• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99111410267
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیرکل راه و شهرسازی استان:

ساماندهی مهم‌ترین راههای مرزی آذربایجان‌غربی نیازمند ۳.۸ میلیارد ریال است

ساماندهی مهم‌ترین راههای مرزی آذربایجان‌غربی نیازمند ۳.۸ میلیارد ریال است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: ساماندهی مهم‌ترین راههای مرزی استان به ۳۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

سیدمحسن حمزه‌لو در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر ضرورت نگاه ویژه به بخش حمل‌ونقل به عنوان لازمه توسعه همه‌جانبه و متوازن منطقه، افزود: ساماندهی مبادی ورودی به پایانه‌ مرزی سرو به طول٧ کیلومتر نیازمند تأمین اعتبار است،همچنین ۶٣ کیلومتراز محور نقده- پیرانشهر- تمرچین در ارتقای ایمنی دسترسی به پایانه مرزی تمرچین نیازمند تأمین و تخصیص اعتبار به ارزش ۳۸۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این دو پروژه است.

وی گفت:  همسو با تکمیل کریدور غرب کشور که پایانه مرزی بازرگان را به بندر امام خمینی(ره) متصل می‌کند، ساماندهی مبادی ورودی مرزی با توجه به تحریم‌های ظالمانه و بهره‌مندی از موقعیت استراتژیکی استان حائز اهمیت است.

حمزه‌لو  با بیان اینکه برخلاف کمبود منابع مالی در سال جهش تولید ساخت و توسعه ٢٠٠ کیلومتر راه در شبکه حمل‌ونقل جاده‌ای اجرا شده است، اظهار کرد: وجود ۱۰۰۰ کیلومتر مرز مشترک و همجواری با کشورهای ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان، ؛ استان آذربایجان‌غربی را به دروازه ارتباط ایران با اروپا تبدیل کرده، به شکلی که ٢۶ درصد صادرات و ۶٨ درصد واردات جاده‌ای از طریق پایانه‌های مرزی بازرگان، سرو، تمرچین، پلدشت و رازی یعنی یک چهارم پایانه‌های مرزی کشور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از دیگر پروژه های اولویت‌دار و اثربخش در رفع عقب‌ماندگی استان در بخش حمل‌ونقل، تکمیل کریدور بزرگراهی غرب کشور در محدوده آذربایجان غربی شامل تعریض و بهسازی محورهای دارلک – ترشکان، مهاباد- ترشکان و احداث تقاطع‌های غیرهمسطح سه‌راهی محمدیار، سه راهی دارلک و سه راهی ترشکان در مجموع به طول ٢۴ کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۴۱۰۰  میلیارد ریال اعلام می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تصریح کرد: بدون شک، آثار توسعه راههای ارتباطی با توجه به ظرفیت های بالقوه شمالغرب کشور  بی‌شمار است و بسترسازی برای اجرای طرح های سرمایه گذاری در بخش صنعت و گردشگری استان  و کاهش آمار تصادفات جاده ای از مهم‌ترین مزایای ساخت و توسعه راههای امن در دامن تاج زاگرس محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha