• سه‌شنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۲:۳۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99110604293
  • خبرنگار : 71567

چرا در شرایط امروز کشور برخی خود را تافته جدا بافته می‌دانند؟!

نگرانی حقوق‌بگیران نجومی علوم پزشکی از یک مصوبه قانونی و چند پرسش

نگرانی حقوق‌بگیران نجومی علوم پزشکی از یک مصوبه قانونی و چند پرسش

کوتاه شدن سقف حقوق‌های نجومی در سال آینده و حمایت جدی مجلس در اجرای این قانون، در حالی مورد استقبال اکثریت جامعه قرار گرفته که برخی از مسئولان از جمله اعضای هیات علمی بالینی دانشگاه‌های علوم پزشکی که اولین بار "حقوق‌بگیران نجومی" به دلیل دریافتی‌های چند صد میلیونی کارانه، بحث دریافت حقوق نجومی آنها مطرح شد؛ در تلاش برای عقیم کردن این قانون به حق هستند!

به گزارش ایسنا، کاهش سقف حقوق‌های نجومی در سال ۱۴۰۰ این روزها به یکی از مهم‌ترین سوژه‌های محافل رسانه‌ای و قانون‌گذاری کشور بدل شده است. اگر چه تعیین سقف پرداختی حقوق به کارکنان و مدیران دولتی مورد استقبال عموم جامعه و حقوق‌بگیران و قشر متوسط کشور قرار گرفت و بسیاری از کارشناسان، این قانون را زمینه‌ای برای تحقق عدالت اجتماعی توصیف کردند، اما از سوی دیگر برخی از نجومی بگیران از جمله اعضای هیات علمی بالینی دانشگاه‌های علوم پزشکی که اولین بار عبارت "حقوق‌های نجومی" به دلیل دریافتی‌های چند صدمیلیونی از سوی این افراد، مطرح شد، به این قانون و تصمیم مجلسی‌ها تاختند و بلافاصله بعد از اعلام این موضوع طیفی از انتقادات و نامه‌نگاری‌ها در عقیم کردن این تصمیم را آغاز کردند. 

این انتقادات در حالی مطرح می‌شود که پزشکان عضو هیات علمی، مبالغ بعضاً بالایی بابت کارانه دریافت می‌کنند که بالابودن این مبالغ حتی موجب شد در آبان سال ۹۷ طرح تحقیق و تفحص از کارانه پزشکان کلید بخورد. طرحی که علی رغم سر و صدای زیاد، هیچ‌گاه نتایج آن اعلام نشد  و عملا تاثیر مشخصی نداشت!

رسول خضری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همان زمان در گفتگویی، با عنوان این مطلب که تحقیق و تفحص از کارانه پزشکان در ۹ محور بررسی خواهد شد، گفت: ما بعد از تعطیلات این تحقیق و تفحص را بلافاصله در دستور کار کمیسیون بهداشت و درمان مجلس قرار خواهیم داد، ضمن اینکه موضوعاتی که در این حوزه وجود دارد، فراتر از مواردی است که در این تحقیق و تفحص لحاظ شده است، اما در شرایط کنونی به همین موضوعات بسنده می‌کنیم.

وی عنوان می کند: ما در این تحقیق و تفحص این موضوع را بررسی خواهیم کرد که پزشکان فعال در دانشگاه علوم پزشکی میزان اعتباراتی که به منظور اجرای طرح تحول سلامت بدون انجام آمایش دریافت کرده‌اند، را به چه صورت هزینه کرده‌اند.

خضری می افزاید: برخی پزشکان فعال در دانشگاه علوم پزشکی به طور متوسط کارانه ۷۰ میلیونی به همراه حقوق ۳۰ میلیونی دریافت می‌کنند! و این جای سئوال است که نسبت به کارمندان همتراز خود در سایر وزارتخانه‌ها چه میزان کارایی داشته‌اند که ضریب دریافتی آنها تا این اندازه تفاوت داشته است.

در این راستا روز گذشته نیز، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله رئیسی رییس قوه قضاییه، خواستار مستنثی شدن اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها از اجرای قانون تعیین سقف حقوق‌های پرداختی شد! و اعلام کرد: " اجرای این قانون پیامدهای منفی و خسارات جبران ناپذیر به جامعه علمی و دانشگاهی و عدالت آموزشی کشور وارد خواهد کرد.

وی در این نامه عنوان کرد: "هیئت وزیران با موضوع مستثنی بودن اعضای  هیئت علمی دانشگاه‌ها از شمول حداکثر حقوق مقرر در ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری که به زودی موجب ورود خسارات جبران ناپذیری به جامعه علمی و دانشگاهی و در نتیجه پیشرفت، توسعه و آبادانی کشور خواهد گردید مواردی را به استحضار عالی می‌رساند".

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نامه تاکید کرد: "فقر زدایی و توسعه مناطق محروم کشور، بی شک نیازمند حضور نخبگان علمی کشور که بخش قابل توجه آنها را اعضای هیئت علمی تشکیل می‌دهند، می‌باشد حال آنکه با ایجاد سقف در میزان حقوق پرداختی به این عزیزان عملا حضور و خدمت در مناطق محروم و غیر محروم از نظر حقوق و مزایا یکسان خواهد بود و این امری غیر منطقی بوده که بالطبع در محرومیت افزایی آن مناطق موثر خواهد بود و موجبات ایجاد تبعیض در کیفیت آموزش خواهد شد که این امر مغایر بند ۹ اصل سوم در (رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه) ، بند ۱۲ اصل سوم(برطرف ساختن هر نوع محرومیت) و بند ۱ اصل چهل و سوم (تأمین نیازهای اساسی از جمله آموزش برای همگان) قانون اساسی است که عنایت و توجه ویژه حضرتعالی را در راستای حراست از این میثاق شهیدان می‌طلبد".

 بحث نجومی بگیران مختص یک یا چند نهاد نیست و گویا بسیاری سازمان‌ها نیز کم و بیش با این مساله مواجه‌اند! چندی پیش نیز خبری از حاجی‎دلیگانی عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی منتشر شد که در آن از قول این نماینده عنوان شده بود :"تاکنون رئیس اداره گاز یک شهرستان ۴۵ میلیون، رئیس یک دانشگاه ۶۷ میلیون و مدیران یکی از زیرمجموعه وزارت نفت ۵۰ میلیون تومان حقوق ماهانه داشته‌اند".

در همین رابطه عادل آذر رئیس سابق دیوان محاسبات کشور از میزان حقوق‌های نجومی مدیران در سال آینده خبر داده و گفته بود: "درست است که افزایش حقوق در تبصره های بودجه، ۲۵ درصد پیش بینی شده ولی اگر ملحقات و حاشیه ها را بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری، سازمان هایی که قانون خاص دارند، شرکت ها و منفذهایی که در قانون برنامه ششم به هیات مدیره ها و هیات عامل ها و مجامع مجوزهایی داده است را در نظر بگیریم یک حساب کتاب بر اساس فرمول های محاسباتی سال های قبل نشان از حقوق های تا ۶۰ میلیون تومانی دارد و  اگر در سال آینده با این حقوق ها مواجه شدیم، تعجب نکنیم!"

وی این را هم گفته که حقوق ۶۰ میلیونی نادر است و سقف پرداخت های بالا به این رقم می رسد، ولی در بودجه ۱۴۰۰ این حقوق دیده می شود و برخی حقوق ها نجومی خواهد بود که براساس قانون پرداخت می شود و غیر قانونی هم نیست.

بر این اساس یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی نیز گفت: کمیته مصارف و دستمزد این کمیسیون در حال بررسی پیشنهادات نمایندگان در مورد جلوگیری از پرداخت حقوق‌های نجومی است تا در نهایت یک بسته جامع پیشنهادی در این مورد برای تصویب ارائه کند.

همچنین  یک عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی از شفاف سازی کلیه پرداخت ها از خزانه‌داری کل به ذی نفع نهایی و ممانعت از پرداخت حقوق‌های نجومی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ خبر داد. مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: "شفاف شدن کلیه پرداخت ها (مستمر و غیرمستمر) به ذینفع نهایی از مسیر خزانه داری کل و در نتیجه ممنوعیت ‎حقوق های نجومی".

در نهایت کمیسیون تلفیق طی روزهای گذشته در این خصوص رای گیری کرد و مدل پیشنهادی دولت یعنی افزایش ۲۵ درصدی حقوق را تصویب کرد. بر اساس لایحه دولت ۲۰۸ هزار میلیارد تومان برای جبران خدمات کارکنان دولت لحاظ شده است و اعضای کمیسیون مصوب کردند که سقف پرداختی حداکثری حقوق در دولت برای سال آینده ۳۳ میلیون تومان باشد. براساس مصوبه کمیسیون تلفیق چنانچه دولت در سال آینده اقدام به ثبت حقوق مدیران در این سامانه نکند هرگونه برداشت از بیت‌المال برای پرداخت حقوق مدیران جرم محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا؛ اگر چه تعیین سقف حقوق‌های پرداختی از همان ابتدای اعلام به مذاق برخی خوش نیامد و مسئولان این حوزه‌ها هر کدام با ارسال نامه‌های جداگانه به مقامات درجه اول کشور خواستار نادیده گرفتن تعیین سقف حداکثری حقوق برای اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها شدند! اما در شرایط فعلی که شیوع کرونا بسیاری کسب و کارها را از چرخه اقتصادی خارج کرده و بسیاری از حقوق و دستمزدها به دلیل شرایط دورکاری به حداقل رسیده و مشکلات اقتصادی مردم و طبقه متوسط جامعه به حد بالایی رسیده، علی رغم زحماتی که پزشکان و کادر درمان برای سلامت جامعه و رهایی جامعه از شرایط سخت کرونایی متحمل می‌شوند، این حد از شکاف طبقاتی در دستمزدها و حقوق‌ها، چندان از سوی آحاد جامعه پذیرفتنی نیست. این در حالی است که تاکنون همین مسئولان به ویژه مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی هیچ روشنگری و شفاف‌سازی در خصوص میزان پرداختی روسای دانشگاه‌ها، اعضای هیات علمی و به ویژه اساتید بالینی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام نداده‌اند.

از سوی دیگر با توجه به سیره و منش آیت‌الله رئیسی در زمینه برقراری عدالت اجتماعی و به ویژه در شرایط اقتصادی فعلی که مردم با مشکلات متعددی مواجه هستند و بعضاً برای تهیه مایحتاج خود تحت فشار هستند، به نظر می‌رسد درخواست مستنثی شدن اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی از اجرای قانون تعیین سقف حقوق‌های پرداختی از سوی ایشان مورد تایید نباشد. چرا که علی رغم تصور اغلب مسئولین درمان و آموزش، در بیمارستان‌های آموزشی، کار اصلی بر دوش سایر کادر درمانی اعم از پرستاران و دانشجویان پزشکی کارآموز است.

بنابراین واکنش برخی مسئولان آموزشی عالی و آموزش پزشکی به تعیین سقف حقوق دریافتی در بین افکار عمومی این پرسش ها را مطرح می کند:

۱- میزان حقوق دریافتی اعضای هیات علمی و روسای دانشگاه‌های کشور چقدر است؟

۲- اعضای هیات علمی علوم پزشکی تا چه حد خود را موظف به اجرای طرح قانونی تمام وقت جغرافیای کردند و چرا بسیاری از این افراد بدون توجه به این قانون، مطب شخصی دارند و یا در بیمارستان های خصوصی مشغول فعالیت هستند؟!

۳- چرا پزشکان که اغلب آنها اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها هستند، همواره در برابر قوانین شفافیت دریافتی از جمله وجود و استفاده از کارت خوان‌ها در مطب و مراکز درمانی خصوصی و مباحث مالیاتی آن مقاومت کرده اند؟!

۴- سهم اعضای هیات علمی بالینی تمام وقت در بحث آموزش و درمان تا چه اندازه است؟ و آیا آنطور که باید زمان صرف مسئولیت آموزشی و درمانی می کنند؟ یا رزیدنت ها، اینترن ها و پرستاران باید جور پزشکان را بکشند؟!

۵- چرا پزشکان خود را تافته جدابافته جامعه می دانند و تصور می کنند نباید سقفی برای دریافت های مالی آنها تعیین کرد؟!

۶- تصمیم مسئولان قانون‌گذار و اجرایی در قبال دریافتی‌های چندمیلیونی برخی اعضای هیات علمی علوم پزشکی چه خواهد بود؟

*شما مخاطبان ایسنا هم می‌توانید پرسش‌ها و نظرات خود را درباره این موضوع در بخش نظرات مطرح کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۰۳:۱۶

شما خیلی مغرضانه نوشته آید و هنوز نمی فهمید وقتی مثلاً یک پزشک عفونی یا داخلی در روز سی تا بیمار کرونایی در بخش ویزیت می‌کنه دانشگاه و وزارت بهداشت باید حق الزحمه اون را بدهد هرچقدر شد، صد میلیون هم شد باید بدهد لطفاً از دشمنی با جامعه پزشکی دست بردارید

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۰:۵۳

آیا اون کارگر بدبختی که تو معدن کار می کنه زحمتش کمتر از یک پزشکههه؟ اون رفته گری که تا صب کف خیابونا رو جارو می کشه شغل راحتی داره؟؟ راننده تاکسی که صب تا شب علاوه بر ترافیک و هزار کوفت زهرمار دنبال ی لقمه نونه ارزش کارش کمتر از یک پزشکهه؟ نه اقا جون هر شغلی برای خودش سخته فقط مشکل ماها این است که نه رسانه داریم داد بزنیم و نه پشتمون به جایی گرمهه....صدامون همیشه خفه شده

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۰:۵۹

جنابعالي تا حالا با پزشكي مواجه نشده ايد كه چون سهامدار بيمارستان است، بدون ضرورت، براي بيماران جراحي و بستري شدن در آن بيمارستان را تجويز ميكند؟ من برخورد داشته ام متاسفانه بعضي پزشكان ( كه گاهي فوق تخصص هم دارند) از اعتماد مردم به خودشان بدجور سوء استفاده ميكنند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۱:۰۵

ببخشیدا .... حالا الان دوران کرونا هستش ...قبلش چی ؟؟؟ ضمنا" کرونا تا ابد که نیستش .... الکی از این قشر مرفه بی درد حمایت نکن برادر ....

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۱:۲۹

اون پرستار و بهیار و کارگر خدماتی که تو بخش عفونی کار میکنند چقدر باید حقوق بگیرند؟ مساله عدالت اجتماعیست که بعضی از پزشکان خود را طور دیگری میبینند

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۸ ۰۰:۰۷

هر کس وظیفه ای دارد و باید حقوقی عادلانه بابت آن دریافت کند (کرونا، جنگ، سیل، زلزله و ...) دلیل بی عدالتی نمیشه.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۰۷:۵۵

کاملا صحیح.... آقا صادق و طاهره خانم شما حرف دل ما رو زدین باید قلمتون رو بوسید....

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۰:۳۹

همیشه همین بوده وقتی قوانین طبقات بالا دست رو هدف قرار بده صدای ذی نفعان بالاتر از قانون میره..... آیاا شده همین آقای زالی یا دیگران در حمایت از کارگران و قشر متوسط پایین جامعه اعتراضی داشته باشند یا نامه نگاری کنند؟...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۱:۲۵

شاید حقوق پزشکان اگر به دلار محاسبه شود ، مبلغ دریافتیشان با قیاس با بعضی کشورها بالا نباشد البته نه همه دنیا. ولی در همه جای دنیا پزشکان ضریبی بیشتر از مردم عادی حقوق میگیرند(30تا 40 در صد)، نه چند برابر

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۱:۲۵

والا بالله بعضی ها کارانه ۵۰۰ میلیونی و بیشتر میگیرند و این مبالغ دروغه.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۱:۲۶

هیات علمی علوم پزشکی در تمام حوزه ها، حقوق نجومی و غیرمنطقی میگیرند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۱:۳۷

وقتی این کار انجام نشه پزشک که درامد بیشتری میتونه داشته باشه مثل 3000پزشکی که از کشور خارج شدند میره چرا کشور های جهان اول به این فکر نیافتتدند که حقوق کارگر رو بیشتر از پزشک و وکیل یا... کنند؟ آیا متوجه نیستند و نمیبینند که کارگر کار فیزیکی بیشتری انجام میده؟ بنظر شما اگر این اتفاق بیوفته حق سلیم ترجیح میده بدون دردسر کارگر باشه یا بعد حداقل 12 سال تحصیل پزشک باشه؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۲:۰۰

من که کلا متوجه نشدم شما چی گفتین!! ولی خوب میدونم تفاوت ما جهان سومی ها با همون کشورهای جهان اولی که شما میگید اینکه اونها تو کشور خودشون و با هزینه کشور خودشون تحصیل میکنن و تو همون کشور خودشون هم میمونن و به مردمشون خدمت میکنن نه اینکه مثل برخی پزشکان ما در دانشگاههای دولتی و با پول مالیات کارمند و کارگر و بازاری درس بخونن و تا به جای رسیدن از کشور برن! اینی که میگم هم برای امروز نیست و در همون زمان پس از جنگ جهانی اول و دوم که کل اروپا با خاک یکسان شده بود، تحصیلکرده هاشون تو کشورشون موندن نه مثل ما...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۲:۵۳

هر مدرکی بخواد آزاد بشه باید تا قرون آخر هزینه که شده پرداخت بشه دانشگاه دولتی معنایی نداره اصلا یا نقدا یا به صورت تعهد به خدمت قشر تحصیلکرده قشر سرمایه گذار یا هر قشر ارزشمند دیگه باید نگه داشته بشه هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۳:۱۸

۱. قرار نیست حقوق کارگر از پزشک بیشتر بشه. قرار است ارقام نجومی کمتر بشه. ۲. چرا ۱۲ سال. مدت تحصیل یک پزشک عمومی ۶ ساب است که معادل کارشناسی ارشد در علوم دیگر (مثلا فیزیک، ریاضی) هست.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۳:۲۲

۳. یک پزشک عمومی اگه تخصص بگیره (که مدتش۲یا ۳ ساله) تازه میشه معادل دکترای علوم دیگه (ریاضی، فیزیک، ...) که مدتش۳ یا ۴ سال است و بعضا ۵ سال. ۴. انتخابش با خودشون هست ولی خارج از کشور بهشت برین نیست (اونجا از این ارقام‌ نجومی خبری نیست).

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۴:۱۲

۵. بعلاوه حقوق نجومی پزشکان مربوط به مطب های خصوصی شان هست. لطفا اون رو به دانشگاه ها ربط ندید چون بودجه برای تولید علم و دانش در مراکز علمی پژوهشی به خودی خود بسیار کم هست.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۲:۵۸

واقعا چرا باید اعضای هیئت علمی حقوق نجومی بگیرند که راحترین وبهترین شغل را تو جامعه دارند .دلیل استسنا بودن اشون در چیه.مگه بقیه مردم که شغل های خیلی سخت دارند ادم نیستند .مگه کارگر بدبخت که صبح تا شب جون میکنه ادم نیست.چرا کارگر بدبخت باید ماهی ۳ میلیون بگیره ولی هیئت علمی باید ۳۰ میلیون بگیره چرا این همه فرق.مگه ما شیعه علی نیستیم....واقعا این حقوق ها حرامه. مردم راضی نیستند که حق کارگر می ریزید تو جیب یه عده.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۳:۰۲

بعید است این ادعا درست باشه که اغلب پزشکان عضو هیات علمی دانشگاه ها هستند. اون ارقام نجومی مربوط به مطب های خصوصی پزشکان هستند. لطف بفرمایید پای دانشگاه ها رو وسط نکشید، چون به اندازه کافی بودجه واسه تولید علم و دانش در دانشگاه ها بسیار کم هست.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۳:۰۷

درمان کرونا (مثلا توسط تولید واکسن) یا بیماری های مشابه آن به دست دانشمند که تحقیقات بنیادی میکنند (یعنی دانشگاه ها و مراکز علمی پژوهشی) حل میشه، نه صرفا جامعه پزشکی. پزشکان فقط استفاده کننده (تجویز کننده) دارو برای شخص بیمار هستند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۳:۴۹

در جواب علی آقا باید گفت همین چند وقت پیش بود که مرکل به پزشکانش گفت چرا فکر میکنید حقوق شما باید از حقوق معلمها که شما را آموزش داده اند بیشتر شود

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۲۳:۰۳

این خبر فیک بوده برادر هنوزم هی بکارش میبرین

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۳:۵۲

پزشکان عزیزان ما وفرهیختگان ما هستند لاکن در کشوری که اینقدر مشکل دارد بنظر نمی رسد دریافت این مقدار حقوق منصفانه باشد پزشکان مراقب جان ما هستند ولی آیا نظامی های ماهم که مراقب جان ماهستند هم حتی حقوق کافی میگیرند

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۶:۰۲

بابا ایسنا خفن شدی با دم شیر بازی میکنی

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۶:۰۶

این مطلب یک شومن بازی است، وگرنه در همه دنیا متخصصین و نخبگان که نیروی محرکه پیشرفت و اموزش دهنده نسل های بعد هستند از امتیازات ویژه ای برخوردارن، اتفاقا این عین بی عدالتی است که اساتید و نخبگان با سایرین مقایسه شوند عدالت مساوات نیست عدالت در واقع اهمیت دادن به هر شغلی با توجه به درجه اهمیت و تخصصش می باشد.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۶:۱۳

این گزارش جاری تقدیر و تشکر دارد باید دست خبرنگار و دبیر را بوسید ای کاش گزارشی از وضعیت اسفناک رزیدنت ها که بار درمان بر دوش اوناست و اساتید از وظایف آموزشی خود شانه خالی می کنند هم تهیه بفرمایید...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۱۸:۳۹

حالا که امار کرونا کم شده یاد حقوق پزشکان افتادید؟ الحق که نمک نشناسین! چرا پزشکان همیشه خار چشم شما هستند؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۲۰:۳۳

متاسفانه اشکالات زیادی در قوانین دریافت و پرداخت وزارت بهداشت وجود دارد که به زمان جدایی دو وزارتخانه علوم وعلوم پزشکی برمیگردد،یکی از مهمترین اشکالات این است که قانون نویسان همان ذی نفعان بوده اند وهستند.تغییراین قوانین هم با مقاومت بسیار روبرو خواهد شد.بنابراین بهتر است باتدبیر ودر نظر گرفتن هم جوانب سود و منفعت وهم نزدیک شدن تدریجی به عدالت اجتماعی صورت پذیرد.... یکی از کارشناسان علوم پزشکی هستم

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۲۰:۳۸

چند نفر این حقوقو میگیرن ،بقیه پزشکان درامدی براتب کمتر از یک ارایشگر ویک ناخن کار دارند ،انصاف داشته باشید ،زمانی که تو کوچه بازی میکردید وجوانی میکردید وبموقع ازدواج میکردید پزشکان درحال کشیک دادن بودند ،حالا هم واقعا اون درامدی که میگینووفقط عده قلیلی ازخواص دارند

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۷ ۲۰:۵۳

سلام حقوق نجومی هرکس مطرح میکنه نمیداندچه عواقبی برای مردم دارد ویزیت هربیمار به جای ده تا بیست هزارتومان بالی دویست هزار هست حالا بااین مثال ساده هزینه رو دوش مردم میافتد در اکثر کشورهای دنیا این اختلاف حقوق وجود دارد