به گزارش ایسنا، اسدالله بادامچیان در نشست خبری خود با نمایندگان رسانهها با بیان اینکه مردم در سال ۸۴ نه به شخص احمدینژاد که به شعارهایش رای داده بودند، گفت: احمدینژاد در زمان شهرداری یک روحیه رجاییگونه نشان داده بود که حالا برخی میگویند آن رفتارها پوپولیستی بود که به این حرفها کاری ندارم، ولی مردم از آن رفتار خوششان آمد و به او رأی دادند که در دوره اول هم خوب عمل کرد چون جمعی و با مشورت عمل میکرد اما در دور دوم فکر کرد که جهان دارد به سوی احمدینژادشدن پیش میرود و معجزه هزاره سوم و این حرفها مطرح شد و بعد هم به اختلاف نظر با رهبری نظام رسید.
وی افزود: مسکن مهری که او ساخته بود نه مسکن که مسکّن بود و آنچه که در حاشیههای شهرها ساخته شد یک فاجعه اقتصادی است همچنان که آنچه این آقایان فعلی به عنوان مسکن ملی دارند ادامه میدهند به نظرم همان فاجعه اقتصادی را به همراه دارد.
بادامچیان با اشاره به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم، تأکید کرد: امیدواریم مردم انتخابی کنند که ما دچار این مشکلات نشویم و بتوانیم تمدن اسلامی را پیش ببریم.
دبیرکل موتلفه اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا شورای وحدت اصولگرایان از ابراهیم رئیسی برای حضور در انتخابات حمایت میکند یا دعوتی در این زمینه صورت گرفته یا نه، گفت: سیاست شورای وحدت و حزب موتلفه اسلامی این است که ما مانع اینکه کسی در صحنه برای کاندیداتوری آماده شود، نشویم. این حق قانونی آنان است و نمیتوان جلوی آن را گرفت. این مسئله تا زمان بررسی صلاحیتها ادامه مییابد و در همین زمینه نیز من نامهای به آقایان شورای نگهبان نوشتم که مشخص کنید معنای رجل سیاسی چیست تا تکلیف همه مشخص شود.
بادامچیان افزود: هرکسی وارد به صحنه شود نه تنها برخوردی با او نداریم که او را با منشور گام دوم میسنجیم و اگر به نظرمان مناسب با آن و سایر موارد بود حتماً از وی حمایت میکنیم.
وی یادآور شد: در مورد آقای رئیسی هم که یک روحانی برجسته است هیچ مانعی برای ثبتنام وجود ندارد و اگر ایشان وارد صحنه شوند هم به نظرم حامیان خود را دارند اما باید ببینیم خود ایشان چه تصمیمی میگیرند.
دبیرکل حزب موتلفه با اشاره به تجربه اصولگرایان در انتخابات مجلس یازدهم گفت: ما در آن زمان به سمت وحدت رفتیم ولی دوستانی که در شورای ائتلاف کارگردان بودند و پشت پرده کار هستند، حاضر به جمع شدن با جامعه روحانیت، موتلفه و جبهه پیروان نشدند. بعد از انتخابات مجلس، شورای ائتلاف به کار خود خاتمه داد و به همین دلیل جامعه روحانیت با قدرت وارد صحنه و مقرر شد این جامعه به شکل جدی محوریت را در اختیار داشته باشد تا با دعوت از تمام گروههای اصولگرا کار را به پیش ببرد.
بادامچیان یادآور شد: اولین دعوت از دوستان شورای ائتلاف انجام شد ولی آن دوستان گفتند که با حفظ احترام جامعه روحانیت حاضر به شرکت در جلسات شورای وحدت نیستند. پس از آن از جبهه پایداری و دوستان آقای قالیباف نیز دعوت شدند ولی آنها نیز به جلسات ما نیامدند ولی در عین حال نزدیک به ۴۰ گروه و حزبی که در شورای وحدت حضور دارند جلسات شورای وحدت برگزار کردند.
وی ادامه داد: در ارتباط با انتخابات شوراها نیز سیاست ما این است که استقلال استانها را حفظ کنیم تا آنها برای خود تصمیم بگیرند و مجموعه تشکلهای استانی دور هم جمع شوند و عناصر شایسته شهر و روستای خود را انتخاب کنند. در همین راستا روحانیت هر استان سازوکارهایی استانی را شکل دادهاند. البته آنطور که بنده خبردار شدم شورای ائتلاف نیز در استانها در حال فعالیت هستند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا موتلفه گزینهای از خود برای انتخابات ۱۴۰۰ دارد، اظهار کرد: حزب موتلفه با سابقه فعالیت ۶۰ ساله پر از رجال مذهبی سیاسی است. یک بار آل اسحاق را مطرح کردیم و بعد کنار کشیدیم. میرسلیم هم شخصیت پاک، قوی، سالم و ستاره مناظرات بود، اما اصولگرایان از رییسی حمایت کردند. در موتلفه غیر از این دو، تعداد قابل توجهی رجل سیاسی مذهبی و عناصر پاک و صادق داریم. البته این امر هم بسته به نظر شورای وحدت و حزب موتلفه دارد.
بادامچیان در پایان یادآور شد: در مورد حضور همزمان آقای قالیباف و آقای رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری باید بگوییم که شورای وحدت از الان در این زمینه اعلام نظر نمیکند بلکه اعلام نظر به پس از تایید صلاحیتها خواهد رسید اما در صورتی که هردوی این افراد در انتخابات ریاست جمهوری حضور پیدا کنند ما باید ببینیم کدام یک بیش از دیگری به درد گام دوم انقلاب میخورد.
انتهای پیام
نظرات