محمودحسین زاده در رابطه با این خبر بیان کرد: به منظورجلوگیری از قاچاق کالا و ارز و برخورد بامفسدان اقتصادی طرح تشدید مبارزه با قاچاق در دستورکارپلیس آگاهی شهرستان محمودآباد قرارگرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی شرکتی که اعضای آن اقدام به راه اندازی و بهره برداری از دستگاه تولید ارز دیجیتال کرده بود را شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد با اشاره به هماهنگی قضائی و دستگیری ۳ قاچاقچی دستگاه بیت کویین افزود: ماموران پلیس آگاهی در بازرسی از شرکت متعلق به متهمان دستگیر شده ۱۵۰ دستگاه ماینر و متعلقات آن را کشف وضبط کردند.
حسین زاده با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش نهایی کالای کشف شده قاچاق را حدود ۲۲ میلیارد ریال برآورد کردند تصریح کرد:هرگونه فعالیتهای اقتصادی غیرقانونی که موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور می شود ممنوع بوده و با کسانی که از این طریق به اقتصاد کشور آسیب وارد می کنند،به جد برخورد می شود.
انتهای پیام
نظرات