• یکشنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99110503030
  • خبرنگار : 50300

رییس بیمارستان طالقانی اهواز عنوان کرد

آخرین وضعیت مصدومان حادثه مدرسه کانکسی در دزفول / سوختگی ۳ دانش‌آموز و ۳ معلم

آخرین وضعیت مصدومان حادثه مدرسه کانکسی در دزفول / سوختگی ۳ دانش‌آموز و ۳ معلم

ایسنا/خوزستان رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت‌الله طالقانی اهواز با بیان اینکه در حادثه مدرسه کانکسی سردشت دزفول شش نفر دچار سوختگی شدند، گفت: از این تعداد سه نفر معلم و سه نفر دانش‌آموز هستند که یکی از دانش‌آموزان دچار سوختگی ۸۵ درصدی و دیگری ۵۷ درصدی است و یک معلم نیز دچار سوختگی ۳۷ درصدی است.

دکتر پیمان نجاتی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت عمومی مصدومان حادثه مدرسه کانکسی سردشت دزفول، بااشاره به اینکه در این حادثه‌ شش نفر دچار سوختگی شدند که از این تعداد سه نفر معلم و سه نفر دانش‌آموز هستند، اظهار کرد: در روزهای اول یکی از معلمان با رضایت شخصی به یکی از بیمارستان‌های اصفهان اعزام شد و در حال حاضر پنج نفر در بیمارستان طالقانی اهواز بستری هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سه دانش‌آموز و دو معلم در بیمارستان طالقانی اهواز بستری هستند، افزود: از این تعداد دو دانش‌آموز و یک معلم در بخش مراقبت‌های ویژه هستند و یک معلم و یک دانش‌آموز دیگر نیز در بخش سوختگی مردان هستند و حال عمومی خوبی دارند.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت‌الله طالقانی اهواز در خصوص وضعیت مصدومان بستری در بخش ویژه، گفت: یکی از دانش‌آموزان دچار سوختگی ۸۵ درصد و دیگری ۵۷ درصد است و یک معلم نیز دچار سوختگی ۳۷ درصدی است.

نجاتی در پایان گفت: اما با توجه به اینکه با گذشتن زمان وضعیت بیمار مشخص می‌شود، بنابراین مشخص نیست وضعیت بیمار در آینده چگونه خواهد بود.

وی در خصوص علت دقیق حادثه گفت: در خصوص حادثه اطلاعی نداریم و تنها پذیرش بیماران مرتبط با ما است.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته یک مدرسه کانکسی در منطقه چشمه شیرین بخش سردشت دزفول دچار سوختگی شد. دلایل آتش‌سوزی این مدرسه کانکسی در دست بررسی است اما بر اساس اخبار منتشر شده و همچنین اعلام وزارت آموزش و پرورش، سوختگی بر اثر برخورد صاعقه با کانکس عنوان شده است.

اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش

پس از وقوع این حادثه وزارت آموزش و پرورش نیز اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است:

"این حادثه حوالی ساعت ۲۱ سه‌شنبه (۳۰ دی ماه) رخ داد و متاسفانه بر اثر برخورد صاعقه به کانکس محل اسکان همکاران فرهنگی سه نفر از معلمان در منطقه چشمه شیرین و کنگرستان بخش سردشت دزفول دچار سوختگی شدند.

یک تن از فرهنگیان آسیب دیده در این حادثه از معلمان عزیز عشایری و دو تن دیگر نیز از معلمان عزیز روستایی بودند که شبِ حادثه برای اقامت در این کانکس مستقر شده بودند.

وزیر آموزش و پرورش دقایقی پس اطلاع از این حادثه ناگوار، به کورش مودت - مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان - ماموریت دادند که این موضوع را مورد پیگیری جدی قرار دهند و بلافاصله مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان به همراه هیاتی در بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز حضور یافتند و در جریان مراحل درمان و اقدامات پزشکی صورت گرفته برای این عزیزان قرار گرفتند و ضمن تماس با دکتر نجاتی - مدیریت بیمارستان طالقانی اهواز - خواستار تسریع و رسیدگی هر چه بیشتر به فرهنگیان حادثه دیده و سه نفر از جوانانی که برای کمک به آنان آمده بودند؛ شدند.

در عین حال مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان به نیابت از وزیر آموزش و پرورش ماموریت یافتند که نسبت به انتقال یکی از فرهنگیان آسیب دیده در این حادثه با رضایت خانواده ایشان به بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان اقدام کنند.

وزیر آموزش و پرورش همچنین در نشست شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با حضور استاندار - که به عنوان آخرین برنامه سفر وزیر در استان خوزستان برگزار شد - دستور دادند که این موضوع با قید فوریت مورد بررسی دقیق و کارشناسی قرار بگیرد. در عین حال مراقب های درمانی از این عزیزان همدلانه انجام شود."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۵ ۱۸:۴۷

سلام ، علتهای برخورد صاعقه به کانکس : 1- ساخته شدن کانکس در بالای تپه ها (احتمالا برای دور بودن از خطر سیل) که به ابرها نزدیکتر است 2- نداشتن برق گیر (= صاعقه گیر که سر دیگرش داخل زمین رفته باشد) در بالای خیلی از کانکس های فلزی در اقصی نقاط کشور 3- اطلاع رسانی نکردن رسانه های جمعی و اینترنتی نسبت به این موضوع (مانند چاپ نکردن همین پاسخ به هر دلیلی) 4- نگرفتن تائیدیه داشتنِ برق گیر در بالای کانکس یا هر ساختمان فلزی ، از مهندسی برق پس با توجه به وجود کانکس های زیاد مشابه کانکس فوق در کل کشور ، پیش آمدن حوادث مشابه ،‌ در آینده کاملا محتمل است و اصلا تعجبی ندارد ان شاءالله که از پیش آمدن حوادث اینچنینی درس بگیریم و به وجود برق گیر (= صاعقه گیر که سر دیگرش داخل زمین رفته باشد) در بالای کانکس ها و هر ابنیه و ساختمان فلزی دیگری که می سازیم ، توجه کنیم تا باعث سوختگی مردم در اثر برخورد صاعقه با کانکس ، نباشیم