• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۵:۱۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99112014691
  • خبرنگار : 71214

معاون وزیر راه و شهرسازی پاسخ داد

گره کور تسهیلات کرونایی ریلی‌ها کجاست؟

گره کور تسهیلات کرونایی ریلی‌ها کجاست؟

مدیرعامل شرکت راه‌آهن گفت: با وجود دستورهای متعدد صادر شده و توافقات صورت گرفته، شرایط برای اعطای تسهیلات کرونایی به حوزه ریلی تغییر کرده و بسیاری از فعالان و شرکت‌ها در این بخش نتوانسته‌اند، آن را دریافت کنند که امیدواریم به زودی پرداخت شود.

به گزارش ایسنا، با وجود گذشت بیش از شش ماه از تصویب و ابلاغ تسهیلات کرونایی برای جبران بخشی از آسیب‌های وارد شده به فعالان زیربخش‌های مختلف اقتصادی از جملع شرکت‌های حمل و نقلی مختلف، این تسهیلات تا کنون به حوزه ریلی پرداخت نشده است و سبب انتقادات بسیاری از سوی بخش خصوصی شده است.

سعید رسولی – مدیرعامل شرکت راه‌آهن در گفت‌وگو با ایسنا، درباره علت تاخیر در پرداخت تسهیلات کرونایی بخش ریلی، اظهارکرد: خانواده بزرگ راه‌آهن در همه شرایط به ویژه شرایط کرونایی امروز که پاندمی سختی همه دنیا را درگیر کرده است، در کنار یکدیگر هستند و پسندیده نیست همکاران عزیزی که سالها در خدمت مردم بوده اند بخاطر رکود موقت ناشی از کرونا از کار بیکار شوند و باید عزتمندانه در این ایام بتوانند زندگی خود را اداره کرده و شغل خود را از دست ندهند لذا از سیستم بانکی و مسئولان بانک‌های عامل می‌خواهیم تسهیلات کرونایی مصوب شده را هر چه سریعتر به شرکتهای حمل و نقل ریلی پرداخت کنند.


وی افزود: با وجود تاکیدات و دستورهای متعدد ابلاغ شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، بانک مرکزی، وزارت راه و شهرسازی و دیگر مسئولان همچنان برخی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به بخش ریلی تعلل می‌کنند.  


مدیرعامل شرکت راه‌آهن ادامه داد: مشکل برای پرداخت این تسهیلات اخذ وثایق بانکی مربوطه است. بر اساس مصوبات ابلاغ شده قرار بود از واگن‌ها به جای وثایق استفاده شود و بانک عامل نیز این مسئله را پذیرفت اما پس از مدتی دوباره آن را تغییر داد.


رسولی گفت: گرچه منکر اجرای قانون در ارائه تسهیلات بانکی و دقت نظر برای دریافت وثایق بانکی نیستیم اما در شرایط ویژه امروز برای پرداخت این تسهیلات بانکی باید به گونه‌ای عمل شود که تامین وثایق آن برای بخش‌های ریلی ممکن باشد. البته شرکت راه آهن به عنوان یک بخش دولتی قبول کرد شرکت‌های حمل و نقل ریلی را برای بازپرداخت تسسهیلات‌شان تضمین کند اما این مسئله نیز با مشکل مواجه شد.


وی با بیان اینکه با جدیت موضوع تاخیر در پرداخت تسهیلات کرونایی به حوزه ریلی را که تا کنون تنها چند شرکت کوچک توانسته‌اند آن را دریافت کنند، پیگیری می‌کنیم، اظهار کرد: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته و مذاکرات انجام شده امیدواریم هر چه زودتر این تسهیلات پرداخت شود چرا حوزه ریلی یکی از مهمترین بخش‌های اقتصادی و حمل ونقل در کشور است که با وجود تحریم‌های ظالمانه نتنها در جای خود متوقف نشده بلکه همواره اتفاقات و تحولات بسیار مناسبی در آن رخ می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha