• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99111107397
  • خبرنگار : 71589

آمادگی موشک SLS ناسا برای آزمایش دوم

آمادگی موشک SLS ناسا برای آزمایش دوم

از آنجا که ناسا نیاز به جمع‌آوری اطلاعات بیشتری دارد و آزمایش اول موشک SLS فقط ۶۷ ثانیه به طول انجامید، در پی انجام یک آزمایش آتش ثابت طولانی‌تر است.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، ناسا اواخر ماه فوریه دومین آزمایش موتورهای هسته موشک "سیستم پرتاب فضایی"(SLS) را انجام خواهد داد.

این آزمایش بخشی از مجموعه آزمایش‌های موسوم به "Green Run" است که به منظور ارزیابی مرحله اصلی موشک و اطمینان از آماده بودن آن برای مأموریت بازگشت آمریکا به کره ماه موسوم به "آرتمیس ۱"(Artemis I) است که یک فضاپیمای "اوریون"(Orion) را بدون سرنشین به ماه می‌فرستد.

اولین آزمایش موتورهای این موشک موسوم به آزمایش "آتش داغ"(hot fire) در اواسط ماه ژانویه در حالی که هر چهار موتور RS-۲۵ آن به طور همزمان روشن شدند، انجام شد اما به دلیل اختلال در سیستم هیدرولیک، پس از ۶۷ ثانیه متوقف شد. در حالی که قرار بود این آزمایش ۸ دقیقه به طول بیانجامد، تنها ۶۷ ثانیه طول کشید.

ناسا اکنون می‌خواهد آزمایش دوم بیشتر طول بکشد تا بتواند داده‌های بیشتری را جمع آوری کند.

ناسا برای آزمایش دوم نیز هدف هشت دقیقه‌ای تعیین کرده است، زیرا این همان مدت زمانی است که طول می‌کشد تا موشک از جو زمین خارج شود. با این حال، طبق اعلام ناسا، تیم "Green Run" داده‌های حاصل از اولین آزمایش را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و تشخیص داده است که چهار دقیقه زمان برای حصول داده‌های لازم کافی است و با آن می‌توان بررسی کرد که آیا مرحله اصلی موشک SLS برای پرواز آماده است یا خیر.

ناسا نوشت: انجام دومین آزمایش "آتش داغ" به تیم این امکان را می‌دهد تا عملیات را از اولین آزمایش آتش داغ تکرار کرده و اطلاعاتی را در مورد عملکرد مرحله اصلی و موتورها برای مدت طولانی‌تری بدست آورد که فعالیت‌های بیشتری را در هنگام پرتاب و صعود موشک شبیه‌سازی می‌کند.

تیم "Green Run" برای آماده‌سازی موشک برای آزمایش دوم در حال تجزیه و تحلیل داده‌های آزمایش اول و بازیابی موتورهای موشک SLS است.

پس از انجام آزمایش دوم، یک ماه طول می‌کشد تا مرحله اصلی موشک و موتورهای آن دوباره بازیابی شوند و بتوان آن را به مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا منتقل کرد تا در نهایت ماموریت "آرتمیس ۱" در اواخر سال جاری انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha