به گزارش ایسنا، در گزارشی که میسی ریان و سعاد میخینت برای روزنامه واشنگتن پست تهیه کردهاند، میگویند، یادداشتی که برای اولین بار در نوع خود به موسسه اینتر امریکن کومیشن و دیده بان حقوق بشر ارائه شده تاکید میکند، شش حمله با پهپاد و حمله نیروهای عملیات ویژه آمریکا استان البیضاء در مرکز یمن را طی دوره باراک اوباما و دونالد ترامپ روسای جمهوری سابق آمریکا هدف قرار دادند که باعث کشته شدن تعدادی از نیروهای ارتش یمن شد و نجات یافتگان میگویند تعدادی از کودکان نیز در این حملات کشته شدند.
در این یادداشت دیدگاه جدیدی درباره کمپین مقابله با تروریسم که پروندهای سری است ارائه میشود و ارتش آمریکا و مسؤولان اطلاعاتی به اصطلاح دست به عملیات گسترده علیه القاعده در شبه جزیره عربی و تهدیدات تروریستهای دیگر میزنند. از سال ۲۰۱۵ جنگ علیه تروریستها در سایه وقوع جنگی موازی بین انصارالله یمن و مزدوران مورد حمایت عربستان کنار گذاشته و کم زنگ شده است.
از آنحا که امکان ارتباط با یمن و دستیابی به گزارشهای رسانهای دشوار است گروه حقوقی ریبریو که مقر آن در لندن است به نیابت از گروهی یمنی این یادداشت را ارائه داد.
گروه حقوق بشری به پیامدهای بعد از عملیات مقابله با تروریسم پرداخته و آنها را مستند سازی کرده و میگوید هدف گیری مکرر خانوادهها و کشتن انسانها تاثیر روانی بر نجات یافتهگان دارد.
جنیفر گیبسون، وکیل موسسه ریبریو گفت با توجه به خسارات شدید این خانوادهها در ترسی دائمی حملات جدید پهپادها و کشته شدن افراد جدید خانوادهها یا اعضای قبیلهشان یا جامعه به سر میبرند.
در این یاداشت تصویری از زندگی روستایی و آثار نگرانی از مقابله با تروریسم در استان بیضاء ارائه میشود که مسؤولان آمریکایی آن را مرکز فعالیتهای القاعده توصیف میکنند.
عبدالله الطیسی، سرباز یمنی که شاهد حمله آمریکا بوده میگوید، هیچ یک از کشتههای این حملات تندرو نبودند. خانهها و مزارع ما پاک هستند هیچ تروریستی در اینجا نیست.
الطیسی خواستار بازخواست و پرداخت جریمه توسط نیروهای آمریکایی شد.
یک سرهنگ یمنی نیز میگوید، چطور یک مقام نظامی را که وظیفه نظامیاش را انجام میدهد میکشند و چطور افراد بومی و تندروها را تشخیص نمیدهند.
در این یادداشت از آمریکا خواسته شده دست از قتل غیرنظامیان بردارد.
انتهای پیام
نظرات