• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99111107571
  • خبرنگار : 71654

تا چند روز دیگر

زمین "قمر دوم" خود را برای همیشه از دست خواهد داد!

زمین "قمر دوم" خود را برای همیشه از دست خواهد داد!

"قمر دوم" زمین هفته آینده برای آخرین بار به زمین نزدیک خواهد شد پیش از آن‌ که برای همیشه به سمت فضا رفته و مدار زمین را ترک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از لایوساینس، قمر دوم زمین چیست؟ ستاره‌شناسان آن را "۲۰۲۰ SO" می‌نامند. جرمی کوچک که در ماه سپتامبر ۲۰۲۰ جایی میان سیاره ما و ماه در مدار زمین قرار گرفت. ماهواره‌های موقت این چنینی را قمر کوچک می‌نامند. اگرچه ماه نامیدن این جرم کمی فریبنده است. در دسامبر ۲۰۲۰ محققان ناسا متوجه شدند که این شی یک سنگ فضایی نیست بلکه باقی‌مانده‌ی پیشران یک موشک متعلق به سال ۱۹۶۰ است که در ماموریت سفر به ماه امریکن سرویر(American Surveyor) مورد استفاده قرار گرفته بود.

این قمر کوچک که نمی‌توان آن‌ را ماه به حساب آورد نزدیک‌ترین فاصله‌اش به زمین را در اول دسامبر ۲۰۲۰ داشت یک روز پیش از آن‌که ناسا ماهیت آن را کشف کند. اما این ناقمر برای دور پایانی بازخواهد گشت. قمر کوچک "SO ۲۰۲۰" در تاریخ ۲ ام فوریه در روز سه‌شنبه به زمین نزدیک خواهد شد و به طور تقریبی در فاصله ۱۴۰ هزار مایلی زمین(۲۲۰ هزار کیلومتری ) قرار خواهد گرفت. میزانی معادل ۵۸ درصد مسافت بین ماه و زمین و پس از آن به سمت فضا خواهد رفت و مدار زمین را در ماه مارس برای همیشه ترک خواهد کرد. پس از آن این قمر کوچک به مدار خورشید خواهد پیوست. مرکز برنامه‌ی تلسکوپ مجازی(The Virtual Telescope Project) در رم مراسم خداحافظی آنلاینی در شب اول فوریه برگزار خواهد کرد.

ناسا متوجه شده است که این شی در طول دهه‌ها بارها به زمین نزدیک شده است. حتی در سال ۱۹۶۶ که این سازمان کاوشگر ماه "سرویر۲"(Surveyor ۲) را به وسیله پیشران قنطورس(Centaur) به فضا فرستاد. این کاوشگر اولین و مهم‌ترین سرنخ در مورد اینکه این قمر ساخت دست بشر است به دانشمندان داد. آن‌ها ویژگی‌های شیمیایی این قمر را با موتور دیگری که از سال ۱۹۷۱ در مدار می‌گشت مقایسه کردند و مصنوعی بودن این قمر را تایید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha