• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99111006900
  • خبرنگار : 71624

تاثیر مصرف مکمل چای ترش بر کبد چرب غیرالکلی

تاثیر مصرف مکمل چای ترش بر کبد چرب غیرالکلی

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصرف مکمل چای ترش ممکن است در بهبود تری گلیسیرید سرم، آنزیم‌های کبدی، فشارخون و افزایش سطح آنتی‌اکسیدان سرم در بیماران مبتلابه کبد چرب مؤثر باشد.

به گزارش ایسنا، بیماری کبد چرب غیرالکلی شایع‌ترین بیماری مزمن کبد در جهان است. در حال حاضر، اصلاح شیوه زندگی (به‌صورت رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و کاهش وزن) اساس مدیریت کبدچرب است.

افزایش استرس اکسیداتیو سهم قابل ‌ملاحظه‌ای در پیشرفت این بیماری دارد. چای ترش از دیرباز به ‌عنوان منبع آنتی‌اکسیدانی شناخته ‌شده است.

محققان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پژوهشی با عنوان "بررسی اثر مکمل چای ترش بر آنزیم های کبدی، ظرفیت تام آنتی اکسیدانی، شاخص گلایسمیک، پروفایل لیپیدی ویافته های سونوگرافی در بیماران مبتلا به کبدچرب غیر الکلی با رویکرد پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی" این موضوع را بررسی کرده‌اند.

بر اساس آن چه در چکیده‌ی مقاله‌ی این مطالعه آمده است، ۷۰ نفر در این مطالعه شرکت کردند. برخی شرکت‌کنندگان به مدت هشت هفته کپسول ۴۵۰ میلی‌گرمی چای ترش و برخی دیگر پلاسبو(دارونما) دریافت کردند.

بنا بر اعلام پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور، نتایج تحقیق نشان داد، مصرف مکمل چای ترش ممکن است در بهبود تری گلیسیرید سرم، آنزیم‌های کبدی، فشارخون و افزایش سطح آنتی‌اکسیدان سرم در بیماران مبتلابه کبد چرب مؤثر باشد.

این مطالعه توسط فاطمه ایزدی، امیرحسین فرخ‌زاد، بابک تمیزی‌فر، محمدجواد طراحی و محمدحسن انتظاری انجام و در ژورنال phytotherapy research منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha