• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99111208659
  • خبرنگار : 50426

رئیس هیات بوکس یزد:

برخی باورها راجع به ورزش بوکس اشتباه است

برخی باورها راجع به ورزش بوکس اشتباه است

ایسنا/یزد رئیس هیات بوکس استان یزد با نادرست خواندن برخی باورها راجع به این رشته‌ی ورزشی، اظهار کرد: ورزش بوکس از منظر پزشکی نه تنها مضر و مخرب نیست بلکه در ایجاد آرامش درونی افراد بسیار موثر است و بوکسورها علاوه بر سلامت جسم، بسیار جوانمردانه عمل می‌کنند.

«محمدرضا بهجتی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برقراری تمرینات ورزشکاران این رشته در استان به صورت مجازی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، گفت: به دنبال شیوع این بیماری تمام باشگاه‌های بوکس در استان همانند بسیاری از دیگر رشته‌های ورزشی تعطیل شدند و عملاً تمرینات گسترده‌ای نداشته‌ایم.

وی با بیان این که کرونا خسارات زیادی را به لحاظ استجاری بودن اغلب باشگاه‌ها به باشگاه‌داران وارد کرده است، افزود: البته نظر به این که رشته‌ی بوکس یک ورزش گران نیست، علاقمندان به فعالیت در این ورزش، نیاز چندانی به داشتن تجهیزات گران‌قیمت ندارند.

بهجتی ورزشکاران سازمان یافته ورزش بوکس استان را شامل ۱۷۰ ورزشکار مرد خواند و گفت: در حال حاضر بانوان در رشته‌ی بوکس مجاز به فعالیت نیستند ولی درخواست‌های زیادی نه تنها از استان یزد بلکه از دیگر استانهای کشور در این مورد به فدارسیون داده شده و کماکان پیگیر اخذ مجوز جهت به  رسمیت شناختن بانوان و شکوفایی آنان در این رشته‌ی ورزشی هستیم.

وی با بیان این که برخلاف باور و تصور منفی برخی از افراد که معتقد بر غیر اخلاقی بودن بوکس هستند، این ورزش از منظر پزشکی نه تنها مضر و مخرب نیست بلکه در آرامش درونی افراد بسیار موثر است، اظهار کرد: ورزشکاران این رشته علاوه بر سلامت جسم، بسیار جوانمردانه عمل می‌کنند و افرادی اخلاق‌مدار و فروتن هستند.

به گفته‌ی وی، مربیان این ورزش نیز علاوه بر نظارت بر وضعیت جسمانی ورزشکاران، بر سلامت روح آنان و تقویت روحیه جوانمردانه و اخلاق مداری آن‌ها می‌کوشند.

بهجتی با بیان این که هیات بوکس استان نظارت جدی بر سلامت جسمی ورزشکاران دارد، عنوان کرد: نه تنها در مباحثی مانند معاینات دوپینگ قبل از مسابقات، بلکه در حین مسابقه نیز از سوی مربیان موضوع سلامت جسم و ضربات بوکسرها مورد اهتمام و نظارت است.

رئیس هیات بوکس استان در پایان نیز با تاکید بر حمایت مسئولان جهت بهره‌مندی از مربیان حاذق کشوری در استان، از رسانه‌های جمعی به ویژه رسانه ملی خواست تا این رشته ورزشی را همانند دیگر ورزش‌ها مورد توجه قرار دهند و رقابت‌های آن را پوشش رسانه‌ای دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha