• شنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99111813287
  • خبرنگار : 71129

کاندید صلح نوبل: بایدن باید به وضعیت سرکش آمریکا در پیمان‌های بین‌المللی پایان دهد

کاندید صلح نوبل: بایدن باید به وضعیت سرکش آمریکا در پیمان‌های بین‌المللی پایان دهد

کاندیدای صلح نوبل و مدیر اجرایی جنبش صلح "جهان فراتر از جنگ" گفت، بایدن باید به موضع سرکش آمریکا که در دوران ترامپ باعث شد تا این کشور از پبمان‌ها و سازمان‌های بین‌المللی دور شود، پایان دهد.

به گزارش ایسنا، دیوید سوآنسون، مدیر اجرایی این جنبش و کاندیدای دریافت جایزه صلح نوبل در گفتگویی با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: یکی از مواردی که ما به حقیقت از جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و دولت جدید این کشور می‌خواهیم این است که از موضع سرکش خود دست بکشد و در پیمان‌های جدی حضور داشته باشد و با دیگر کشورهای جهان همکاری و روابط سازنده داشته باشد.

روز چهارشنبه، آمریکا و روسیه پیمان نیواستارت را برای پنج سال دیگر تمدید کردند. این پیمان پنجم فوریه ۲۰۲۶ منقضی می‌شود.

این کاندیدای دریافت جایزه صلح نوبل ادامه داد، بایدن این قدرت اجرایی را دارد که فراتر از این کار را انجام دهد و ایالات متحده را مجددا به شبکه‌ای از معاهدات الزام آور همکاری در زمینه‌های امنیت ملی، محیط زیست و سایر موارد متعهد کند. بایدن، آمریکا را به توافق آب و هوایی پاریس برگرداند که ترامپ از آن خارج شد. حالا بایدن باید پا را فراتر بگذارد و این تعهدات را تقویت کند.

وی افزود: بایدن نباید فقط به کارهای اولیه خود اکتفا کند بلکه تمام اقداماتی را که ترامپ برای بیرون کشیدن ایالات متحده از بسیاری از توافق‌ها و تعهدات بین‌المللی انجام داده است، باید معکوس کند. بسیاری از اقدامات ترامپ غیرقانونی بودند چون این معاهده‌ها به تایید کنگره نیاز داشتند و رئیس جمهوری قبلی آمریکا یکسری روندهای داخلی را بهانه قرار داد تا از آنها خارج شود. بایدن می‌تواند با میل و خواسته خود به آنها مجدد ملحق شود. اما آیا این میل را دارد؟

کاندیدای جایزه صلح نوبل گفت: بایدن باید به یکسری از توافقنامه‌های مهم که بقای بشریت را تضمین می‌کنند، پایبند بماند. منظور ما توافقنامه نیروهای اتمی میان برد یا INF و پیمان آسمان‌های باز است که مجدد باید به آنها برگردد.

سوآنسون همچنین هشدار داد، وسواس فکری دموکرات‌ها در چهار سال گذشته در متهم کردن ترامپ به تبانی با روسیه برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ شاید دولت بایدن را از بهبود روابط با مسکو برحذر دارد. بایدن همچین باید بسیاری از اقدامات یکجانبه ترامپ را دگرگون یا باطل کند. ترامپ، آمریکا را از شورای حقوق بشر سازمان ملل و یونسکو خارج و چند تن از مقام‌های ارشد دادگاه کیفری بین‌المللی را تحریم کرد. این روند باید تغییر کند.

وی افزود: از ۱۸ پیمان حقوق بشری بزرگ، آمریکا فقط عضو پنج تا است که کمتر از بوتان، مالزی، میانمار و سودان جنوبی است. دولت آمریکا هرگز پیمان ممنوعیت آزمایش جامع را تایید نکرد و از پیمان ضد موشک بالستیک هم در ۲۰۰۱ خارج شد. این کشور هرگز پیمان ممنوعیت مین یا کنوانسیون مهمات خوشه‌ای را امضا نکرد.

سوآنسون افزود، بر خلاف نظر برخی، آمریکا تامین کننده اصلی کمک برای رفع درد و رنج جهانی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha