• جمعه / ۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99110301679
  • خبرنگار : 50189

استاندار کرمان از نخستین بیمارستان صنعت کشور بازدید کرد

استاندار کرمان از نخستین بیمارستان صنعت کشور بازدید کرد

ایسنا/کرمان استاندار کرمان امروز در سفر به شهرستان سیرجان از بیمارستان گل گهر بازدید کرد. این بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی اولین بیمارستان صنعت کشور و در حد فوق تخصصی است و در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، «علی زینی وند» امروز سوم بهمن ماه در سفر یک روزه خود به شهرستان های سیرجان و بردسیر از مصلای در حال ساخت سیرجان بازدید کرد.

در ادامه استاندار کرمان از کوی اساتید دانشگاه های شهرستان سیرجان بازدید و با اشاره به مشکل حقوقی آن با مسکن و شهرسازی گفت: طرح تفصیلی شهر سیرجان تصویب شده و پرونده این زمین در دادگاه و منتظر صدور رای است.

وی با اشاره به مذاکرات خود با وزیر راه و شهرسازی در راستای رفع این مشکل اظهار کرد: شما باید به دنبال راهکاری در چهارچوب قانون برای رفع این مشکل باشید.

برپایه این گزارش، مجتمع دانشگاهی سیرجان ۲۱۶ هکتار مساحت دارد که ۳۰ هکتار آن به کوی اساتید دانشگاهیان اختصاص داده شده است.

بازدید از روند ساخت مجتمع خدمات و رفاهی پارس زیگورات(مجموعه اقامتی تفریحی و گردشگری هتل بزرگ سیرجان) مقصد بعدی زینی وند بود.

به گزارش ایسنا، این پروژه در زمینی به مساحت ۲۷ هزار و ۱۲۸ متر مربع با زیربنایی در حدود ۷۰ هزار و ۲۶۹ مترمربع شامل هتل، مرکز خرید، هایپر مارکت، تالار، سالن های ورزشی، همایش، رستوران و فود کورت در حال احداث است.

گفتنی است تاکنون برای احداث این مجتمع ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و به حدود ۷۰۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار برای تکمیل آن نیاز است.

براساس این گزارش، هتل و تالار این مجموعه ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. مقرر بود قسمت تجاری آن شهریور امسال به بهره برداری رسد که با مشکلاتی مواجه شد و تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید ضمن آنکه هتل آن در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار کرمان از سومین کارخانه تسویه شکر دنیا واقع در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان بازدید کرد. کلنگ احداث این کارخانه ۲۵ سال پیش به زمین زده شد و از زمان بهره برداری آن می گذرد.

این کارخانه امسال ۹۰ هزار تن تولید داشته و در تلاش هستند که تولید آن را از روی ۵۰۰ تن به ۱۲۰۰ تن برسانند. شایان ذکر است که با وجود عدم حمایت دولت این کارخانه محصولات خود را به افغانستان،  عراق  و ازبکستان صادر می کند و اکنون ۲۰۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند ‌که با راه اندازی طرح توسعه ای آن به ۴۰۰ نفر خواهد رسید.

مقصد بعدی استاندار کرمان، شرکت تراکتورسازی عمران سیرجان بود که تراکتور باغی و زراعی را مونتاژ و محصولات خود را به سراسر کشور صادر می کند. قابل ذکر است که موتور و گیربکس تراکتورها از خارج کشور وارد می شود و مابقی قطعات داخلی ساز هستند و روزانه ۶ دستگاه تولید و زمینه اشتغال ۷۰ نفر را فراهم کرده است.

استاندار کرمان از پروژه در حال احداث بیمارستان تخصصی فاطمه الزهرا گل‌گهر نیز بازدید کرد.

بر اساس این گزارش، این بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی اولین بیمارستان صنعت کشور و در حد فوق تخصصی است و در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه شده و آبان سال آینده به بهره برداری می رسد.

استاندار کرمان با اشاره به موقعیت شهرستان سیرجان و خدمات بهداشتی و درمانی که به شهرهای همجوار می دهد، اظهار کرد: سیرجان به شهرستان های همجوار در استان هرمزگان و فارس را پوشش دهد که این بیمارستان به آن اضافه می شود.

زینی وند در اولین جمعه بهمن ماه از شرکت توسعه آهن و فولاد واقع منطقه گل گهر بازدید کرد. این شرکت دو ظرفیتی سالانه ۱.۷ میلیون تن آهن اسفنجی تولید می کند و در طرح توسعه آن که سال آینده به بهره برداری می رسد ۳ میلیون تن ورق فولادی تولید خواهد کرد. گفتنی است که در حال حاضر در این شرکت ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵ هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش ایسنا، در این شرکت ۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه تعریف شده است که یکی از آنها نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی است.

برپایه این گزارش این شرکت تا سال ۱۴۰۴ به ۱۵۰۰ مگاوات برق نیاز  دارد و سالانه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان به دلیل قطعی برق و گاز خسارت می بیند.

استاندار کرمان خطاب به شرکت های بزرگ صنعتی گفت: دغدغه تولید برق داشته باشید و اگر از ابتدا این موضوع را مدنظر داشتید اکنون با این مشکل روبرو نبودید.

به گزارش ایسنا، زینی وند با حضور در مجتمع جهان فولاد از بخش تولید شمش فولاد بازدید کرد شایان ذکر است در این بخش سالانه یک میلیون تن شمش فولاد تولید می شود و با بهره برداری از طرح توسعه ای به دو میلیون تن خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha