• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99103022247
  • خبرنگار : 50165

نیاز به ۷۲۰ کلاس درس تا سال ۱۴۰۴ در زنجان

نیاز به ۷۲۰ کلاس درس تا سال ۱۴۰۴ در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: تا سال ۱۴۰۴ تعداد ۷۲۰ کلاس درس در شهر زنجان مورد نیاز است.

حسن مظفری پیش از ظهر امروز (۳۰ دی‌ماه) در جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه اطلس دسترسی آموزشی دانش‌آموزان بر اساس روش‌های مختلف تهیه شده است، اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت دسترسی مدارس به اینترنت احصا شده و از ۳۰۵ مدرسه‌ای که در زنجان در این زمینه مشکل داشتند با انعقاد تفاهم‌نامه بین آموزش‌وپرورش و اداره‌کل ارتباطات مشکل به زودی حل می‌شود و تا دهه‌فجر هیچ مدرسه‌ای در زنجان بدون اینترنت نخواهد ماند.

وی با اشاره به اینکه تا دو ماه گذشته ۲۰۰ دستگاه تبلت بین دانش‌آموزان زنجانی توزیع شده است، افزود: هم‌اکنون ۲۶۰۰ تبلت دانش‌آموزی تهیه و بین افراد نیازمند توزیع شده است. بیشتر کمک‌ها توسط خود فرهنگیان بوده و پویش تهیه تبلت توسط امام جمعه و استاندار زنجان راه‌اندازی شده است.

این مسئول با بیان اینکه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در قالب وام قرض‌الحسنه در اختیار والدین قرار خواهد گرفت، ادامه داد: ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیز به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و  بهزیستی اختصاص یافته است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان خاطرنشان کرد: تا سال ۱۴۰۴ تعداد ۷۲۰ کلاس درس در شهر زنجان نیاز است و  براساس تفاهم‌نامه ۶۳ مدرسه ۱۲ کلاسه در طول سه سال ساخته می‌شود و این در حالی است که در استان نیازمند ۱۰۰ هکتار فضای آموزشی تا سال ۱۴۰۴ هستیم.

در ادامه، رییس اداره مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ۱۴ شورای آموزش‌وپرورش در زنجان فعال است، اظهار کرد: از این تعداد ۱۳ شورا شهرستانی و یک شورا استانی است. ۱۰۲ جلسه شورای آموزش‌وپرورش در زنجان برگزار و ۵۳۵ مصوبه در این جلسات تصویب شده است.

علی بیات با اشاره به اینکه ۹۴ درصد مصوبات اجرایی شده است، افزود: بیشتر مصوبات در شهرستان‌های در طارم و ابهر تصویب شده و شهرستان ابهر نیز بیشترین درصد اجرای مصوبات را داشته است.

این مسئول با بیان اینکه ۱۷ درصد مصوبات شوراهای آموزش‌وپرورش آموزشی است، خاطرنشان کرد: هشت مصوبه پرورشی، ۲۵ پروژه اداری، ۱۷ مصوبه مالی، ۱۰ مصوبه عمرانی، ۱۵ پروژه رفاهی و خدماتی و هشت پژوهشی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha