• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99111410051

مدیرکل ارتباطات فارس عنوان کرد

ایجاد عدالت ارتباطی با توسعه زیرساخت‌های اینترنت در روستاها

ایجاد عدالت ارتباطی با توسعه زیرساخت‌های اینترنت در روستاها

ایسنا/فارس مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس با بیان اینکه اینترنت پرسرعت در روستاها به عنوان یک ابزار قدرتمند مجموعه متنوعی از منابع و خدمات را در دسترس روستاییان قرار می‌دهد، هدف از اجرای طرح‌هایب چون ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی را محرومیت زدایی، رونق اشتغال و عدالت ارتباطی عنوان کرد.

مهرداد سهرابی از اتصال ۱۰ روستای دیگر فارس به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پهن باند با جمعیت یک هزار و ۵۰۰ نفر خبر داد و گفت: در یک هفته گذشته، ۴۰۲ خانوار روستایی در شهرستانهای کازرون، اقلید و لارستان با جمعیت هزار و ۵۰۰ نفر  به شبکه ملی اطلاعات و شبکه پهن باند ارتباطی سیار متصل شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل ارتباطات فارس، سهرابی تعداد روستاهای برخوردار شده از اینترنت پرسرعت در این شهرستانها را ۱۰ روستا برشمرد و تصریح کرد: روستاهای تل شوره، والی آباد، رباطک، ولید آباد و حسن آباد آب کنار از توابع شهرستان کازرون و روستاهای مهدی آباد، بادکی، شادکام و فتح آباد از توابع شهرستان اقلید با جمعیت یک هزار و ۳۳۳ نفر در قالب ۳۵۲ خانوار از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) به شبکه پهن باند سیار اپراتور اول مجهز شدند.

سهرابی افزود: روستای بختیارویه نیز از توابع شهرستان لارستان با جمعیت ۱۶۷ نفر در قالب ۵۰ خانوار از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری وزارت متبوع، همزمان با راه‌اندازی سایت اپراتور دوم در محور مواصلاتی اوز- بختیارویه، به شبکه پهن باند سیار این اپراتور مجهز شده است.

انتهای پیام​

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha