منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا از تولید سالیانه ۴۴۰۰ تن قارچ خوراکی در گیلان خبر داد و گفت: ارزش ریالی تولید این میزان قارچ ۱۱۸میلیارد و ۸۰۰مییلیون تومان است.
وی با اشاره به اینکه گیلان ۱۱ واحد صنعتی و ۱۳۰ گلخانه سنتی تولید قارچ خوراکی دارد، افزود: قارچهای تولید شده کشاورزان گیلانی علاوه بر تامین نیاز داخل استان به استانهای همجوار هم ارسال میشود.
پارسافر ادامه داد: ۵۰۰ نفر در گیلان به تولید قارچ خوراکی مشغولند و قارچ تولید شده در گیلان علاوه بر مصرف استان به استان های همجوار نیز صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه تولید و مصرف قارچ در استان رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: به دلیل متنوعتر شدن غذاهای امروز، نیاز قارچ نیز افزایش پیدا کرده است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: هر چقدر که تقاضای قارچ در گیلان افزایش پیدا کند، میزان تقاضا برای تولید این محصول نیز بیشتر میشود.
وی یکی دیگر از دلایل افزایش تمایل مردم به مصرف قارچ را ارتقاء گاهی از پروتئین خوب این محصول عنوان کرد و افزود: در حال حاضر قارچ جایگاه خوبی در بین سبد غذایی مردم یافته است.
پارسافر گفت: به طور معمول در همه شهرستانهای گیلان، قارچ تولید میشود و تعداد متقاضیان جدید نیز در همه شهرستانهای گیلان از جمله شهرستان رشت و دیگر شهرستانهای شرق گیلان رو به افزایش است.
انتهای پیام
نظرات