• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99111914190
  • منبع : باشگاه دانشجویان

نـقد دانـشجویی فـیلم «اسـتـرداد»

نـقد دانـشجویی فـیلم «اسـتـرداد»

کانون ایرانشهر با همکاری کانون فیلم و عکس دانشگاه علامه طباطبایی، فیلم «استرداد» را نقد و بررسی می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، استرداد فیلمی به کارگردانی علی غفاری، نویسندگی علیرضا طالب‌زاده و تهیه‌کنندگی محسن علی‌اکبری ساخته سال ۱۳۹۰ است.

این فیلم به موضوع طلب یازده تن طلای ایران از شوروی می‌پردازد که قرار بود توسط شوروی بابت بدهی از جنگ جهانی دوم به ایران داده شود و مربوط به مقطع زمانی ۱۳۳۲ است. این فیلم یک درام تاریخی درباره وقایع جنگ جهانی دوم و مسائلی است که پای نیروهای متحدین و متفقین را به ایران باز کرد و در آن به ماجرای پرداخت غرامت به ایران اشاره می‌شود.

جلسه نقد و بررسی فیلم استرداد با حضور دکتر سیدعلی مزینانی ـ مدرس گروه تاریخ دانشگاه علامه طباطبایی و اجرای مریم محمودی ـ دانشجوی تاریخ دانشگاه علامه طباطبایی، روز یکشنبه ۱۹ بهمن  ساعت ۲۱ به صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار می شود.

علاقه مندان می‌توانند جهت شرکت در این برنامه به لینک https://www.skyroom.online/ch/atu.meeting/kanoon.room مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha