«زینب شیرخانی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: امروزه مشاغل خانگی زودبازده و کسبوکارهای خانگی بهعنوان راهکاری مهم برای خوداشتغالی و ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان بهحساب میآیند و قابلیت انجام این نوع کسبوکار در منزل، سبب ایجاد مزایای بیشماری برای شاغلین آنها میشود.
وی ایجاد توازن بین مسؤولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایابوذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و درنتیجه ایجاد زمینههای کار خانوادگی را از این جمله مزایا عنوان کرد و گفت: امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد- شاگردی بین اعضای خانواده از دیگر نتایج این نوع از اشتغال است.
مدیرکل زنان و خانواده استانداری ایلام تصریح کرد: جامعه هدف طرح توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده که توسط جهاددانشگاهی در حال اجرا است، زنان همسفرفوت شده، زنان مطلقه، زنان دارای همسرزندانی، ازکارافتاده، معتاد، متواری یا مفقودالاثر)، دختران مجرد بیکار ۴۵ تا ۵۵ سال از آموزشها و پشتیبانیهای لازم بهرهمند میشود.
شیرخانی با تقدیر از زحمات جهاددانشگاهی استان ایلام گفت: این طرح هماکنون در حال اجرا است و شبکه رشتهی نخ ریسی ایجاد شده و در نتیجه آن ریسندگی مدرن با دستگاههای نخ ریسی نیمه اتوماتیک جایگزین ریسندگی به روش سنتی با دوک شده است و به این ترتیب شاهد احیاء این حرفه پرطرفدار در بین بانوان در استان هستیم.
وی با بیان اینکه ۶۲۰ نفر متقاضی این طرح استعدادسنجی و ۴۴ نفر واجد شرایط شناخته شدند که ۱۳ نفر از آنان در حرفه سفالگری و ۳۱ نفر در حرفه نخریسی آموزش داده شدند ، تصریح کرد: هم اکنون ۲۷ نفر از این افراد به پیشرانان مطرح استانی متصل شدهاند که به زودی تسهیلات لازم را دریافت و به بازار کار متصل خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات