«آیت قیصربیگی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود سختگیریهای دولت تدبیر و امید ددر ارتباط با تقسیمات کشوری به دلیل رویکرد بی رویه در ارتقای برخی مناطق کشور در گذشته ، مطالبات به حق مردم کماکان در این حوزه وجود داشت و با پیگیری ها و رایزنی های پرتکرار استاندار ایلام و مجموعه مسئولان ذیربط در این رابطه موفقیت های بسیار خوبی به دست آمد و استان با ۲۰ تغییر در حوزه تقسیمات کشوری در دولت تدبیر و امید، استان ایلام با ایجاد یک بخش و دو شهرستان یکی از استانهای موفق در این زمینه شد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری ایلام با بیان اینکه یکی از بخش های مهمی که همواره مورد تاکید جدی استاندار ایلام قرار گرفته حوزه آب و خاک و کشاورزی است، گفت: سرمایه گذاری ۲۰۰۰ میلیارد تومانی در حوزه کشاورزی و افزایش ۱۶۱ درصدی اعتبارات حوزه آب و خاک و کشاورزی در بودجه ۱۴۰۰ نتیجه این تلاشها بوده است.
قیصربیگی گفت: ایجاد و بهرهبرداری از سد گلال، پیگیری ایجاد ردیف و اختصاص اعتبار برای سدهای سیکان، میمه و چناره در بودجه ۱۴۰۰، رتبه اول تولید و فرآوری بذر استان در کشور با تولید سالانه بیش از ۲۴ هزار تن، افزایش ظرفیت سیلوی ذخیره گندم استان از ۱۲۰ هزار به ۴۲۰ هزار تن، افزایش تولید گندم استان از ۱۶۰ هزار به ۳۲۰ هزار تن و افزایش تولید کلزا از ۲۵۰۰ به ۲۲ هزار تن از نتایج این تلاشها بوده است.
وی از افزایش زمین های آبی استان از ۶۰ هزار هکتار به ۱۲۰ هزار هکتار خبر داد و گفت: با احتساب ۶۰ هزار هکتار دیگر که هم اکنون دارای پیشرفت فیزیکی بین ۶۰ تا ۹۰ درصد هستند و تا پایان دولت تدبیر و امید تکمیل می شوند، میزان زمینهای آبی استان به ۱۸۰ هزار هکتار می رسد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری ایلام تصریح کرد: طرح ۵۰ هزار هکتاری احیای اراضی و سامانه گرمسیری در سالهای اخیر دو طرح مهم و نماد بارز خدمت رسانی نظام و دولت در حوزه آب و خاک و کشاورزی استان ایلام است که رایزنیهای گسترده استاندار در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان موجب اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان و اختصاص ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه ۱۴۰۰ برای تکمیل طرح مهم سامانه گرمسیری شد.
قیصربیگی با بیان اینکه طرح ۵۰ هزار هکتاری احیای اراضی ۹۶ درصد و طرح سامانه گرمسیری ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: توجه نظام و دولت و رایزنیهای مجموعه مدیریت استان و در راس آن نماینده عالی دولت در استان نویدبخش تکمیل این طرحها است.
وی با اشاره به تلاشهای دولت تدبیر وامید در استان در زمینه منابع طبیعی، گفت: استان ایلام امروز با بیش از ۷۰ هزار هکتار و با کاشت قریب ۵۰ درصد کل جنگل کاری سالیانه ، در کشور پیشقراول در حفظ منابع طبیعی و مقابله با بیابان زدایی است که در این زمینه در سال ۹۸ از ۱۷ هزار و ۶۵۱ هکتار جنگل کاری در کشور ۱۰ هزار و ۵۵۱ هکتار در استان ایلام اجرا شده است.
مدیرکل ورابط عمومی استانداری ایلام تصریح کرد: استان ایلام با تلاشهای انجام گرفته الگوی مطرح ملی در عرصه جنگل کاری و بیابان زدایی شناخته می شود به طوری که در سال ۹۸ ، ایلام به عنوان نماینده رسمی جمهوری اسلامی ایران در همایش بین المللی بیابان زدایی در کشور چین شرکت میکند.
قیصربیگی گفت: در این راستا اجرای طرح عظیم آبخیزداری در سطح ۱۷۳ هزار هکتار و رتبه اول استان در کشور با فاصله بسیار در نهضت جنگل کاری نمونههای از تلاش گسترده نماینده عالی دولت در استان و مجموعه مسئولان مرتبط است.
وی تصریح کرد: دفاع متعهدانه استاندار برای حصول میزان آب مورد نیاز زمین های آبی کشاورزان استان مورد تحسین کارشناسان و علاقمندان این حوزه قرار گرفته است، به طوری که در سه نشستی که در کارگروه ملی مبارزه با کم آبی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری ایلام تصریح کرد: پس از قانع نشدن استاندار ایلام از میزان حقابه اختصاص یافته به استان خود شخصاً در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی در مرکز حضور پیدا کرد و در این نشست برای چندمین بار با دلایل منطقی و ارائه توضیحات لازم خواستار اختصاص سهم آب برای ۱۸۰ هزار هکتار زمین های آبی استان می شود که سرانجام این اصرار و پافشاری مداوم در استیفای مطالبات استان باعث اقناع سازی کارگروه مربوطه می شود.
انتهای پیام
نظرات