به گزارش ایسنا، روزنامه اطلاعات نوشت: «سربازان از سرمای سخت و سوزان تا گرما و توفان شن و مناطق صعبالعبور و کوهستانی از مرزهای کشور پاسداری میکنند. در مقرهای انتظامی و نظامی، پاسگاههای بین راهی و نوار ساحلی کشور نگهبانی میدهند تا خدشهای به امنیت ایران عزیز ما وارد نشود و به همین دلیل سربازان نزد همه افراد جامعه جایگاه ویژهای دارند. در چند سال اخیر شنیدن خبر برخی از خدمات آنان، تعجب همگان را برانگیخته است که نشان میدهد این سربازان در مکتب واقعی اسلام تربیت شدهاند؛ سربازی که کاور خود را برای محافظت از کودک کار در یک روز بارانی روی او میاندازد و همه را به تحسین وا میدارد و از سوی فرماندهاش تجلیل میشود. سرباز دیگری در راهنمایی و رانندگی با دیدن کودک کار که در سرمای شدید شب هنگام لباس مناسب بر تن ندارد، در اقدامی انساندوستانه کاپشن خود را بر تن این کودک میپوشاند تا او گزندی از سرما نبیند. سرباز دیگری وقتی میبیند کودکی در وسط یک بزرگراه مانده است و قادر به حرکت نیست، آن مسیر را میبندد تا به آن کودک صدمه نرسد و بتواند از بزرگراه عبور کند و موارد دیگری که میتوان از آنها یاد کرد.
سرباز خیام رحمانی اردیبهشت امسال با پولهایی که برای خرید تلفن همراه جمع کرده بود، ۸۰ بسته معیشتی تهیه میکند و به اهالی روستایی که در نزدیک آنها روزهای خدمتش را میگذراند، هدیه میدهد.
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهوری با اشاره به اقدام یک سرباز در صرف حقوق خود برای تهیه بستههای معیشتی برای ۸۰ خانواده روستایی در استان کردستان گفته است که مردم و اعضای دولت به سربازان فداکار و جوانمردی مثل او افتخار میکنند.
سرباز وظیفه رضا نوازش از هنگ مرزی شهرستان پاوه استان کرمانشاه، هم با جمع کردن حقوق ماهیانه سربازی خود تا پایان خدمت، موجب آزادی یک مددجو از زندان کرمانشاه شد.
عابد اکبری، سرباز پلیس راهور تهران، نیز در مقابل قانونشکنی میایستد و با وجود خوردن سیلی نمیگذارد، خودروی بدون مجوز نماینده مجلس در خط ویژه عبور کند.
چندی قبل هم یکی از بازپرسهای دادگستری بابل هنگام مراجعه به محل کارش از درب ورودی ارباب رجوع با درخواست سرباز وظیفهشناس برای بازرسی بدنی مواجه میشود که اجازه این کار را به سرباز نمیدهد. درِ ورود قضات، کارشناسان و وکلای دادگستری بابل از محل ورود ارباب رجوع جداست و به همین دلیل سرباز این بازپرس را نمیشناسد و بر بازرسی بدنی او اصرار میورزد. بازپرس وقتی با سماجت سرباز مواجه میشود، سیلی به صورتش میزند؛ اقدامی که با اعتراض سرباز و خانوادهاش مواجه میشود.
محمدحسن کریمی، سرباز بابلی پس ازعذرخواهی بازپرس بابلی میگوید: ما به هیچ عنوان دوست نداریم برای نظام خود حاشیه درست کنیم و من سرباز وطن هستم و تلاش میکنم بر اساس قانون برای اعتلای میهن بکوشم.
و باید از سردار دلها الگو بگیریم. سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی در یکی از دیدارهای خود از یک مقر نظامی، هنگامی که متوجه میشود سربازی میخواهد برای او دکلمهای بخواند، با وجود عجلهای که دارد صبوری میکند و دقایقی میایستد و بعد با دادن هدیهای و بوسیدن این سرباز محل را ترک میکند.
سربازان از سرمایههای کشور هستند و ایران با این میزان تهدید از سوی دشمنان خارجی، سربازان توانمند را تربیت میکند تا از این مرز و بوم محافظت کنند. همه باید حرمت سربازان را حفظ کنیم و قدردان زحمات آنان که چندین ماه از زندگی و جوانی خود را برای پاسداری از نقطه به نقطه کشورمان میگذارند، باشیم.»
انتهای پیام
نظرات