• شنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۸:۳۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99111813628

رئیس دانشگاه صنعتی قم خبرداد:

ارتقای سطح علمی دانشجویان با درگیر کردن آنها در پروژه های صنعتی

ارتقای سطح علمی دانشجویان با درگیر کردن آنها در پروژه های صنعتی

ایسنا/قم رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: یک اصل مهم در مدیریت سازمان، هم ترازی و هم سو کردن بخش های مختلف سازمان که اهداف و برنامه مشترک را دنبال می کنند، است که این امر با محوریت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم صورت گرفت.

دکتر جلال رضایی نور، رئیس دانشگاه صنعتی قم، در وبینار کارگروه ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، ضمن تبریک دهه فجرعنوان کرد: دانشگاه صنعتی قم در سال۱۳۸۷با دو رشته مهندسی کامپیوترو مهندسی صنایع  شروع به فعالیت  کرد و در حال حاضر بیش از دو هزار دانشجو درهشت رشته کارشناسی و ۱۶ رشته کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.

وی در خصوص اهداف و فلسفه تاسیس دانشگاه صنعتی قم بیان کرد: شهر قم بین شهرهای صنعتی  اراک، ساوه، تهران و ...واقع شده است و نیاز به تامین مصنوعات و محصولات در صنایع پایین دستی پتروشیمی، کانی و غیر فلزی، قطعه سازی و ... برای تزریق به شهرهای صنعتی همجوار وجود داشت که برای پوشش این خلا و تامین نیروی متخصص در این صنایع  دانشگاه صنعتی قم در استان قم تاسیس شد و باتوجه به اینکه استان قم بین هشت شهرک صنعتی و چهار ناحیه صنعتی واقع شده است نیاز به فارغ التحصیلان رشته های صنعتی روبه افزایش است.

 وی با اشاره به اینکه در گزارش طرح پایش۹۹، معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی با ۸۲ درصد اشتغال موفق به کسب رتبه اول اشتغال در مقطع کارشناسی را در بین دانشگاه های کشور شد، اظهارکرد: این دستاورد در شرایطی بدست آمده است که سرانه میانگین بودجه تخصیص یافته به دانشگاه درسطح منطقه و دانشگاه های صنعتی  ۱۳ میلیون به ازای هر دانشجو بوده و این سرانه در دانشگاه صنعتی قم ۱۰ میلیون است.

رضائی نور ادامه داد: در قالب طرح همیار صنعت دانشجویانی که باید طرح کارورزی بگذرانند درتیم های چهار نفره به همراه یک استاد به شرکت های معرفی شده توسط سازمان صمت مراجعه می کنند و نیازها و مشکلات صنعتی شرکت ها را براساس مطالعات میدانی  پیدا و بررسی می‌کنند و راه حل هایی نیز به شرکت ها ارائه می دهند که این طرح سبب هدف‌مندی  دوره کارآموزی دانشجویان و جذب شدن شان توسط شرکت ها شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی قم با بیان اینکه درسالهای گذشته تلاش شده که نخبه ترین اساتید از بین  فارغ التحصیلان بهترین دانشگاه های کشور جذب شوند، تصریح کرد: اساتید جوان علاوه بر داشتن ارتباط خوب با صنعت، با نیازمندی های صنعت نیز به خوبی آشنا هستند و سبب درگیر شدن دانشجویان با پروژه های صنعتی نیز می‌شوند.

وی با بیان اینکه انجمن های علمی و کارآفرینی برای پوشش خلاهای مهارتی دانشجویان فعال تر شده اند، افزود: توسعه مرکز نوآوری دانشگاه به صورت جدی دنبال میشود همچنین افتتاح باشگاه توانمند سازی استارت آپ ها در سال ۹۶، کمکی بزرگی به ارتباط بین ایده‌ها، طرح های خلاقانه و تیم های استارات آپ‌ی و آنچه که نیازکسب و کار است، کرد.

رضائی نور با بیان اینکه دانشگاه صنعتی  قم یک دانشگاه جوان ونوپا  است، اظهار کرد: از سال ۹۸بیش از ۹۰ درصد فعالیت های دانشگاه در بستر وب ارائه میشود و به همین علت  بعد از شیوع  کرونا با مشکلات زیادی مواجه نشدیم.

وی درخصوص دستاوردهای فرهنگی دانشگاه صنعتی قم، عنوان کرد: یک اصل مهم در مدیریت سازمان، هم ترازی و هم سو کردن بخش های مختلف سازمان که اهداف و برنامه مشترک را  دنبال میکنند، است که این امر با محوریت نهاد مقام معظم رهبری صورت گرفت و گروه جهادی بسیج ال طاها از بدو تاسیس همیشه توانسته از رتبه داران کشورباشد همچنین ارتباط خوبی بین حوزه و دانشگاه برقرار است و جلسات و هم اندیشی های متعددی با شخصیت های حوزوی برای تبادل نظر داریم.

وی با اشاره به اینکه طرح های صنعتی محدود به اساتید نیست و درهمه دانشگاه جریان دارد، عنوان کرد: زیردریایی طراحی و ساخته شده توسط دانشجویان درسال ۹۶ در جشنواره دریا مسیر پیشرفت موفق به کسب رتبه دوم شد.

وی با تاکید براینکه طرح های متعددی باجهاد دانشگاهی، مرکز شهید فهمیده، صنایع مختلف و... در دست داریم، بیان کرد: سامانه صدا(صنعت، دانشگاه و اعتلا) برای نیاز سنجی واحدهای صنعتی راه اندازی شده است.

وی افزود: دانشگاه صنعتی قم چهارعنوان پژوهشگر برتر علوم پایه، پژوهشگر برترفنی مهندسی، نوآور برتر استان پژوهشگر برتر دانشجویی  در بین۳۳ مرکز اموزش عالی استان کسب کرده است همچنین آمار چاپ مقالات در نشریات بین المللی رشدی ۳۷ درصدی و حجم قراردادها وطرح های دانشگاه رشدی ۲۰ درصدی داشته است.

وی درخصوص تعاملات با جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی یک نام اثرگذار در پژوهش های کاربردی است و سعی کردیم از این ظرفیت جهاد دانشگاهی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم مشکلات ملکی دانشگاه حل شود، خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی قم  ظرفیت بالایی برای جذب دانشجویان بین المللی دارد که امیدواریم مسئولین محترم این امتیاز به دانشگاه بدهند؛ زیرا همه ی زیر ساخت های لازم در این امر مهیا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha