشار ضعیف تر جامعه کمتر نشده، بلکه به نام قانون! صحبت از کم شدن حقوق پرداختی به کارگر هست!!! امیدوارم پیگیری های شما نتیجه بخش باشه. خدا قوت و خسته نباشید میگم بهتون.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۷:۴۵

متاسفانه حقوق ها به شدت کاهش یافته و این خبر موثق هست ، ممنونم از شما ، خواهش میکنم پیگیری کنین به نتیجه برسه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۷:۵۱

بله درسته ، به هر دری میزنیم جواب نمیدن ، این چه عدالتی هست ، مگه نمیگین عدالت ، پس کو ؟؟؟؟ دارن قشر کارگر رو له میکنن ، ففط زورتون به کارگر میرسه؟ البته بذار هرکاری سر کارگر میاد حقشه ، همیشه میگین ظالم ، مظلوم گناهکار تره ، چون ساکت مونده ، چرا ساکت موندین ، چرا کاری نمیکنین .حقوقها رو کم کردن ، بلند شید تو رو خدا ، حق زنو بچه تون رو دارن میگیرین اونوقت ساکت موندین؟؟؟محشره بخدا ممنونم از رسانه ها ، داد و فریاد ما رو منتقل کنین

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۷:۵۷

چه خاکی به سر کنم با این حقوق ناچیزی که ناچیز تر شد ، خانوادم اواره شد ، من به کی دردم بگم ، لعنت بر ظالم و لعنت بر مظلومی که اجازه میده حقش خورده بشه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۸:۰۳

چرا بهمون فیش حقوقی نمیدن لااقل بریم شکایت کنیم ، هیج جا و هیچ نهاد دولتی از فرمانداری و اداره کار و دیوان و همه دستشون تو یه کاسه است ، حق ما رو میخورن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۲ ۱۸:۵۸

درود بر ایسنا حرف دل ما را زدی

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۳ ۲۳:۵۳

تو منطقه ويژه فقط پارتي بايد باشه كارت انجام بشه پيمان كار يه جور، كار فرما ١٠٠٠جور حقمونو جلوي چشممون ميدن به فاميلاشون ما كه سالهاست بغل گوش مديرعاملا تو منطقه بوديم وضعمون اينه واي به حال بقيه فازا و سايتا خدا نگذره از بازرسي كه باهاشون همكاري ميكنه