• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۸:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99110603549
  • خبرنگار : 50034

کدام پروژه‌های صنعتی همدان تا بهار ۱۴۰۰ افتتاح می‌شوند؟

کدام پروژه‌های صنعتی همدان تا بهار ۱۴۰۰ افتتاح می‌شوند؟

ایسنا/همدان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان از افتتاح طرح‌های صنعتی استان تا پایان امسال خبر داد و گفت: کارخانه تولید خمیرالکترود برای نخستین بار در کشور در شهرک صنعتی ویان کبودراهنگ راه‌اندازی شده که در حال تولید آزمایشی است و اوایل اسفندماه به بهره‌برداری می‌رسد.

حمیدرضا متین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح توسعه شرکت فولاد راد با تولید شمش فولاد به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به افتتاح شرکت الیاف سازان سرکان در دهه فجر، افزود: این شرکت در حال فعالیت است و به صورت رسمی در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

متین از افتتاح دو طرح توسعه فاران شیمی و طرح توسعه هگمتان دارو در شهرستان تویسرکان خبر داد و خاطرنشان کرد: طرح توسعه شرکت فاران شیمی و هگمتان دارو به بهره‌برداری رسیده‌اند.

افتتاح ۳ طرح فروسیلیس در بهار۱۴۰۰

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به افتتاح سه شرکت فروسیلیس در ملایر، ادامه داد: سه طرح فروسیلیس در شهرستان ملایر و طرح توسعه شرکت شیشه همدان با ۳۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری تا اردیبهشت ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد ماشین آلات شرکت مهان کاغذ تویسرکان نصب شده است، گفت: شرکت مهان کاغذ تویسرکان با حدود ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در زمینه تولید کاغذ از ضایعات راه‌اندازی شده که تاکنون ۹۰ درصد ماشین آلات نصب شده و تا اردیبهشت سال ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود.

پیشرفت ۲۵ درصدی تولید اکسید منیزیم از دولومیت

متین درباره طرح تولید اکسید منیزیم که قرار بود با سرمایه‌گذاری شرکت شستا در همدان راه‌اندازی شود، یادآور شد: بعد از چند سال سرمایه‌گذاران این طرح زمین را تحویل گرفتند و شروع به کار کردند که تاکنون ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به اینکه بخشی از سرمایه‌گذاری تولید اکسید منیزیم از دولومیت توسط شرکت شستا انجام شده است، بیان کرد: طرح تولید اکسید منیزیم با ظرفیت تولید ۱۲ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۲ به اتمام می‌رسد.

وی با بیان اینکه تولید شمش منیزیم توسط شرکت فروسیلیس غرب پارس انجام می‌شود، اظهار کرد: بخشی از ماشین آلات وارد شده و ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات ریالی دریافت کرده و پیش‌بینی می‌شود شهریور سال ۱۴۰۰ به تولید برسد.

وضعیت پتروشیمی ابن سینا نامشخص است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان درباره پتروشیمی ابن سینا نیز با بیان اینکه وضعیت پتروشیمی نامشخص است، مطرح کرد: دو تا سه شرکت و حتی وزارت دفاع قصد مشارکت با پتروشیمی ابن سینا را داشتند اما سرمایه‌گذاران اظهارنظری نکردند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن سینا ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود استارت کاری این پروژه اردیبهشت ۱۴۰۰ زده شود، بعد باید ببینیم به کجا می‌رسد.

متین با بیان اینکه این پروژه شروع به دیوارکشی کرده بود که متوقف شد، افزود: یکسری از مسائل و مشکلات این پروژه مربوط به ما بود که در حین کار شیء پیدا شد و اعلام کردند میراث فرهنگی است و کار خوابید.

وی با تأکید بر اینکه پتروشیمی ابن سینا یک سال و نیم به علت مباحث میراث فرهنگی متوقف شد، ادامه داد: مشاور طرح پتروشیمی ابن سینا تمامی نقشه‌های طرح و جانمایی ها را تغییر داد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه پتروشیمی ابن سینا ۶۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد، گفت: مشکل آب این پروژه حل شده و قرار شد از محل تصفیه پساب آب پتروشیمی تأمین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha