• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99103022389
  • خبرنگار : 50199

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران خبر داد

ممنوعیت ورود مردم به مناطق بالادست و ارتفاعات مازندران تا اطلاع ثانوی

ممنوعیت ورود مردم به مناطق بالادست و ارتفاعات مازندران تا اطلاع ثانوی

ایسنا/مازندران معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به ورود سامانه سرد به استان گفت:تاکید شده تا از ورود مردم به مناطق بالادست و ارتفاعات جلوگیری شود.

مهدی رازجویان در گفت‌ وگو با ایسنا با اشاره به ورود سامانه بارشی سرد به استان و اقدامات پیشگیرانه در این راستا، اظهار کرد: با فرمانداری‌های شهرهای استان هماهنگی های لازم صورت گرفته تا مسیرهای بالادست کنترل شده که اگر به دلیل بارش برف و مسدود شدن جاده ها مردم در راه بمانند، امکاناتی در محورها مهیا باشد تا امداد رسانی صورت گیرد.

وی افزود: همچنین تاکید شده تا از ورود مردم به مناطق بالادست و ارتفاعات جلوگیری شود، زیرا در هفته‌های گذشته که شاهد بارش برف در استان بودیم مردم با حضور در محورها و مناطق بالادست برای برف بازی یا در راه ماندند و یا با توقف بی جا در محورها  موجب بار ترافیکی سنگین در جاده ها و بستن محورها شدند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: با شرکت گاز و برق نیز هماهنگی های لازم صورت گرفته تا نسبت به ذخیره سازی انرژی اقدام کنند.

رازجویان گفت: به کارخانه های تولید برق نیز دستورالعمل ذخیره انرژی به جهت تولید برق داده شده و آماده باش نیز به تمام دستگاه های اجرایی صادر شده است.

وی در مورد وضعیت محورها نیز گفت: در حال حاضر تمامی راه های مواصلاتی باز و تردد جریان دارد و با توجه به شدت بارش ها و سختی تردد،  در مورد مسدود شدن‌محورها تصمیم‌گیری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در پاسخ به اینکه فرآیند اجرایی سوخت جایگزین یک واحد نیروگاه شهید سلیمی نکا از گاز به سوخت گازوئیل  در چه مرحله ای است، اظهار کرد: در راستای کاهش سوخت مصرفی گاز در نیروگاه این امر محقق شده و روزانه ۴۵۰ هزار متر مکعب سوخت گازوئیل وارد می شود که به صورت سیکل ترکیبی  خواهد بود و واحد جهت تولید برق در مدار قرار گرفته است.

 رازجویان در پاسخ به اینکه به چه دلیل با وجود اعمال قرنطینه ها و بسته بودن اصناف، دانشگاه ها،مدارس و غیره مصرف برق افزایش پیدا کرده گفت: کاهش دمای هوا و افزایش مصرف انرژی منجر به افت فشار گاز در استان شد و به دلیل اینکه مجبور به قطع گازهای خانگی نشویم گاز نیروگاه های کوچک مقیاس، تولید انرژی قطع شد به همین دلیل تولید برق کاهش پیدا کردکه منجر به سهمیه بندی برق و تداوم ‌خاموشی ها شد.


وی ادامه داد: برق تولیدی نیروگاه شهید سلیمی ۱۵۰۰ مگاوات بوده و نیاز ما در استان نزدیک به ۲هزار و۳۰۰ مگاوات است که این کسری برق را مقداری از برق شبکه سراسری دریافت می کنیم و میزان دیگر کسری را از طریق نیروگاه های کوچک مقیاس که در شهرهای ساری، بابل، چمستان، تنکابن، بابلسر، فریدونکنار  و غیره تامین می‌شود جبران می کنیم که با افت فشار گاز از مدار خارج شده اند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران دلیل دیگر افت فشار گاز را علاوه بر سرما ، گاز رسانی به نقاط بالادست روستایی از جمله آلاشت و غیره عنوان کرد و گفت: برخی مناطق بالاست در سال گذشته گاز نداشتند  و امسال گازدار شدند که با افزایش مصرف در نقاط بالادست به دلیل سرمای زیاد کمبود گاز در مناطق پایین دست تشدید می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha