• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۰:۱۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99103021682
  • خبرنگار : 71214

واکنش‌ ایرلاین‌ها به وزیر درباره خسارات کرونایی

هواپیماهای ایرانی بیشترین زیان را دیده‌اند

هواپیماهای ایرانی بیشترین زیان را دیده‌اند

در حالی که روز گذشته وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که هیچ ایرلاینی در کشور از کرونا زیان ندیده است و اگر اینگونه بود صورت‌های مالی حسابرسی شده‌شان را ارائه می‌دادند، رییس انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: ایرلاین های ایران بیشترین ضرر را در این ایام تجربه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در پی مسائل به وجود آمده درباره ضرر و زیان ایرلاین‌ها در ایام کرونا و در خواست‌های چند باره آن‌ها از مسئولان دولتی مختلف برای برداشته شدن محدودیت‌ ۶۰ درصدی در راستای کاهش زیان شرکت‌های هواپیمایی، محمد اسلامی – وزیر راه و شهرسازی- در این باره اظهار کرد: هیچکدام از ایرلاین های داخلی زیان ده نیستند.

وی با بیان اینکه محدودیت ۶۰ درصدی را شرکت‌های هواپیمایی باید فعلا تحمل کنند، الان در شرایطی سخت کرونایی قرار داریم و باید مملکت را از این وضعیت عبور کند، افزود: هیچ ایرلاینی زیان‌ده نیست. ما مهرماه از شرکت‌ها خواستیم که صورت‌های مالی خود را برای بررسی به وزارت راه ارائه دهند که تاکنون این کار را انجام نداده‌اند. البته نیازی به ارائه صورت‌های مالی حسابرسی شده نیست، ‌ اما وقتی نها ادعا می‌کنند زیان‌ده هستند باید شواهد و مدارکی را برای این ادعا ارائه کنند که قابل رسیدگی باشد.

این اظهارات آقای وزیر در حالی صورت گرفته که یونس دقیق کیا - رئیس هیات مدیره انجمن شرکت‌های هواپیمایی- در این باره به ایسنا گفت: بر اساس گزارش‌های یاتا، شرکت‌های هواپیمایی در تمام کشورها از جمله ایران از شروع بحران کرونا بیشترین ضرر را متحمل شده‌اند و این در حالی است که پیش بینی می شود ترافیک هوایی تا سال ۲۰۲۴ به شرایط طبیعی باز نگردد.

وی ضرر شرکت‌های هواپیمایی ایران را به دلیل وجود تحریم ها برای تامین قطعات، افزایش نرخ ارز و اعمال محدودیت ۶۰ درصد مضاعف خواند و افزود : بسیاری از ایرلاین های ایرانی به سختی سرپا مانده‌اند و اگر پروازها با همه این سختی‌ها انجام می شود، نشانه سوددهی آن‌ها نیست، بلکه انجام مسئولیت اجتماعی ایرلاین‌هاست.

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد: تعدادی از ایرلاین‌ها صورت‌های مالی ۹۸ و شش ماهه ۹۹ خود را به موقع آماده و تحویل دادند و برخی نیز به دلیل عدم برگزاری مجامع قانونی بخاطر شرایط کرونا و تطابق صورت‌های مالی حسابرسی شده شش ماهه اول سال ١٣٩٨ و شش ماهه اول سال ١٣٩٩، در حال تکمیل و ارسال آن‌ها هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۰-۳۰ ۰۸:۰۵

اینها زمانی که کرونا نبود هم تو ضرر بودن

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۳۰ ۰۸:۵۷

ضرر که نکردن هیچ سود اشون هم بیشتر شده. به بهانه کرونا و فاصله گذاری و قیمت هارو افزایش دادن. با توجه به شغل ام و مجبور بودن استفاده از پرواز من پارسال مسیر تهران به عسلویه رو ۲۵۰ نهایت میخریدم اما امسال ۹۵۰ تومان هم پیدا نمیشه و گاها از پرواز بوشهر و شیراز استفاده میکنم