• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99102921068
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

26 دستگاه "ماینر" غیرمجاز در سنقروکلیایی کشف شد

26 دستگاه "ماینر" غیرمجاز در سنقروکلیایی کشف شد

ایسنا/کرمانشاه فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف 26 دستگاه ماینر (استخراج ارز دیجیتال) غیرمجاز به ارزش 45 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سردار علی اکبر جاویدان اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران انتظامی سنقروکلیایی از وجود یک مزرعه تولید ارز دیجیتال در یک واحد مرغداری رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران با انجام تحقیقات گسترده موفق به شناسایی این مرغداری در یکی از روستاهای شهرستان شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی بازرسی های لازم را انجام دادند.

فرمانده انتظامی کرمانشاه ادامه داد: در بازرسی های انجام گرفته، 26 دستگاه ماینر غیرمجاز که طبق نظر کارشناسان ارزش آنها به 45 میلیارد ریال می رسد، کشف شد.

جاویدان در پایان از دستگیری یک نفر در این رابطه و معرفی وی به دستگاه قضائی جهت صدور حکم لازم خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha