"سیدمهدی طبیبزاده" پیش از ظهر امروز چهارم بهمنماه در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان با اعضای اتاق بازرگانی کرمان گفت: اگر فکری برای زیرساختها نشود صنایع استان با مشکل روبرو میشوند. به طور مثال کارخانه گندله سازی سیرجان با وجود کرونا و تحریمها در زمان بندی مقرر احداث شد اما به دلیل نبود برق حدود 4 ماه راهاندازی آن به تعویق افتاد.
وی از استقرار پنجره واحد الکترونیکی در استان کرمان خبر داد و بیان کرد: همه استعلامات از این طریق انجام خواهد شد و دیگر از پاس کاری سرمایهگذار به ادارات جلوگیری میشود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه وضعیت کسب و کار استان کرمان در تابستان از بهار بدتر شده است، اظهار کرد: رتبه کسب و کار استان کرمان از 31 استان کشور، سیام شده است.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه سرمایهگذار احداث کارحانه تولید کودهای فسفات وجود دارد، گفت: ممکن است این کارخانه در بندرعباس احداث شود در حالی که شهرهای سیرجان، رفسنجان و شهربابک پتانسیل احداث این کارخانه را دارند و باید این طرح در استان کرمان راه اندازی شود.
طبیبزاده رانه فضای آموزشی استان کرمان را نامناسب اعلام و اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی کشور 5 و استان کرمان 4.9 و شهر کرمان 4 است که نشان میدهد سرانه آموزشی کرمان اصلا مناسب نیست لذا اتاق بازرگانی با همکاری چند موسسه خیریه دیگر نهضت مدرسه سازی در استان راه انداخته است.
وی ادامه داد: فعالان اقتصادی به محوریت اتاق کرمان و با همکاری دولت و موسسه خیریه مهرگیتی 120 مدرسه( 720 کلاس) در استان احداث میکنند و سال تحصیلی آینده این کلاسها به بهرهبرداری میرسد؛ اولین مدرسه در شهر رابر تا پایان سال افتتاح میشود و این نهضت مدرسه سازی به نام شهید سردار حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده هرچند این اقدامات کافی نیست و هنوز با استاندارد بینالمللی فاصله زیادی داریم.
رییس اتاق بازرگانی کرمان در پایان بر لزوم تمرکز ویژه روی صنایع کوچک و متوسط تاکید کرد و افزود: 25 هزار شاغل در صنایع کوچک در استان بیکار شدند و باید نهضتی برای جبران بیتوجهی به صنایع کوچک و متوسط داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات