به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دیجی صدا، همراه ما باشید تا ضمن معرفی انواع میکروفنهای شور، به بررسی دو مدل از بهترین محصولات این برند بپردازیم.
شور چقدر Shure معتبر است؟
شور یک کمپانی امریکایی است که بیش از 95 سال قدمت دارد. این شرکت که در ابتدا تنها قطعات اولیه رادیو تولید میکرد، در طی دهههای گذشته بهطور تخصصی در زمینه تولید انواع محصولات مرتبط با حوزه صدا و موسیقی فعالیت کرده و در حال حاضر یکی از معتبرترین و شناختهشدهترین برندهای فعال در این عرصه است. از جمله تولیدات کنونی شرکت شور که جزء باکیفیتترین محصولات بازار هستند میتوان به انواع میکروفن باسیم، میکروفن بی سیم، هدفون و ایرفون، سیستمهای ایرمانیتورینگ، سیستمهای کنفرانس، لوازم جانبی و همچنین نرمافزارهای تخصصی اشاره داشت.
انواع میکروفن شور در موقعیتها و شرایط مختلف همچون استودیوهای تخصصی و خانگی، سالن اجتماعات، سالن کنسرت، باشگاه ورزشی، ساخت فیلم و مستند، هتل ها، اماکن مذهبی، مراکز آموزشی، تجاری و اداری، تالارهای سخنرانی و کنفرانس، استادیومهای ورزشی، صحنه تئاتر و مراکز رسانهای قابل استفاده بوده و کارایی و کیفیت خود را اثبات کردهاند. پس زمانی که نام شور Shure را میشنوید خیالتان راحت باشد که با یک برند معتبر و تخصصی روبهرو هستید.
انواع میکروفن شور
میکروفنها انواع مختلفی دارند و میتوان آنها را از جنبههای گوناگونی دستهبندی کرد. اما مهمترین چیزی که درباره میکروفنها مطرح است ساختار داخلی و الگوی قطبی آنهاست. اگرچه معیارهایی مانند اندازه دیافراگم نیز روی عملکرد میکروفن اثرگذار است. بهطورکلی میکروفنها از نظر ساختار داخلی به انواع کاندنسر یا خازنی، داینامیک، ریبون و ... تقسیم میشوند. همچنین از نظر الگوی قطبی شامل گروهبندیهای کاردیود، سوپرکاردیود، هایپرکاردیود، تک جهتی، دو جهتی، تمام جهتی، شاتگان و ... هستند.
بر اساس کاربری نیز میکروفنها در دستههای یقهای، هدمیک، سخنرانی، استودیویی و ... جای میگیرند و نیز میتوان آنها را به دو دسته باسیم و بیسیم تقسیم کرد.
کمپانی شور بالغ بر دهها مدل میکروفن تولید کرده و شما به راحتی میتوانید از میان محصولات آن میکروفنی متناسب با نیاز و کاربری مدنظرتان پیدا کنید. مهم نیست برای اجرای زنده مانند سخنرانی، خوانندگی، مداحی یا ارکستر به دنبال میکروفن بگردید، یا قصد داشته باشید از میکروفن برای تقویت صدای انواع سازها اعم از آکاردئون، ویولن سل، گیتار آکوستیک یا الکتریک، سازدهنی، سازهای کوبهای مانند طبل و سنج، سازهای بادی برنجی، باس الکتریکی، پیانو، سازهای بادی و مانند آن استفاده نمایید یا بخواهید صدای محیط یا اتاق را ضبط کنید، به هر حال شور پیشتر یک میکروفن مختص کاربری موردنظر شما تدارک دیده است.
میکروفن شور SM58
میکروفون شور SM58 یکی از پرآوازهترین میکروفنهای شور است که با وجود گذشت نیم قرن از عرضه اولیه آن همچنان جایگاه خود را به عنوان محبوبترین میکروفن اجرای زنده در جهان حفظ کرده است. افرادی که با میکروفن SM58 اجرا داشتهاند به راحتی آن را کنار نمیگذارند. استفاده از این میکروفن نشاندهندۀ حرفهای بودن یک برنامه است. میکروفن SM58 در دهههای گذشته در دست خوانندگان، شخصیتهای سیاسی، پادکسترها، سخنرانان و مجریان تلویزیونی بوده و با استفاده از آن هزاران برنامه زنده اجرا و هزاران برنامه و پادکست ضبط شده است. شاید نتوان استودیوی تخصصی یا صحنۀ اجرای زندهای را یافت که در آن از SM58 استفاده نشده باشد.
SM58 یک میکروفن داینامیک با الگوی قطبی کاردیود است که خروجی آن صدایی گرم و واضح میباشد. پاسخ فرکانسی آن 50Hz-15kHz و امپدانس خروجی 150 اهم است، همچنین میکروفن حدود 300 گرم وزن دارد. این میکروفن دستی مبتنی بر استانداردهای بسیار بالایی ساخته شده و در هر شرایطی انتظارات را برآورده میکند. راز محبوبیت SM58 حفظ کیفیت صدا در فرکانسهای بالا در اوج است، کیفیتی که گرمی صدا و وضوح آن را تضمین میکند.
میکروفن شور SM57
میکروفن شور SM57 یکی دیگر از تولیدات محبوب برند شور است. این میکروفن داینامیک از الگوی قطبی کاردیود استفاده کرده، پاسخ فرکانس آن 40Hz-15kHz و امپدانس خروجی اش نیز 150 است. ضمن آن که حدود 288 گرم نیز وزن دارد. SM57 که به عنوان یکی از پرکاربردترین میکروفنهای داینامیک شناخته میشود، نه تنها قابلیت استفاده برای ضبط صدا را دارد بلکه میتوان آن را در کنار انواع سازها نیز به کار گرفت. این میکروفن در برابر انواع شرایط فیزیکی مقاوم بوده و با ضربه، سایش، افتادن و ... آسیب نمیبیند. بسیاری از صداهای با کیفیتی که در گذشته شنیدهاید، با SM57 ضبط شدهاند. یکی از دلایل محبوبیت این میکروفن پاسخ فرکانسی و پیش تقویت آن است که صدایی طبیعی در وکال، اسنیر درام و امپ گیتار را به ارمغان میآورد. بهطور کلی از میکروفن SM57 برای هر کاری میتوانید استفاده کنید. در حقیقت، به عنوان یک میکروفن پیش فرض برای تمام امور روی استیج اجرای زنده و استودیو میتوان روی آن حساب کرد.
میکروفن شور تقلبی نخرید!
یکی از مشکلاتی که درباره انواع میکروفون شور مطرح میشود، وجود مدلهای تقلبی و فیک در بازار است. در واقع پرطرفدار بودن این میکروفنها باعث شده تا سودجویان نیز اقدام به تولید نمونههای تقلبی از آنها کنند. اما نگران نباشید، شما با خرید از فروشگاههای معتبر به راحتی میتوانید به مدلهای اصل دسترسی داشته باشید. پس در قدم اول به سراغ یک فروشگاه معتبر بروید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات